el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γαλλία – Πολωνία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/12/2022

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία, μπορεί να ηττήθηκε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων από την Τυνησία, αλλά παρ’ όλα αυτά κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο. Τώρα θα βρει απέναντί της, την Πολωνία (04/12, 17:00) με σκοπό να συνεχίσει τη διαδρομή προς την υπεράσπιση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Πολωνία από την άλλη βρέθηκε να ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί, αλλά πήρε την πρόκριση ως δεύτερη, διότι δέχθηκε δύο λιγότερες κίτρινες κάρτες από το Μεξικό. Σε όλα τα υπόλοιπα κριτήρια, Πολωνία και Μεξικό, ήταν ισόβαθμοι κι εν τέλει η πρόκριση πήγε στην ομάδα που δέχθηκε λιγότερες κάρτες. Από εδώ και πέρα όμως τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και η ομάδα που θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα θα συνεχίσει στο θεσμό…

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Γαλλίας απέναντι στην Πολωνία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live στοίχημα και συνολικά τα καλύτερα προγνωστικά Μουντιάλ!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Γαλλία – Πολωνία: Ανάλυση & Παρουσίαση 04/12/2022

Η Γαλλία δεν έκρυψε σε κανένα σημείο τόσο πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου ότι πηγαίνει στη διοργάνωση για να πετύχει το back to back. Δηλαδή να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της και τρίτο συνολικά στην ιστορία της. Και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν οι βάσεις.

Παρά το γεγονός ότι ταξίδεψε στο Κατάρ με δύο πολύ σημαντικές απουσίες, όπως είναι αυτές των Καντέ και Πογκμπά και στην πορεία προέκυψαν οι επίσης σημαντικές απουσίες των Μπενζεμά και Ενκουκού, η Γαλλία εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Στα ματς του ομίλου, η Γαλλία παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στα δύο πρώτα παιχνίδια, όταν είχε και ουσιαστικό κίνητρο άλλωστε, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ χρησιμοποίησε τη βασική του ενδεκάδα και η Γαλλία πήρε δύο εύκολες νίκες.

Αρχικά επικράτησε 4-1 της Αυστραλίας και στη συνέχεια νίκησε 2-1 τη Δανία. Με έξι βαθμούς ήταν στην πρώτη θέση και το τελευταίο παιχνίδι με την Τυνησία ήταν βαθμολογικά αδιάφορο.

france poland4 04122022 novibet

Ο Ντεσάμπ άλλαξε όλη την ενδεκάδα στο τελευταίο ματς και φυσικά έπεσε κατακόρυφα και η απόδοση της ομάδας. Η Τυνησία προηγήθηκε και ο Γάλλος τεχνικός έκανε αλλαγές. Μάλιστα η ομάδα του βρήκε γκολ στις καθυστερήσεις, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, γεγονός που ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από τους Γάλλους.

Οι «μπλε» θα προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί. Έχουν τον Κιλιάν Εμπαπέ σε τρομερή φόρμα και γενικότερα η ομάδα δείχνει ότι βαδίζει πάνω σε στέρεες βάσεις εν όψει των συνέχειας και των νοκ άουτ αγώνων!

Η Πολωνία καρδιοχτύπησε στο τελευταίο ματς του ομίλου, αλλά τουλάχιστον η αγωνία της ανταμείφθηκε με την πρόκριση στη φάση των «16» που ήταν άλλωστε και ο αρχικός στόχος της ομάδας.

Ο Τσέσλαβ Μιχνίεβιτς είδε την ομάδα του να αρχίζει με την ισοπαλία κόντρα στο Μεξικό, σε ένα ματς που ήταν καλύτερη και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει τη νίκη.

Ωστόσο ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ματς, το πέτυχε στο δεύτερο, με αντίπαλο τη Σαουδική Αραβία, που προερχόταν από τη μεγάλη νίκη της Αργεντινής. Οι Πολωνοί άνοιξαν το σκορ, αλλά δέχθηκαν πολύ μεγάλη πίεση από τους Άραβες.

france poland6 04122022 novibet

Μάλιστα η Σαουδική Αραβία κέρδισε και πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Σέζνι. Γενικότερα ο Πολωνός τερματοφύλακας της Γιουβέντους κάνει ένα φανταστικό Μουντιάλ, έχοντας κατεβάσει ρολά!

Απέναντι στη Σαουδική Αραβία τα έβγαλε όλα και εν τέλει η ομάδα του πανηγύρισε μία τεράστια νίκη με 2-0. Στο τελευταίο παιχνίδι έπρεπε να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην Αργεντινή, κόντρα στα προγνωστικά Μουντιάλ!

Εκεί δεν τα κατάφερε και η ομάδα του Μέσι πήρε τη νίκη με 2-0. Ωστόσο ο Σέζνι έπιασε και πάλι πέναλτι, βάζοντας δύσκολα στην «αλμπισελέστε», αλλά οι Αργεντίνοι πήραν εν τέλει τη νίκη.

Η πρόκριση πάντως πήγε στην Πολωνία κι αυτό γιατί δέχθηκε δύο λιγότερες κάρτες στα τρία παιχνίδια σε σύγκριση με το Μεξικό. Οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν σε όλα τα προηγούμενα κριτήρια και εν τέλει η πρόκριση κρίθηκε στο fair play. Το Μεξικό δέχθηκε επτά κίτρινες κάρτες, η Πολωνία πέντε και η πρόκριση πήγε εν τέλει στους ευρωπαίους.


Γαλλία – Πολωνία: Στατιστικά & Προϊστορία 04/12/2022

  • Με δεδομένο ότι είναι από την ίδια ήπειρο, Γαλλία και Πολωνία έχουν βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπες. Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν δώσει 16 παιχνίδια, φιλικά και επίσημα.
  • Η Γαλλία έχει τη… μερίδα του λέοντος στην προϊστορία, αφού μετράει 8 νίκες. Πέντε παιχνίδια έληξαν ισόπαλα ενώ η Πολωνία έχει τρεις νίκες. Ένα παιχνίδι ήταν για τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, τέσσερα σε προκριματικά Euro και 11 φιλικά.
  • Το μοναδικό για το Μουντιάλ ήταν το 1982, όπου η Πολωνία νίκησε 3-2. Η Πολωνία έχει νικήσει και σε δύο φιλικά. Το ένα το 1962 με 3-1 και το δεύτερο το 1982 με 4-0.
  • Το τελευταίο διάστημα, η Γαλλία τρέχει ένα αήττητο σερί επτά αγώνων με τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Μάλιστα τα έξι από τα επτά παιχνίδια έληξαν στο Under. H εξαίρεση ήταν το φιλικό 5-1 υπέρ της Γαλλίας το 1991.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Διαβάστε για όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

france poland5 04122022 novibet


Γαλλία – Πολωνία: Προγνωστικά 04/12/2022

Και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει για τον όμιλο, η Γαλλία δέχθηκε γκολ, δείγμα ότι μπορεί από τη μέση και μπροστά να λειτουργεί καλά και συνολικά αξιόπιστα, αλλά στο μετόπισθεν έχει κάποια θέματα. Η Πολωνία ουσιαστικά εκπλήρωσε το βασικό της στόχο που ήταν η πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια και τώρα θα είναι χωρίς άγχος. Το Goal έχει πολύ μεγάλη αξία!

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50

Παρά το γεγονός ότι η Πολωνία θα παίξει το παιχνίδι χωρίς άγχος, το φαβορί για την αναμέτρηση είναι φυσικά η Γαλλία. Θα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν καταφέρει να την πάρει. Ο άσος είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αλλά με τη λογική ότι το Goal έχει πιθανότητες, αρέσει πολύ το άσος και Over 2,5!

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ COMBO BET ΓΙΑ 1 & OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Τέλος, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων της Πολωνίας και λογικά θα βρει χώρους στη γαλλική άμυνα. Η επιλογή να σκοράρει πληρώνει πολύ καλά.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.50


Γαλλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/12/2022

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν έχει απουσίες για το μεγάλο αγώνα της Γαλλίας κόντρα στην Πολωνία στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες στην αποστολή, δεν υπάρχουν απουσίες, αφού άπαντες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Εκτός είναι φυσικά ο τραυματίας από το πρώτο ματς Λούκα Ερναντέζ.

Στη διάρκεια της εβδομάδας προέκυψαν πληροφορίες που ήθελαν τον Καρίμ Μπενζεμά να έχει αποθεραπευτεί και να ενσωματώνεται εκ νέου στην αποστολή. Ωστόσο αυτό δεν προκύπτει από επίσημα χείλη, τουλάχιστον για τον αγώνα με την Πολωνία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γιορίς – Κουντέ, Βαράν, Ουπαμεκανό, Τ. Ερναντέζ – Τσουαμενί, Ραμπιό – Ντεμπελέ, Γκριζμάν, Εμπαπέ – Ζιρού.

france poland3 04122022 novibet


Πολωνία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/12/2022

Χωρίς προβλήματα είναι όμως και η Πολωνία. Η ομάδα του Τσέσλαβ Μιχνίεβιτς δεν έχει απουσίες, είτε από τραυματισμούς είτε από τιμωρίες.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του αλλά το πιο πιθανό μάλιστα είναι να κάνει μία αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή.

Ο Μίλικ λογικά θα μείνει στον πάγκο και πίσω από τον Λεβαντόφσκι θα χρησιμοποιηθεί ο Καμίνσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σέζνι – Κας, Γκλικ, Κίβιορ, Μπερεζίνσκι – Κριχόβιακ, Μπιέλικ – Φρανκόβσκι, Ζιελίνσκι, Καμίνσκι – Λεβαντόφσκι.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ