el
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αγγλία – Ιταλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/06/2022

Ο τρίτος όμιλος της League A έχει κάθε αγωνιστική και από ένα μεγάλο παιχνίδι. Αυτό δεν θα μπορούσε να αποφευχθεί άλλωστε, όταν οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες είναι η Αγγλία, η Ιταλία και η Γερμανία. Για το πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, το ματς που ξεχωρίζει είναι φυσικά της Αγγλίας με την Ιταλία (11/06, 21:45).

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τη διαφορά έως τώρα. Έπειτα από δύο αγωνιστικές έχουν μόλις ένα βαθμό (ισοπαλία με Γερμανία και ήττα από Ουγγαρία). Η Ιταλία από την άλλη είναι αήττητη και στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς, σε ένα όμιλο που αναμένεται πολύ κλειστός για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η πρώτη θέση δεν είναι φυσικά αδιάφορη, αφού μπορεί υπό προϋποθέσεις να στείλει την ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, το Nations League δίνει τρία εισιτήρια για το επόμενο Euro. Ένα από την League Α, ένα από τη League Β κι ένα από τη League C.

Οι πρώτοι των κάθε ομίλων πάνε σε ένα Final Four και όποιος το κερδίσει, παίρνει το εισιτήριο. Ωστόσο αν ο πρώτος του ομίλου έχει ήδη προκριθεί στο Euro από τα προκριματικά, τότε τη θέση του στο Final Four, παίρνει η επόμενη ομάδα με το καλύτερο ranking στην UEFA και όχι ο δεύτερος του ομίλου.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το παιχνίδι στο «Μολινό» ανάμεσα στην Αγγλία και στην Ιταλία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

 


Αγγλία – Ιταλία: Ανάλυση & Παρουσίαση 11/06/2022

Η Αγγλία ήταν σε τρομερή κατάσταση μέχρι και πριν από την έναρξη του Nations League. Έτρεχε ένα μεγάλο αήττητο σερί και μάλιστα είχε αρκετά καλές εμφανίσεις σε αυτό το διάστημα. Ωστόσο από τη στιγμή που άρχισε το Nations League, η εικόνα δεν είναι καλή.

Στο πρώτο παιχνίδι γνώρισε την ήττα από την Ουγγαρία εκτός έδρας. Δεν ήταν καλή και το αποτέλεσμα ήταν σε γενικές γραμμές δίκαιο. Μετά το προβάδισμα που πήραν οι Μαγυάροι, οι Άγγλοι προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στο τέλος, όμως είχαν κάκιστες επιλογές.

Στον αγώνα με τη Γερμανία που ακολούθησε ήταν πάντως αρκετά καλύτεροι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά και προσπάθησαν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Πίκφορντ βρέθηκε όμως σε καλή μέρα και κράτησε το μηδέν.

Σε ακόμη καλύτερη μέρα, βρέθηκε όμως και ο Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος έκανε καίριες και πολύ σημαντικές επεμβάσεις, κυρίως με αντίπαλο τον Χάρι Κέιν. Η Γερμανία βρήκε το γκολ εν τέλει στο 50’ με τον Χόφμαν, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν.

Ανέβασαν το ρυθμό τους, κέρδισαν αρκετά μέτρα στο γήπεδο και στο 85’ κέρδισαν και ένα πέναλτι σε ανατροπή του Κέιν. Ο αρχηγός της Αγγλίας δεν αστόχησε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το τελικό 1-1.

england italy1 110622 novibet

Βέβαια αυτός ο βαθμός δεν θα μπορούσε να αφήσει σε καμία περίπτωση, ικανοποιημένους τους ανθρώπους των «τριών λιονταριών». Έπειτα από δύο αγωνιστικές είναι στην τελευταία θέση του ομίλου και θέλουν βαθμούς για να επανέλθουν στις πρώτες.

Τώρα ακολουθούν δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, όπου ο στόχος για την Αγγλία είναι η νίκη και τίποτα λιγότερο. Αρχικά θα υποδεχθούν την Ιταλία και στη συνέχεια καλούνται να φιλοξενήσουν την Ουγγαρία, με την οποία άλλωστε έχουν και… ανοικτούς λογαριασμούς από την ήττα στον πρώτο γύρο.

Η Ιταλία από την άλλη δείχνει ότι πατάει πολύ καλύτερα στα πόδια της. Τουλάχιστον στα δύο πρώτα παιχνίδια του Nations League. Παραμένει αήττητη και μάλιστα έχει τέσσερις βαθμούς, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του ομίλου.

Βέβαια, πριν από τους δύο αγώνες του Nations League προηγήθηκε το παιχνίδι με την Αργεντινή, το Finalissima, που ήταν ουσιαστικά το Σούπερ Καπ για την πρωταθλήτρια Ευρώπης και την πρωταθλήτρια της Νοτίου Αμερικής. Εκεί η Ιταλία υπέστη βαριά ήττα από την Αργεντινή.

Και μάλιστα με μία πολύ κακή εμφάνιση. Ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα φαίνεται ότι λειτούργησαν σαν… καμπανάκι για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και τους παίκτες τους. Στην πρεμιέρα του Nations League, η Ιταλία υποδέχθηκε τη Γερμανία.

england italy5 110622 novibet

Ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με την εικόνα της κόντρα στην Αργεντινή κι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο έκανε κάποια λάθη στην αμυντική της λειτουργία και η Γερμανία την… τιμώρησε, αποσπώντας την ισοπαλία.

Στη συνέχεια υποδέχθηκε την Ουγγαρία. Φάνηκε ότι ο Μαντσίνι ήταν διαβασμένος σε σχέση τουλάχιστον με την Αγγλία που μάλλον υποτίμησε τους Μαγυάρους και ηττήθηκε. Ο Ιταλός προπονητής είχε αναλύσει καλύτερα το παιχνίδι των αντιπάλων του και απέφυγε τα λάθη.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Μπαρέλα, Πελεγκρίνι και Πολιτάνο. Μάλιστα οι δύο πρώτοι πέτυχαν και από ένα γκολ ενώ ο τελευταίος ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια και απείλησε πολλές φορές την αντίπαλη εστία. Το τελικό 2-1 επί της Ουγγαρίας χαρακτηρίζεται δίκαιο αποτέλεσμα και η Ιταλία ανέβηκε έτσι στην πρώτη θέση του ομίλου.

Τώρα βέβαια έχει πολλή δύσκολη αποστολή μπροστά της, σε ένα επαναληπτικό του περσινού τελικού του Euro. Τότε πάντως οι Ιταλοί πήραν το τρόπαιο στη διαδικασία των πέναλτι, μέσα στο «Ουέμπλεϊ».


Αγγλία – Ιταλία: Στατιστικά & Προϊστορία 11/06/2022

  • Το παιχνίδι της Αγγλίας με την Ιταλία θα είναι ουσιαστικά κεκλεισμένων θυρών για το ευρύ κοινό. Αυτή είναι η τιμωρία της UEFA στην Αγγλική Ομοσπονδία, μετά την εισβολή των οπαδών τους στον τελικό του περσινού Euro με την Ιταλία.
  • Ωστόσο, βάσει των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, επιτρέπεται να βρεθούν στο γήπεδο μαθητές έως 14 ετών, οι οποίοι ανά δέκα θα συνοδεύονται από ένα ενήλικό. Οι πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν ότι στο γήπεδο της Γουλβς θα είναι περίπου 3.000 μαθητές.
  • Η προϊστορία είναι μοιρασμένη στα παιχνίδια που διεξάγονται επί αγγλικού εδάφους. Και μάλιστα το τελευταίο διάστημα είναι και υπέρ των φιλοξενουμένων.
  • Στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχουν γίνει στην Αγγλία, τα «τρία λιοντάρια» έχουν μόλις μία νίκη, σε φιλικό παιχνίδι στις 15 Αυγούστου του 2012.
  • Σε αυτό το διάστημα, η Ιταλία έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Πάντως η τελευταία της νίκη ήταν σε ένα φιλικό που έγινε τον Μάρτιο του 2002 στο «Έλαντ Ρόουντ» με σκορ 2-1.
  • Ο Βιντσέντζο Μοντέλα πέτυχε και τα δύο γκολ της Ιταλίας, ενώ ο Ρόμπι Φάουλερ είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.
  • Μάλιστα, στην ενδεκάδα της Αγγλίας βρισκόταν και ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ.
  • Η Αγγλία πάντως τρέχει ένα πολύ μεγάλο αήττητο σερί στην έδρα της. Είναι αήττητη εδώ και δεκαπέντε παιχνίδια (επίσημα και φιλικά), στα οποία έχει 13 νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Η τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν τον Οκτώβριο του 2020 στο πλαίσιο του Nations League με 0-1 από τη Δανία.
  • Ακόμη μεγαλύτερο όμως είναι το εκτός έδρας αήττητο σερί που τρέχει η Ιταλία. Η «Σκουάντρα Ατζούρα» αγνοεί την ήττα εδώ και 16 παιχνίδια, μετρώντας 13 νίκες και τρεις ισοπαλίες.
  • Τελευταία της ήττα, ήταν το Σεπτέμβριο του 2018 για το Nations League, από την Πορτογαλία (0-1).
  • Τα δέκα από τα δώδεκα πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της Ιταλίας έληξαν στο No Goal!
  • Η Αγγλία έχει τέσσερα Over στα πέντε πιο πρόσφατα ματς εντός έδρας.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

england italy2 110622 novibet


Αγγλία – Ιταλία: Προγνωστικά 11/06/2022

Η Αγγλία αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο στον εντός έδρας αγώνα με την Ιταλία. Μπορεί να μην έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της, ωστόσο είναι εξαιρετικά δυνατή στην έδρα της και μπορεί να κάμψει την αντίσταση της Ιταλίας.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Και οι δύο ομάδες είναι φύσει επιθετικές και διαθέτουν πολλούς τρόπους για να σκοράρουν. Είτε πρόκειται για οργανωμένες επιθέσεις, είτε για στημένες φάσεις, είτε για αντεπιθέσεις. Λογικά θα δούμε γκολ και από τους δύο αντιπάλους.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.05

Τέλος, τα combo bets αποτελούν πάντα μία καλή ευκαιρία για ποντάρισμα. Γι’ αυτό και θα επιλέξουμε τη διπλή ευκαιρία υπέρ της Αγγλίας μαζί με το Goal.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΓΙΑ ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45


Αγγλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/06/2022

Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ δεν θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον Κάλβιν Φίλιπς. Ο μέσος της Λιντς τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Γερμανία και είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει.

Επιπλέον, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας περιμένει τον Φόντεν να βγάλει αρνητικό τεστ για τον Covid-19 ώστε να μπορεί να τεθεί εκ νέου στη διάθεσή του.

Αμφίβολοι είναι επίσης οι Τζέιμς Τζάστιν και ο Φικάγιο Τομόρι αμφότεροι με πρόβλημα τραυματισμών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ράμσντεϊλ – Τζέιμς, Στόουνς, Γκουεγί, Τρίπιερ – Ράις, Μπέλινγχαμ – Μπόουεν, Μάουντ, Γκρίλις – Κέιν.

england italy3 110622 novibet


Ιταλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/06/2022

Το ευχάριστο για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, σε αντίθεση πάντα και με τον Σάουθγκεϊτ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε μάλιστα να δώσει μερικές… παραπάνω μέρες άδειας στους Μπονούτσι και Μπελότι, οι οποίοι αποδεσμεύτηκαν για τον αγώνα του Σαββάτου.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι ο Μαντσίνι θα προχωρήσει και πάλι σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντζο, Μπαστόνι, Μαντσίνι, Σπινατσόλα – Λοκατέλι, Τονάλι, Μπαρέλα – Νιοντό, Σκαμάκα, Ρασπαντόρι.

 


Διαβάστε ακόμη…

top50 novibet

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ