el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Φούλαμ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/08/2022

Η Λίβερπουλ μπαίνει στη μάχη της Premier League με σκοπό να καταφέρει κάτι καλύτερο απ’ ότι πέρυσι. Δηλαδή να υποσκελίσει τη Μάντσεστερ Σίτι και να πάρει το πρωτάθλημα. Η αρχή γίνεται αυτό το Σάββατο (06/08, 14:30), με αντίπαλο τη Φούλαμ εκτός έδρας.

Για ακόμη μία χρονιά η Λίβερπουλ καλείται να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα μία νεοφώτιστη ομάδα εκτός έδρας. Όπως και πέρυσι που φιλοξενήθηκε από τη Νόριτς, φέτος παίζει με τη Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ», απέναντι σε μία ομάδα που εντυπωσίασε πέρυσι στην Championship.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ήταν εξαιρετική πέρυσι, αλλά φέτος ο δείκτης δυσκολίας έχει ανέβει στα ύψη. Άλλο είναι η Championship και άλλο η Premier League. Αυτό το γνωρίζει καλά ο Πορτογάλος προπονητής. Η Λίβερπουλ από την άλλη έχει στόχο την κατάκτηση του τίτλου και τίποτα λιγότερο.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Φούλαμ απέναντι στη Λίβερπουλ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Φούλαμ – Λίβερπουλ: Ανάλυση & Παρουσίαση 06/08/2022

Η Φούλαμ μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με ένα και μοναδικό στόχο. Να καταφέρει να διατηρηθεί στην κατηγορία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Κάτι που δεν έχει πετύχει από τη σεζόν 2013-14 κι έπειτα.

Πέρυσι μπήκαν οι βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Ο Μάρκο Σίλβα έφτιαξε ένα τρομερό σύνολο που πήρε σχεδόν… σβηστά την άνοδο στην πρώτη τη τάξη κατηγορία της Αγγλίας. Παρά το γεγονός ότι τερμάτισε μόλις δύο βαθμούς από τη δεύτερη Μπόρνμουθ, είχε καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδο αρκετές εβδομάδες πριν.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα με 90 βαθμούς και 106 γκολ στο ενεργητικό της. Από αυτά μάλιστα, τα 43 τα πέτυχε ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Ο Σέρβος ήταν ένα πραγματικό… τανκ στην επίθεση και καμία άμυνα δεν κατάφερε να τον σταματήσει. Πάνω του θα στηριχθεί και φέτος ο Μάρκο Σίλβα.

fulham liverpool6 06082022 novibet

Βέβαια έγιναν και σημαντικές προσθήκες, ώστε να πλαισιωθεί όσο το δυνατόν καλύτερο το υπάρχον πολύ καλό ρόστερ. Η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του αμυντικού μέσου Παλίνια από τη Σπόρτινγκ, του εξτρέμ Σόλομον από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, του μεσοεπιθετικού Περέιρα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, του δεξιού μπακ Εμπαμπού από τη Βόλφσμπουργκ και του τερματοφύλακα Λένο από την Άρσεναλ.

Στα φιλικά είχε αρκετά καλή εικόνα. Επικράτησε της Νις (2-0) και της Εστορίλ (3-1), ενώ είχε μία ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ (1-1) και γνώρισε μία βαριά ήττα από την πολύ πιο δυνατή Μπενφίκα (1-5).

Η πρεμιέρα με τη Λίβερπουλ είναι επίσης πολύ σημαντική για ακόμη ένα λόγο. Κι αυτό διότι τις προηγούμενες πέντε σεζόν που η Φούλαμ είχε επιστρέψει στην Premier League, γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Η Λίβερπουλ από την πλευρά της έχει εξίσου ξεκάθαρο πλάνο εν όψει της νέας σεζόν. Ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και τίποτα λιγότερο. Πέρυσι η ομάδα έφτασε -και πάλι μία ανάσα- από τον τίτλο, τον οποίο έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι για μόλις ένα βαθμό (92 έναντι 93 της Σίτι). Το ίδιο είχε συμβεί και πριν από τρία χρόνια τη σεζόν 2018-19, όταν τότε τερμάτισε και πάλι στη δεύτερη θέση πίσω από τη Σίτι με 97 βαθμούς, έναντι 98 των «πολιτών».

Ο Γιούργκεν Κλοπ προχώρησε σε ελάχιστες αλλά σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό στη διάρκεια του καλοκαιριού. Η πιο ηχηρή αποχώρηση ήταν του Σαντιό Μανέ, που συνεχίζει την καριέρα του στην Μπάγερν, ενώ παρελθόν αποτελούν επίσης οι Οριγκί, Μιναμίνο, Γουίλιαμς και Γκρούγκιτς.

fulham liverpool2 06082022 novibet

Αντίθετα, η Λίβερπουλ έκανε τρεις μεταγραφές. Η πιο σημαντική είναι το δίχως άλλο του Ντάργουιν Νούνιες από την Μπενφίκα, έναντι του ποσού των 80 εκατ. ευρώ! Επίσης αποκτήθηκε ο μεσοεπιθετικός Φάμπιο Καρβάλιο από τη Φούλαμ και ο δεξιός μπακ Κάλβιν Ράμσεϊ από την Αμπερντίν.

Ακόμη πιο σημαντική όμως, σε σχέση με τις παραπάνω προσθήκες, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Μοχάμεντ Σαλάχ μέχρι το 2025. Ήταν ένα πολύ σημαντικό θέμα για τους «κόκκινους» κι ευτυχώς για τον Κλοπ είχε αίσιο τέλος. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Μανέ!

Η εικόνα στα φιλικά ήταν ανάμικτη. Είχε και καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν από νίκες, αλλά και κακές που είχαν συνέπεια την ήττα. Η Λίβερπουλ ηττήθηκε από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-4), Σάλτσμπουργκ (0-1) και Στρασβούργο (0-3). Αντίθετα νίκησε τις Κρίσταλ Πάλας (2-0) και Λειψία (5-0).

Ωστόσο, όταν χρειάστηκε, η ομάδα του Κλοπ ήταν έτοιμη. Την περασμένη εβδομάδα, διεξήχθη το Community Shield (το αγγλικό σούπερ καπ) με τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου η Λίβερπουλ ήταν πολύ καλύτερη και επικράτησε με 3-1. Μάλιστα ο Νούνιες μπήκε ως αλλαγή στο ημίχρονο και ήταν εξαιρετικό, με γκολ και κερδισμένο πέναλτι.


Φούλαμ – Λίβερπουλ: Στατιστικά & Προϊστορία 06/08/2022

  • Η Λίβερπουλ διατηρεί από πέρυσι ένα αήττητο σερί 19 αγώνων στην Premier League και προφανώς θέλει να το αυξήσει μέσα στην έδρα της Φούλαμ.
  • Εξίσου καλή παράδοση έχει τα τελευταία χρόνια και στο «Κρέιβεν Κότατζ». Συγκεκριμένα στις τέσσερις πιο πρόσφατες επισκέψεις της έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία (3-1-0). Η πιο πρόσφατη ήττα σημειώθηκε τη σεζόν 2011-12 με 1-0.
  • Η συνολικά προϊστορία στην έδρα της Φούλαμ είναι οριακά υπέρ των «κόκκινων». Σε 24 ματς, η Φούλαμ έχει 8 νίκες, η Λίβερπουλ έχει 10 και 6 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Πάντως, η Φούλαμ αποτέλεσε σκληρό… καρύδι για τη Λίβερπουλ την προηγούμενη φορά που ήταν στην Premier League. Συγκεκριμένα, την είχε νικήσει 1-0 στο «Άνφιλντ», ενώ στην έδρα της το ματς έληξε ισόπαλο (1-1).
  • Τα τρία τελευταία φιλικά της Φούλαμ έληξαν όλα στο Goal. Μάλιστα τα δύο εξ αυτών ήρθαν και Over.
  • Αντίθετα, η Λίβερπουλ έδωσε πέντε φιλικά και ήρθαν όλα No Goal. Στα δύο κέρδισε (2-0, 5-0) και στα τρία γνώρισε την ήττα (0-4, 0-1, 0-3).
  • Το μοναδικό επίσημο παιχνίδι που έδωσε μέχρι στιγμής ήρθε Goal και Over, όπου πήρε τη νίκη με 3-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Community Shield.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

fulham liverpool1 06082022 novibet


Φούλαμ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 06/08/2022

Η Λίβερπουλ θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Φούλαμ. Μπορεί οι γηπεδούχοι να προέρχονται από μία τρομερή σεζόν και τον τίτλο στην Championship, αλλά η Premier League και συγκεκριμένα η Λίβερπουλ έχουν πολύ μεγαλύτερη δυναμική. Οι φιλοξενούμενοι είναι φαβορί για τη νίκη και μπορούν να την πάρουν από το ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΗ NOVIBET ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2/2) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Μπορεί η Λίβερπουλ να είναι το φαβορί, αλλά η Φούλαμ είναι μία επιθετική ομάδα που έχει τον τρόπο να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτό το απέδειξε και πέρυσι αλλά και φέτος στα φιλικά παιχνίδια. Η επιλογή του Goal πληρώνει αρκετά καλά.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96

Τέλος, μία επιλογή που εμπεριέχει κάποιο ρίσκο, αλλά και πολλή καλύτερη απόδοση είναι το Combo Bet να νικήσει η Λίβερπουλ και στο παιχνίδι να μπουν περισσότερα από 3,5 γκολ.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ OVER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50


Φούλαμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/08/2022

Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Μάρκο Σίλβα, εν όψει της πρεμιέρας με τη Λίβερπουλ στο «Κρέιβεν Κότατζ». Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τρεις σημαντικές απουσίες.

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες μέσοι Χάρι Γουίλσον και Τζό Μπράιν, ενώ δεν υπολογίζεται και ο επίσης τραυματίας αμυντικός Ναθάνιελ Τσαλομπάι.

Όλες οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Σίλβα θα δώσει φανέλα βασικού στους νεοαποκτηθέντες Λένο, Περέιρα, Εμπαμπού και Παλίνια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λένο – Εμπαμπού, Ανταραμπιόγιο, Ριμ, Ρόμπινσον – Ριντ, Παλίνια – Ντεκορντόβα-Ριντ, Περέιρα, Κεμπάνο – Μίτροβιτς.

fulham liverpool7 06082022 novibet


Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/08/2022

Και ο Γιούργκεν Κλοπ όμως έχει κάποια προβλήματα, τα οποία πάντως δεν του επηρεάζουν τα άμεσα πλάνα για το βασικό σχήμα.

Εκτός πλάνων για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι ο επιθετικός Ζότα, ο τερματοφύλακας Κέλεχερ και ο μέσος Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν.

Επίσης, δεν υπολογίζονται ο στόπερ Κονατέ, και ο Κώστας Τσιμίκας, ενώ αμφίβολος παραμένει ο μέσος Τζόουνς. Αντίθετα, ο Κεϊτά λογικά θα είναι έτοιμος και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Άλισον κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι υπόλοιπες θέσεις του αρχικού σχήματος θα καλυφθούν από τους… συνήθεις υπόπτους!

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο – Σαλάχ, Φιρμίνο, Ντίαζ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ