el
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Φιορεντίνα – Τβέντε: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/08/2022

Ένα βήμα από τον στόχο της εισόδου στους ομίλου του Conference League βρίσκονται Φιορεντίνα και Τβέντε. Η πρώτη μονομαχία τους στο «Artemio Franchi» την Πέμπτη (22.00) για  τα πλέι οφ της διοργάνωσης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ναι μεν οι «βιόλα» είναι φαβορί για την πρόκριση, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι η ολλανδική ομάδα διαθέτει ποιότητα και δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην εκκίνηση της σεζόν κι αρκετές ομάδες ακόμα δεν έχουν ανεβάσει στροφές. Οι εκπλήξεις παραμονεύουν και το γεγονός ότι πλέον δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ έχει αλλάξει αρκετά τα δεδομένα στις «νοκ άουτ» αναμετρήσεις.

Με αμέτρητές αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Τβέντε γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς στη Φλορεντία παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία ειδικά στοιχήματα στο stoixima live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Conference League!


Φιορεντίνα – Τβέντε: Ανάλυση & Παρουσίαση 18/08/2022

Από τα πλέι οφ του Conference League ξεκινάει το φετινό της ταξίδι στην Ευρώπη η Φιορεντίνα και φυσικά ο μεγάλος της στόχο είναι, όχι μόνο να μπει στους ομίλους, αλλά να πρωταγωνιστήσει σε μια διοργάνωση που είναι στα μέτρα της.

Για τους «βιόλα» είναι μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού οι Ιταλοί ακόμα δεν έχουν φουλ ρυθμό. Μάλιστα, αυτό φάνηκε και στην πρώτη αγωνιστική στη Serie A την περασμένη Κυριακή κόντρα στην Κρεμονέζε.

Εκεί η Φιορεντίνα επικράτησε 3-2 πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα της Κρεμονέζε, Ράντου. Έτσι, οι «βιόλα» ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, όμως εμφάνισαν αρκετές αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία και χρειάστηκαν και τη βοήθεια της τύχης για να πανηγυρίσουν το πρώτο «τρίποντο» στη Serie A.

Στον μεταγραφικό τομέα, η Φιορεντίνα έκανε τρεις σπουδαίες κινήσεις. Αίσθηση προκάλεσε η απόκτηση του Λούκα Γιόβιτς από τη Ρεάλ Μαδρίτης και των Ντόντο (μπακ από Σαχτάρ) και Μανταγκόρα (χαφ από Γιουβέντους). Οι παραπάνω κινήσεις προσφέρουν ποιοτικές λύσεις στον προπονητή Βιντσένζο Ιταλιάνο, ο οποίος στην εκκίνηση της σεζόν ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι 2024.

Η Τβέντε έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια της και στόχος της είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου τα πάντα να κριθούν στη ρεβάνς μέσα στην έδρα της.

Η ολλανδική ομάδα είναι πιο άπειρη από την Φιορεντίνα στα ευωρπαϊκά σαλόνια και ξεκίνησε τις υποχρεώσει από τον 3ο προκριματικό γύρο. Ξεπέρασε με δύο νίκες (3-1 εκτός, 4-1 εντός) το εμπόδιο της Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία.

Πρωταγωνιστής στο δεύτερο ματς ήταν ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ σφραγίζοντας την πρόκριση της Τβέντε στα πλέι οφ του Conference League.Ο Έλληνας επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης και χρειάστηκε μόλις 12 λεπτά για να σκοράρει δυο τέρματα.

Επίσης, η Τβέντε έχει κάνει ιδανική εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας και μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα επικράτησε εκτό έδρας της Ναϊμέγκεν με σκορ 0-1 και την περασμένη Κυριακή νίκησε 3-0 τη Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο προπονητής της Τβέντε, Ρον Γιανς βρίσκεται στον πάγκο από το καλοκαίρι του 2020. Στο φετινό μεταγραφικό παζάρι έγιναν προσεχτικές κινήσεις. Δαπανήθηκαν 4 εκατ. ευρώ για να αποκτηθούν οι μέσοι Σάντιλεκ και Φλαπ από Αϊντχόφεν και Άντερλεχτ αντιστοιχα, ενώ ο Τζόλης ήρθε δανεικός από τη Νόριτς.


Φιορεντίνα – Τβέντε: Στατιστικά & Προϊστορία 18/08/2022

  • Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας η Τβέντε και στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετράει δύο νίκες με μηδέν παθητικό… Νο Goal.
  • Και τα δύο ευρωπαϊκά ματς της Τβέντε στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League έληξαν Goal και Over 3,5.
  • Σκορ και θέαμα πρόσφερε στα φιλικά πρετοιμασία η Τβέντε. Πανηγύρισε νίκες με Goal απέναντι σε Φορτούνα Ντισελντορφ (5-1), Σάλκε (3-1) και Μπολόνια (4-1).
  • 23 εκατομμύρια ευρώ δαπάνησε η Φιορεντίνα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι με στόχο να πρωταγωνιστήσει σε Serie A και Conference League.
  • Στην πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη της Serie A η Φιορεντίνα αντιμετώπισε την Μπέτις και ηττήθηκε με σκορ 3-1. Το τέρμα για τους «βιόλα» πέτυχε ο Γιόβιτς.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Φιορεντίνα – Τβέντε: Προγνωστικά 18/08/2022

Η Φιορεντίνα υπερέχει της Τβέντε σε ποιότητα και εμπειρία, ενώ έχει και το πλεονέκτημα ότι παίζει στην έδρα της. Για τους παραπάνω λόγους οι βιόλα είναι το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρησης. Πάντως, οι Ολλανδοί θα μπουν στο τερέν με στόχο να κάνουν το παιχνίδι τους και από τη φύση τους έχουν το μυαλό τους περισσότερο στην επίθεση παρά στην άμυνα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL) ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET.

Ο Λουκα Γιόβιτς δείχνει αν βρίσκει τον καλό του εαυτό στην Φιορεντίνα. Ο επιθετικό των Ιταλών σκόραρε με την Κρεμονέζε και θα αποτέλεσει εκ νέου τον βασικό κίνδυνο για την άμυνα της Τβέντε.

ΓΙΟΒΙΤΣ ΑΝΥ ΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Κοιτώντας τα Combo Bets υπάρχουν εκρηκτικοί συνδυασμοί για το παιχνίδι στο «Artemio Franchi». Με δεδομένο ότι αναμένουμε ανοιχτό ματς ξεχωρίσαμε αυτές που είναι καλύτερες τις αγορές και συγκεντρώνουν μεγάλες πιθανότητες να επιβεβαιωθούν.

ΝΙΚΗ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25

ΝΙΚΗ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ & GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40


Φιορεντίνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/08/2022

O προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσένζο Ιταλιάνο, σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Κρεμονέζε αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές για να φρεσκάρει την 11αδα του. Ο βασικός στόπερ Ιγκόρ και ο μέσος Ζουρκαόφσκι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα και θα απουσιάσουν. Για τη θέση του τερματοφύλακα πιθανόν δεν θα χρησιμοποιηθεί ο βασικός Γκολίνι, αλλά ο 2ος Τερατσιάνο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερατσιάνο – Μπιράγκι, Μιλένγκοβιτς, Κουάρτα, Ντόντο – Μανταγκόρα, Ντάνκαν, Μποναβεντούρα – Ικόνε, Γκονζάλες, Γιόβιτς.

Τβέντε: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/08/2022

Ο προπονητής της Τβέντε, Ρον Γιανς, παραδέχθηκε ότι λόγω ποιότητας η Φιορεντίνα είναι το απόλυτο φαβορί. Μάλιστα, στάθηκε στη τεράστια διαφορά του μπάτζετ που υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες, ενώ υποστήριξε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξεπέρασαν τα προβλήματα και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή οι Μπράμα, Στάρινγκ. Θα χρησιμοποιηθεί η συνταγή που έφερε το 2/2 στο πρωταθλημα της Ολλανδίας. Ο Τζόλης διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, αφού στο περασμένο ευρωπαϊκό ματς σκόραρε δύο γκολ ερχόμενος από τον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ούνερσταλ – Σμαλ. Μπρένετ, Πρέπερ, Πλεγκουετσουέλο – Τσερούκι, Σάντιλεκ – Φλαπ, Τζόλης, Ροτς – Φαν Βολφσβινκελ.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ