el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/11/2023

Παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων περιμένει τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (02/11, 19:45) στην Πόλη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε των Δημήτρη Ιτούδη, Νικ Καλάθη και Γιώργου Παπαγιάννη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (ρεκόρ 3-2) στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση προέρχεται από την επιβλητική νίκη επί της Εφές στο Φάληρο, όμως την Δευτέρα το κλίμα στους Πειραιώτες… στράβωσε λόγω της εντός έδρας ήττας από τον Παναθηναϊκό στην Basket League.

Την ίδια ώρα, οι Τούρκοι (4-1) μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες στην Ευρωλίγκα και άλλες τόσες στο εγχώριό τους πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες 29 φορές για την Euroleague, με το σκορ να είναι 15-14 υπέρ των «ερυθρολεύκων». Δηλαδή, μοιρασμένη η κατάσταση και βάσει παράδοσης…

Για το μεγάλο ματς στην Τουρκία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Δεν σταματά η δράση στην Euroleague!


Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Απουσίες 02/11/2023

Η Φενέρ την προηγούμενη εβδομάδα απέδρασε από το Μόναχο με το ροζ φύλλο στις αποσκευές της (νίκη 76-67 επί της Μπάγερν), έχοντας σε καλή βραδιά τον Αμερικανό γκαρντ Σκότι Γουίλμπεκιν (17 πόντους με 4/7 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ), ουσιαστικό τον Γκούντουριτς (14 π., 6 ριμπ.) και την τριπλέτα Μότλεϊ (9 π., 6 ριμπ.), Παπαγιάννης (8 π., 5 ριμπ.), Χέιζ 9 π., (6 ριμπ.) να βάζει την πινελιά της.

Ευχάριστα τα νέα για τον κόουτς Ιτούδη και από το… μέτωπο του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού ο «μπόμπερ» των Τούρκων επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του και σε 16 λεπτά απέναντι στους Βαυαρούς είχε 5 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Τα ομαδικά στατιστικά της Φενέρμπαχτσε: 20/44 δίποντα, 7/27 τρίποντα, 15/18 βολές, 48 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 5 κλεψίματα, 11 λάθη.

Οσον αφορά το ιατρικό δελτίο των Τούρκων, νοκ άουτ παραμένει ο Βραζιλιάνος πόιντ γκαρντ Ραούλ Νέτο (άγνωστο αν θα προλάβει τουλάχιστον το τελευταίο κομμάτι της σεζόν), ενώ αμφίβολος είναι ο χρήσιμος Ισραηλινός πλέι μέικερ Γιαμ Μαντάρ, που δεν έπαιξε στο Μόναχο λόγω κάποιων ενοχλήσεων.

Ο Ολυμπιακός «κατάπιε» την Εφές (75-57) στο ΣΕΦ, με πρωταγωνιστές τους Παπανικολάου (14 π., 7 ριμπ., 4 ασ.), Γουίλιαμς-Γκος (14 π., 7 ριμπ., 3 ασ.) και Πίτερς (12 π.), όμως στο ίδιο γήπεδο λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα και συγκεκριμένα την Δευτέρα που μας πέρασε, γεύθηκε την πικρή γεύση της ήττας (σκορ 54-66) στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα (αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των «πράσινων» στα τελευταία 20 παιχνίδια των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις).

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κακοί στο μπροστά μέρος του παρκέ, νευρικοί, εκνευριστικά άστοχοι και αγχωμένοι περισσότερο από το αναμενόμενο.

Ο (καταπονημένος) Τόμας Γουόκαπ δεν… τράβηξε (2 π. με 1/8 σουτ, 3 ασίστ, 6 λάθη) κι αυτό συμπαρέσυρε σχεδόν όλους τους παίκτες του κόουτς Μπαρτζώκα.

Το πάλεψαν οι Κάνααν (11 π. με 3/8 τρίπ. και 6 ριμπάουντ), Γουίλιαμς-Γκος (14 π., 3 ριμπ.), όμως… μέχρι εκεί.

Ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς με 6/23 τρίποντα, 4/16(!) βολές και μόλις 12 ασίστ για 12 λάθη.

Άλλη μία νωθρή εμφάνιση από τον Ιγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος δείχνει να μην έχει μπει ακόμα στο κλίμα του παιχνιδιού των Πειραιωτών, με τον Λιθουανό φόργουορντ να καλείται να «αφυπνιστεί».

Ερωτηματικό αποτελεί το αν οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν στο μεταγραφικό μέτωπο για… βελτιωτικές κινήσεις ή το ρόστερ τους θα παραμείνει ως έχει. Λογικά, η απάντηση θα δοθεί σύντομα.

Σε ό,τι αφορά το απουσιολόγιο του Ολυμπιακού, στο αεροπλάνο για Κωνσταντινούπολη δεν μπήκαν οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα.


Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 02/11/2023

Ο Ολυμπιακός σκοράρει με το… σταγονόμετρο κι αυτό το δεδομένο προφανώς είναι «αγκάθι» για τον Γιώργο Μπαρτζώκα εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης στην έδρα της Φενέρ. Βέβαια, την ίδια ώρα στο πίσω μέρος του παρκέ, οι Πειραιώτες παραμένουν αποτελεσματικοί και προφανώς το ίδιο θα προσπαθήσουν να πετύχουν και την Πέμπτη.

Κρατάμε το under 154,5 πόντοι σε απόδοση 1,86 στη Novibet.

«Πατώντας» πάνω σ’ αυτή τη λογική, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός θα δαγκώνει… σίδερα στην άμυνα, βάζουμε στα υπ όψιν και το under 11,5 εύστοχα τρίποντα της Φενέρμπαχτσε στο αξιόλογο 1,95!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ