el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/10/2022

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο «Europa Park Stadion» με αντίπαλο την Φράιμπουργκ και θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση ώστε να μείνει ζωντανός στη μάχη για την 3η θέση του ομίλου.

Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στην τελευταία θέση με ένα βαθμό και ψάχνει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Ωστόσο ακόμη και με ήττα από την Φράιμπουργκ, μπορεί να συνεχίσει να ελπίζει, αρκεί να ηττηθεί και η Ναντ από την Καραμπάγκ στο άλλο παιχνίδι.

Οι Γερμανοί είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και δεν έχουν σημαντικό κίνητρο. Άλλωστε χρειάζονται μόλις ένα βαθμό στον τελευταίο τους αγώνα με την Καραμπάγκ, εκτός έδρας, ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Φράιμπουργκ απέναντι στον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 27/10/2022

Η Φράιμπουργκ έχει δώσει 17 επίσημα παιχνίδια μέχρι στιγμής, εντός κι εκτός των συνόρων, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League. Μέσα σε αυτά έχει μόνο δύο ήττες και είναι στο πρωτάθλημα. Από την Ντόρτμουντ εντός έδρας τη δεύτερη αγωνιστική (1-3) και από την Μπάγερν εκτός έδρας πριν από δέκα μέρες (0-5).

Στα υπόλοιπα 15 ματς έχουν δώδεκα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Μπουντεσλίγκα με 21 βαθμούς, μόλις δύο λιγότερους από την κορυφή, ενώ στο Europa League είναι στην κορυφή του ομίλου με τέσσερις στις τέσσερις νίκες.

Μέχρι στιγμής τα έχει πάει εξαιρετικά στο Europa. Και μάλιστα δεν έχει χρειαστεί να ανεβάσει και ιδιαίτερα στροφές. Έχει το απόλυτο, παίζοντας απλά με αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Την τελευταία αγωνιστική δοκιμάστηκε στη Γαλλία από τη Ναντ.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν καμία σχέση με πέρυσι, όπου ήταν πολύ καλύτεροι και η Φράιμπουργκ πέρασε νικηφόρα με 4-0. Άνοιξε το σκορ στο 25’ με τον Κίμπλερ και πέτυχε ακόμη τρία στο δεύτερο ημίχρονο, μέσα σε διάστημα 16 λεπτών, από το 71’ έως το 87’.

Στο πρωτάθλημα είναι σε εξίσου καλή θέση. Μπορεί να διασύρθηκε πριν από δύο αγωνιστικές από την Μπάγερν με 5-0 εκτός έδρας, αλλά την προηγούμενη επέστρεψε στις νίκες. Η Βέρντερ δεν αποτέλεσε σημαντικό εμπόδιο, ειδικά από τη στιγμή που έμενε με δέκα παίκτες από το 14’ και οι γηπεδούχοι επικράτησαν αρκετά εύκολα με 2-0.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πραγματοποιεί αργά, αλλά σταθερά βήματα βελτίωσης. Μέχρι τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Αζερμπαϊτζάν είχε τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Ουσιαστικά δεν έχει πετύχει ακόμη ένα κανονικό γκολ, αφού στην ήττα με 2-1 από τη Ναντ, ήταν από αυτογκόλ των Γάλλων.

Οι ήττες σταμάτησαν στο Μπακού, όπου ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε βελτιωμένος και κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από τη δεύτερη της βαθμολογίας, Καραμπάγκ. Αυτό το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τη νίκη της Φράιμπουργκ επί της Ναντ, τον κράτησε ζωντανό στη μάχη για την τρίτη θέση και τη συνέχεια στο Conference League.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να κάνουν δύο νίκες, με Φράιμπουργκ εκτός έδρας και Ναντ εντός έδρας, τότε θα πάρουν αυτοί την 3η θέση. Αυτό είναι το θετικό σενάριο. Στη χειρότερη περίπτωση, θα χρειαστούν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με τη Ναντ αυτή την αγωνιστική και νίκη επί των Γάλλων την τελευταία, για να βγουν αυτοί τρίτοι.

Ο Ολυμπιακός ήταν φανερά βελτιωμένος στο Μπακού σε σχέση με την πρώτη τριάδα αγώνων. Κράτησε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του, απείλησε αρκετές φορές και μάλιστα θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αν οι επιθετικοί του ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια.

Το πιο πρόσφατο, χρονικά, παιχνίδι του ήταν το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Εκεί ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά καλός. Δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους και με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε την πολύτιμη νίκη.


Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 27/10/2022

  • Το πρώτο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, στο οποίο η Φράιμπουργκ επικράτησε με 3-0.
  • Στα τέσσερα παιχνίδια στον όμιλο που έχει δώσει η Φράιμπουργκ και έχει πετύχει ισάριθμες νίκες, έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τρία από αυτά. Μόνο στο πρώτο με την Καραμπάγκ δέχθηκε ένα γκολ. Στα υπόλοιπα τρία με τη Ναντ (δύο ματς) και με τον Ολυμπιακό, κράτησε το μηδέν πίσω.
  • Ο Ολυμπιακός τρέχει ένα αρνητικό σερί στο Europa League, όπου αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγώνες. Σε αυτό το διάστημα έχει τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες (η μία ισοπαλία με τη Σλόβαν, οδήγησε σε πρόκριση).
  • Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Europa League έληξαν όλα στο 2-3 γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομίλων του Europa League.

freiburg olympiacos2 27102022 novibet


Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 27/10/2022

Το παιχνίδι στη Γερμανία έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι φυσικά οι γηπεδούχοι. Η Φράιμπουργκ έχει δείξει και στα τρία προηγούμενα ματς ότι είναι η καλύτερη ομάδα και αυτό ισχύει και για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο άσος σε συνδυασμό με το Over 1,5 δείχνει μία πολύ καλή επιλογή.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET ΤΟΥ ΑΣΟΥ ΜΕ OVER 1,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει και πάλι κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Μίτσελ θέλει να βάλει δύσκολα στους Γερμανούς και θα επιδιώξει να σκοράρει μέσα στο «Europa Park Stadion» ώστε να αυξήσει τις πιθανότητές της ομάδας για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αρέσει πολύ το Goal.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91


Φράιμπουργκ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/10/2022

Δε λείπουν τα προβλήματα για τη Φράιμπουργκ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου όμως οι γηπεδούχοι δεν έχουν και πολύ μεγάλο κίνητρο.

Εκτός αναμένεται να βρεθούν οι αμυντικοί Γκούλντερ, Εζεκουέμ και οι μέσοι Σμιντ και Ρόλαντ Σαλάι. Και οι τέσσερις είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στο αρχικό σχήμα των Χόλερ, Εγκεστάιν και Ντοάν, οι οποίοι βρέθηκαν στον πάγκο για να πάρουν ανάσες, το περασμένο Σάββατο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φλέκεν – Κούμπλερ, Λάινχαρτ, Σλότερμπεκ, Γκίντερ – Εγκεστάιν, Κέιτελ – Ντοάν, Γου Γιονγκ, Χόλερ – Πέτερσεν.

freiburg olympiacos4 27102022 novibet


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/10/2022

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Γερμανία με πολλά προβλήματα. Ιδιαίτερα στην άμυνα, όπου υπάρχουν και οι πιο πολλές απουσίες.

Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι αμυντικοί Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο και Σισέ. Εκτός είναι επίσης οι Αμπουμπακάρ Καμαρά, Μαρσέλο και φυσικά ο Βατσλίκ που είναι μακροχρόνια τραυματίας.

Ο Μίτσελ δε θα έχει στη διάθεσή του επίσης του Χάμες Ροντρίγκες και Σεντρίκ Μπακαμπού, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της UEFA.

Όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός προπονητής θα επιστρατεύσει σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και τους Ελ Αραμπί και Γκάρι Ροντρίγκες δίδυμο στην επίθεση.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Πασχαλάκης – Ντόι, Μπα, Εμβιλά – Άβιλα, Κούντε, Πασχαλάκης, Χουάνγκ, Ρέαμπτσιουκ – Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ