el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γαλλία – Μαρόκο: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/12/2022

Το δεύτερο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ βρίσκει κάτοχο. Η Γαλλία στην προσπάθειά της για την υπεράσπιση του τίτλου της καλείται να προσπεράσει και το εμπόδιο των Μαροκινών (21.00), που δείχνουν έτοιμοι να γράψουν ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία τους.

Στα προημιτελικά οι «τρικολόρ» πήραν νίκη θρίλερ (2-1) απέναντι στην Αγγλία. Από την άλλη πλευρά, οι Αφρικανοί κόντρα στα προγνωστικά Μουντιάλ έκαναν ακόμη μία υπέρβαση και μετά την Ισπανία πέταξαν εκτός και την Πορτογαλία (1-0).

Η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό τον νικητή του ζευγαριού Αργεντινή – Κροατία. Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ και εφόσον δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί στο «Al Bayt Stadium» στην Αλ Κορ. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο της διοργάνωσης με χωρητικότητα 60.000 θεατών. Ο σχεδιασμός του απεικονίζει τις παραδοσιακές σκηνές των νομάδων που ζούσαν στις ερήμους του Κατάρ.

france morocco2 novibet

Με 1000+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Γαλλία και το Μαρόκο για τα ημιτελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Γαλλία – Μαρόκο: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/12/2022

Έστω και με αρκετό ιδρώτα η Γαλλία «σφράγισε» το εισιτήριο. Η Αγγλία «λύγισε» κι έτσι οι «τρικολόρ» κατάφεραν να βρεθούν στον έβδομο ημιτελικό στην ιστορία τους. Για να έρθει το «χρυσό» 2-1 η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με ξαφνικό σουτ του Τσουαμενί. Στο 54ο λεπτό τα «τρία λιοντάρια» ισορρόπησαν με πέναλτι του Χάρι Κέιν. Στο 78’ ο Ολιβιέ Ζιρού σημείωσε το τέταρτο γκολ του στη διοργάνωση τίποτα δεν είχε τελειώσει. Οι Άγγλοι είχαν την ευκαιρία να στείλουν το ματς στην παράταση, όμως ο Χάρι Κέιν αστόχησε από την «άσπρη βούλα» και η Γαλλία πήρε την πρόκριση.

Τώρα όλοι κοιτούν το Μαρόκο με στόχο να φτάσουν στον τελικό και να γίνουν η τρίτη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που θα κατακτήσει Μουντιάλ δύο σερί φορές. «Με αντίπαλο την Αγγλία το παιχνίδι ήταν σίγουρα γεμάτο με απαιτήσεις. Καταλογίστηκαν εναντίον μας δύο πέναλτι, ευτυχώς όμως οι αντίπαλοι έχασαν το ένα κι έτσι η αποστολή μας συνεχίζεται. Φυσικά, πλέον θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό», είπε ο Ντιντιέ Ντεσάν που μένει μέχρι το Euro του 2024 στην εθνική Γαλλίας, αφού με την πρόκριση στα ημιτελικά ενεργοποίησε την οψιόν πρόωρης επέκτασης της συνεργασίας που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

france morocco3 novibet

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Ούγκο Γιορίς (Τότεναμ), Στιβ Μανταντά (Ρεν), Αλφόνς Αρεολά (Γουέστ Χαμ)

Αμυντικοί: Ραφαέλ Βαράν (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπένζαμιν Παβάρ (Μπάγερν Μονάχου), Λουκά Ερναντέζ (Μπάγερν Μονάχου), Ζιλ Κουντέ (Μπαρτσελόνα), Τεό Ερναντέζ (Μίλαν), Γουίλιαμ Σαλιμπά (Άρσεναλ), Νταγιό Ουπαμεκανό (Μπάγερν Μονάχου), Ιμπραΐμα Κονατέ (Λίβερπουλ)

Μέσοι: Αντριέν Ραμπιό (Γιουβέντους), Ορέλιεν Τσουμενί (Ρεάλ Μαδρίτης), Ματέο Γκεντουζί (Μαρσέιγ), Τζόρνταν Βερετού (Μαρσέιγ), Εντουάρντο Καμαβίνγκα (Ρεάλ Μαδρίτης), Γιουσούφ Φοφανά (Μονακό)

Επιθετικοί: Ολιβιέ Ζιρού (Μίλαν), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν Μονάχου), Ουσμάν Ντεμπελέ (Μπαρτσελόνα)

france morocco4 novibet

Ζει τον μύθο του το Μαρόκο! Για πρώτη φορά στην ιστορία του θα βρεθεί στα ημιτελικά Μουντιάλ κι έγινε η πρώτη ομάδα από την Αφρική που το καταφέρνει. Συνέχισε να «σκουπίζει» την Ιβηρική, αφού μετά την Ισπανία πέταξε εκτός συνέχειας και την Πορτογαλία. Το «χρυσό» 1-0 ήρθε με γκολ του Εν-Νεσίρι και χάρη στον Μπόνο, που κατέβασε σε ακόμη ένα παιχνίδι ρολά απέναντι στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ήρθαμε εδώ για να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μιας ολόκληρης ηπείρου. Αν οι άλλοι είναι χαρούμενοι που είμαστε στα ημιτελικά, εγώ δεν είμαι. Θέλω να είμαι στον τελικό. Ελπίζω η Γαλλία να μη μας σεβαστεί. Γιατί θα είναι δύσκολα τα πράγματα αν συμβεί αυτό. Είμαστε σε αποστολή, δεν είμαστε κουρασμένοι. Επιμένω. Αύριο, θα τρέξουμε, δεν θα υπάρχει καμία κούραση. Έχουμε μια ευκαιρία, δεν θέλω να τη σπαταλήσουμε. Δεν θέλω να περιμένουμε άλλα 40 χρόνια. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να θέσεις την κυριαρχία σου, τώρα είναι η στιγμή μας», ήταν μεταξύ άλλων το μήνυμα του Ουαλίντ Ρεγκραγκί ενόψει της μεγάλης μάχης απέναντι στη Γαλλία, που όπως έδειξε δεν τον τρομάζει.

france morocco5 novibet

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Γιασίν Μπόνο (Σεβίλλη), Μουνίρ Μοχαμεντί (Αλ Ουαχντά), Αχμέντ Ρέντα Ταναούτι (Ουιντάντ)

Αμυντικοί: Ρομέν Σαΐς (Μπεσίκτας), Αχράφ Χακίμι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ναγιέφ Αγκέρ (Γουέστ Χαμ), Νουσάρ Μαζράουι (Μπάγερν Μονάχου), Τζαουάντ Ελ Γιαμίκ (Βαγιαδολίδ), Αχράφ Ντάρι (Μπρεστ), Μπαντρ Μπενούν (Κατάρ), Γιάχια Ατιγιάτ Αλάχ (Ουιντάντ)

Μέσοι: Σοφιάν Άμραμπατ (Φιορεντίνα), Σελίμ Αμαλά (Σταντάρ Λιέγης), Αμίν Χαρίτ (Μαρσέιγ), Ιλιάς Σερ (ΚΠΡ), Αζεντίν Ουναχί (Ανζέ), Γιάχια Ζαμπράν (Ουιντάντ), Αμντελχαμίντ Σαμπίρι (Σαμπντόρια), Μπιλάλ Ελ Χανούς (Γκενκ)

Επιθετικοί: Γιουσέφ Εν-Νεσίρι (Σεβίλλη), Χακίμ Ζιγιές(Τσέλσι), Σιφιάν Μπουφάλ (Ανζέ), Αμπτνεραζάκ Χαμντάλα (Αλ-Ιτιχάντ), Ζακάρια Αμπουκάλ (Τουλούζ), Αμπντέ Εζαλζούλι (Οσασούνα), Ουαλίντ Κεντίρα (Μπάρι)

france morocco6 novibet

Γαλλία – Μαρόκο: Στατιστικά και Προϊστορία 14/12/2022

  • «Φτωχή» η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Έχουν συναντηθεί μόλις 5 φορές, όλες σε φιλικά, με τους Γάλλους να έχουν το πάνω χέρι (3-1-1).
  • Γαλλία έχει δεχτεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια γκολ. Στα 4/5 έχει επιβεβαιωθεί το Goal/Goal και το Over 2.5 Γκολ.
  • Μόλις μία φορά έχει παραβιαστεί η εστία του Μαρόκου. Μετράει 4/5 No Goal και Under 2.5 Γκολ.
  • Ο Κιλιάν Μπαπέ (5) και ο Ολιβιέ Ζιρού (4) έχουν σημειώσει 9 από τα συνολικά 11 τέρματα των «τρικολόρ» στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Γαλλία – Μαρόκο: Προγνωστικά 14/12/2022

Η Γαλλία είναι το αφεντικό στο ματς, όμως ποιος μπορεί να αγνοήσει πλέον το Μαρόκο; Οι «τρικολόρ» σκοράρουν άνετα με τους Μπαπέ και Ζιρού, ωστόσο, η «κακή συνήθεια» στα μετόπισθεν δεν κόβεται. Το Μαρόκο έχει δείξει πως ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες του.

ΤΟ GOAL/GOAL ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

O Zιρού επιβεβαίωσε και κόντρα στην Αγγλία πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Στην κορυφή πλέον του πίνακα των σκόρερ της Γαλλίας θα προσπαθήσει να βρει τη στιγμή του και απέναντι στον Μπονού και να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη-πρόκριση. Συνεχίζοντας το προηγούμενο σκεπτικό…

H ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 1 & OVER 2.5 ΓΚΟΛ & Ο. ΖΙΡΟΥ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 5.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το Μαρόκο και πάλι θα επιχειρήσει να απειλήσει στο τρανζίσιον «μεγαλώνοντας» τους κενούς χώρους. Τρέχει πολύ και ο Ρεγκραγκί ποντάρει πολλά στις πτέρυγές του.

ΤΟ OVER 2.5 ΚΟΡΝΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.86

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

france morocco7 novibet

Γαλλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/12/2022

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Γαλλίας για τον ημιτελικό. Ο Τσουαμενί εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα, όμως δύσκολα θα χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Το ίδιο ισχύει και για τον Ουπαμεκανό, που ταλαιπωρείται από ελαφριά ίωση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γιορίς – Κούντε, Βαράν, Ουπαμεκανό, Ερνάντες – Τσουαμενί, Ραμπιό – Ντεμπελέ, Γκριζμάν, Μπαπέ – Ζιρού

france morocco8 novibet

Μαρόκο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/12/2022

Χωρίς τον Κεντίρα προετοιμάζεται το Μαρόκο ύστερα από την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε κόντρα στην Πορτογαλία. Ο Ρεγκραγκί αγωνιά για την κατάσταση του Αγκέρ που έχασε το ματς κόντρα στους Ίβηρες, ενώ το πρόβλημα του Χακίμ Ζίγιες δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπόνο – Χακίμι, Ελ Γιαμίκ, Αγκέρντ, Μαζράουι – Ουνάχι, Άμραμπατ, Αμαλά – Ζίγες, Μπουφάλ, Εν-Νεσίρι

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ