el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αγγλία – Ουγγαρία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/06/2022

Μπαίνοντας στην 4η και τελευταία αγωνιστική του Nations League για τον Ιούνιο -οι υπόλοιπες δύο θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο- η Αγγλία θα ήθελε να είσαι σε καλύτερη βαθμολογική θέση, από την τέταρτη που καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή.

Γι’ αυτό λοιπόν και το παιχνίδι με την Ουγγαρία (14/06, 21:45) είναι πιο πολύ σημαντικό απ’ ότι είχε αρχικά φανεί, όταν έγινε η κλήρωση. Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη έπειτα από δύο αγωνιστικές με δύο βαθμούς στη συγκομιδή τους.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερις από τη στιγμή που νίκησαν την Αγγλία στην πρεμιέρα του ομίλου και πήραν ισοπαλία από τη Γερμανία στην προηγούμενη αγωνιστική. Οι παίκτες του Μάρκο Ρόσι αποδεικνύονται δύσκολος αντίπαλος για τις υπερδυνάμεις του ομίλου.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη θέση παίζει σημαντικό ρόλο και για το επόμενο Euro, αφού μπορεί υπό προϋποθέσεις να στείλει την ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, το Nations League δίνει τρία εισιτήρια για το επόμενο Euro. Ένα από την League Α, ένα από τη League Β κι ένα από τη League C.

Οι πρώτοι των κάθε ομίλων πάνε σε ένα Final Four και όποιος το κερδίσει, παίρνει το εισιτήριο. Ωστόσο αν ο πρώτος του ομίλου έχει ήδη προκριθεί στο Euro από τα προκριματικά, τότε τη θέση του στο Final Four, παίρνει η επόμενη ομάδα με το καλύτερο ranking στην UEFA και όχι ο δεύτερος του ομίλου.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το παιχνίδι στο «Μολινό» ανάμεσα στην Αγγλία και στην Ουγγαρία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

 


Αγγλία – Ουγγαρία: Ανάλυση & Παρουσίαση 14/06/2022

Είναι προφανές ότι η Αγγλία θα ήθελε να είναι σε άλλη βαθμολογική θέση απ’ αυτή που βρίσκεται μετά την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής. Τα «τρία λιοντάρια» είναι στην ουρά του 3ου ομίλου, με μόλις δύο βαθμούς, έχοντας δύο ισοπαλίες με Ιταλία και Γερμανία και την ήττα από την Ουγγαρία.

Στον προηγούμενο αγώνα, η Αγγλία υποδέχθηκε την Ιταλία. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ χρησιμοποίησε αρκετούς βασικούς στο αρχικό σχήμα, με εξαίρεση ίσως 2-3 περιπτώσεις, σε αντίθεση με τον Μαντσίνι, που έβαλε αρκετούς αναπληρωματικούς.

Το παιχνίδι ήταν καλό από την αρχή. Είχε ρυθμό και οι δύο πλευρές προσπάθησαν να βρουν το γκολ. Ίσως η Ιταλία μάλιστα να πατούσε και καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, δεν ήταν όσο αποτελεσματική έπρεπε στην τελική προσπάθεια για να καταφέρει να πάρει το προβάδισμα.

Από την άλλη και η Αγγλία έχασε μερικές πολύ σημαντικές ευκαιρίες. Μία ειδικά με τον Στέρλνινγκ στο πρώτο ημίχρονο από τη μικρή περιοχή είναι απ’ αυτές που λέμε ότι «δε χάνονται». Κι όμως οι γηπεδούχοι τις έχασαν και το μηδέν παρέμενε.

england hungary1 14062022 novibet

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, ο ρυθμός έπεσε αισθητά όπως και η όρεξη των παικτών και των δύο ομάδων και το 0-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα (δείτε βίντεο εδώ). Άλλωστε τα ματς του Nations League λογίζονται απ’ όλες τις μεγάλες δυνάμεις, ως φιλικά με λίγο πιο επίσημο χαρακτήρα.

Κανείς δεν δείχνει να σκέφτεται ότι ήρθε η καταστροφή αν χαθεί η πρώτη θέση, αφού οι περισσότεροι θα πάρουν την πρόκριση στο Euro από τα προκριματικά. Ενδεικτικές είναι άλλωστε και οι δηλώσεις του Χάρι Μαγκουάιρ σχετικά με την κριτική που δέχθηκε η Εθνική Αγγλίας για τους δύο βαθμούς σε τρεις αγώνες:

«Η ιστορία τα τελευταία τέσσερα χρόνια μιλάει από μόνη της. Όταν παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο υπάρχει πίεση και κριτική και σε κάθε παιχνίδι που δεν κερδίζεις θα υπάρχει πάντα κριτική. Αφήστε το ποδόσφαιρο να μιλήσει. Όλοι μας μένουν πίσω για το Παγκόσμιο Κύπελλο και συνεχίζετε να μας πιέζετε. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιωθούμε.

Δείξαμε ότι υπάρχουν ακόμη τομείς για βελτίωση και αν θέλουμε να σηκώσουμε το Μουντιάλ πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και κάθε μέρα πρέπει να στοχεύουμε σε αυτό γιατί θέλουμε να θέσουμε υψηλούς στόχους και ο επόμενος είναι να σηκώσουμε το τρόπαιο».

Η Ουγγαρία από την πλευρά της πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένη με τέσσερις βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Στον πρώτο της αγώνα νίκησε την Αγγλία και μπορεί μετά να ηττήθηκε από την Ιταλία εκτός έδρας, ωστόσο πήρε την ισοπαλία με τη Γερμανία εντός έδρας.

england hungary5 14062022 novibet

Μάλιστα η ομάδα του Μάρκο Ρόσι δεν ήταν ένας απλός κομπάρσος στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Απεναντίας έβαλε δύσκολα στη Γερμανία, όπως άλλωστε είχε πράξει και πριν από ένα χρόνο στο Euro. Τότε το παιχνίδι ήταν στο «Αλιάνζ Αρίνα» στο Μόναχο και η Ουγγαρία προηγήθηκε δύο φορές πριν δεχθεί την ισοφάριση από τον Γκορέτσκα στο 84’.

Τώρα και πάλι βρέθηκε να προηγείται. Ο Ζσολτ Νάγκι άνοιξε το σκορ στο 6’, αλλά πριν μπορέσουν να πανηγυρίσουν οι Μαγυάροι, οι Γερμανοί ισοφάρισαν στο σκορ με τον Χόφμαν (δείτε βίντεο εδώ). Ο μεσοεπιθετικός της Γκλάντμπαχ δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας σκοράρει και κόντρα στην Αγγλία.

Η Γερμανία πίεσε για το δεύτερο γκολ, αλλά ο Τίμο Βέρνερ σπατάλησε όσες ευκαιρίες δημιούργησαν οι συμπαίκτες του. Το 1-1 παρέμεινε και στο τελευταίο μισάωρο, η Ουγγαρία είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά ο Μάνουελ Νόιερ ήταν και πάλι εκεί διατηρώντας την ισοπαλία μέχρι το τέλος.


Αγγλία – Ουγγαρία: Στατιστικά & Προϊστορία 14/06/2022

  • Το πρώτο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ των δύο ομάδων, πριν από δέκα μέρες στη Βουδαπέστη, έληξε υπέρ των γηπεδούχων με 1-0, χάρη σε γκολ-πέναλτι του Σζομπολσάι στο 66’.
  • Αυτή ήταν και η δεύτερη ήττα που γνώρισε η Αγγλία από την Ουγγαρία, αλλά ήταν και πάλι εκτός έδρας. Στα εντός έδρας παιχνίδια, η αγγλική ομάδα διατηρεί το πάνω χέρι στην παράδοση.
  • Συγκεκριμένα έχουν διεξαχθεί έντεκα αναμετρήσεις στο Νησί και οι γηπεδούχοι έχουν εννέα νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (9-1-1). Η μοναδική ισοπαλία ήταν στα προκριματικά του Μουντιάλ τον περασμένο Οκτώβριο με 1-1.
  • Για να βρει όμως κάποιος τη μία και μοναδική ήττα που έχουν υποστεί πρέπει να πολύ πίσω και για την ακρίβεια το 1953. Σε εκείνο το φιλικό στο «Ουέμπλεϊ» παρουσία 100.000 Άγγλων θεατών, η… υπερηχητική ομάδα των Πούσκας, Κότσις και Τσίμπορ έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και επικράτησε με 6-3 των ανήμπορων να αντιδράσουν Άγγλων.
  • Το 0-0 της Αγγλίας με την Ιταλία ήταν το μοναδικό Under στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια των Άγγλων, καθώς τα υπόλοιπα τρία έληξαν στο Over.
  • Αντίθετα, η Ουγγαρία βρίσκει δίχτυα εκτός έδρας ανεξαρτήτου αποτελέσματος και στα τέσσερα πιο πρόσφατα έχει τρία Goal.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

england hungary2 14062022 novibet


Αγγλία – Ουγγαρία: Προγνωστικά 14/06/2022

Η Αγγλία έχασε πολύτιμο έδαφος σε αυτή την κούρσα του Nations League και βρίσκεται στην τελευταία θέση. Δεν έχει όμως άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών και θα επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Ουγγαρία, στην οποία θέλει να απαντήσει άλλωστε για την ήττα στον πρώτο γύρο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΑΣΟ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91

Με δεδομένο ότι η Ουγγαρία έχει σκοράρει και στα τρία παιχνίδια της έως τώρα και λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι η Αγγλία είναι φαβορί για τη νίκη, μία καλή επιλογή είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Κέιν κόντρα στην Ιταλία, αλλά τώρα, ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Και παράλληλα θα επιστρέψει και στα γκολ.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΙ ΚΕΪΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

 


Αγγλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/06/2022

Η Αγγλία δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Η μοναδική έννοια του Σάουθγκεϊτ ήταν ο Φόντεν, ο οποίος πρέπει να παρουσιάσει ένα αρνητικό τεστ για να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αγγλίας και ο ίδιος μπορεί να καταρτίσει την ενδεκάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αναμένονται αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που έπαιξε κόντρα στην Ιταλία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πίκφορντ – Ουόκερ, Στόουνςμ, Γκεγί, Τζάστιν – Φίλιπς, Γκάλαχερ, Μπέλινγχαμ – Μπόουεν, Σάκα, Κέιν.

england hungary3 14062022 novibet


Ουγγαρία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/06/2022

Ένα πρόβλημα έχει ο Μάρκο Ρόσι για το παιχνίδι της Ουγγαρίας στο «Μολινό» κι αυτό είναι του βασικού τερματοφύλακα, Γκουλάσι.

Ο έμπειρος πορτιέρο δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και είναι τιμωρημένος, οπότε τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Ντιμπάς. Αντίθετα, ο Σίφερ εξέτισε τη δική του ποινή και θα είναι και πάλι διαθέσιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ντιμπάς – Λανγκ, Όρμπαν, Ατ. Σαλάι – Νέγκο, Σίφερ, Α. Νάγκι, Ζ. Νάγκι – Ρ. Σαλάι, Σζομπολσάι, Α. Σαλάι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ