el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γεωργία – Ελλάδα: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/03/2024

Ώρα Euro για την Εθνική ομάδα! Την Τρίτη (19:00) η Ελλάδα παίζει τα ρέστα της στην Τιφλίδα απέναντι στη Γεωργία και είναι αποφασισμένη να τσεκάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η αναμέτρηση θα γίνει στο «Μπόρις Παϊχάτζε» χωρητικότητας 54.000 θέσεων, το οποίο θα είναι κατάμεστο.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στα play offs του Euro γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Δεν σταματά η δράση στα Play off του Euro 2024!

 


Γεωργία – Ελλάδα: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/03/2024

Έφτασε η πιο μεγάλη ώρα για την Εθνική ομάδα. Η «γαλανόλευκη» του Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται μια ανάσα από την τελική φάση του Euro 2024 που θα γίνει το καλοκαίρι (14 Ιουνίου – 14 Ιουλίου) στα γήπεδα της Γερμανίας.

Πλέον το μόνο που χρειάζεται είναι μέσα στην Τιφλίδα την Τρίτη (19:00) να αποκλείσει τη Γεωργία και να πανηγυρίσει την πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες έχουν μπροστά τους έναν τελικό με προορισμό το Euro και μας υπόσχονται ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Η οικοδέσποινα Γεωργία στον τελικό των play offs απέναντι στην «γαλανόλευκη» έχει τεράστιο κίνητρο. Συγκεκριμένα φιλοδοξεί να πάει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και παράλληλα να κάνει πρεμιέρα σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Οι ποδοσφαιριστές του Βίλι Σανιόλ την Πέμπτη νίκησαν 2-0 το Λουξεμβούργο με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Μπούντου Ζιβζιβάτζε. Πλέον έχουν μπροστά τους μια μοναδική ευκαιρία για να γράψουν ιστορία.

Το μεγάλο αστέρι της Γεωργίας, Χβίτσα Κβαρατσκέλια, κόντρα στην Ελλάδα θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, αφού με το Λουξεμβούργο εξέτισε την ποινή του.

Ο Βίλι Σανιόλ στάθηκε στην νίκη της ομάδας του κόντα στο Λουξεμβούργο και μίλησε ξεκάθαρα για έναν τελικό με την Ελλάδα.

«Παίξαμε καλά με το Λουξεμβούργο. Νικήσαμε μια καλή ομάδα αλλά και την πίεση που υπήρχε στου ποδοσφαιριστές. Το μάτς ήταν σαν ημιτελικός και τώρα έχουμε μπροστά μας έναν τελικό με την Ελλάδα. Για να περάσουμε και να γράψουμε ιστορία πρέπει να τα δώσουμε όλα με απόλυτη συγκέντρωση για 90 λεπτά.

Θα αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.Είπα στους παίκτες μου ότι μερικές φορές το να ονειρεύεσαι δεν είναι αρκετό, πρέπει να τα δώσουμε όλα. », υποστήριξε ο προπονητής της Γεωργίας, Βίλι Σανιόλ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Γεωργία υπό τις οδηγίες του Σανιόν έχει κάνει μεγάλα άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Εντός έδρας έχει μόλις μια ήττα τα τελευταία δύο χρόνια και με όπλο τον Κβαρατσκέλια έχει δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό σύνολο που συνδυάζει σκληρό παιχνίδι και ταλέντο.

Η Εθνική ομάδα διψάει για νίκη- πρόκριση στο Euro 2024. Το δέλεαρ της επιστροφής σε τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης μετά το Μουντιάλ του 2014 είναι τεράστιο.

Αυτό φάνηκε και την Πέμπτη κόντρα στο Καζακστάν όταν οι ποδοσφαιριστές του Γκουστάβο Πογέτ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια επικράτησαν με 5-0 (4-0 στο ημίχρονο). Η «γαλανόλευκη» πάνω στο χορτάρι μοίρασε υποσχέσεις και με πρωταγωνιστές τους Πέλκα, Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Μασούρα και Κούρμπέλη έδειξε ότι είναι αποφασισμένη για την μεγάλη πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Γκουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι έχουν μπροστά τους μια ιστορική στιγμή. Ο Ουρουγουανός Coach ξέρει ότι με πρόκριση στο Euro θα ανανεώσει το συμβολαιό του και θα καθοδηγήσει την Εθνική στα γήπεδα της Γερμανίας, ενώ παράλληλα οι διεθνείς θα μοιραστούν πριμ πρόκρισης που αγγίζει τα 4.5 εκατ. ευρώ.

«Η Γεωργία και ο Κβαρατσχέλια είναι επικίνδυνοι για εμάς. Ωστόσο, δείξαμε με το Καζακστάν ότι είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για την πρόκριση και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Πλεονέκτημα το γεγονός ότι Καζακστάν και Γεωργία παίζουν με τον ίδιο τρόπο δηλαδή περιμένουν τον αντίπαλο. Αρα το ματς με τον Καζακστάν ήταν και μια καλή προετοιμασία για εμάς.

Δεν μου αρέσουν τα πέναλτι ως προπονητής αλλά αν χρειαστεί να πάμε εκεί, θα είμαστε έτοιμοι. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και στα 90 ή στα 120 λεπτά. Πρέπει να είμαστε χειρουργικοί στις κινήσεις μας μέσα στο γήπεδο», υποστήριξε ο Πογέτ.

Οσον αφορά στο αγωνιστικό πλάνο ο ομοσπονδιακός προπονητής θα ακολουθήσει το ρητό ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και η 11αδα που διέλυσε το Καζακστάν έχει τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει και μέσα στην Τιφλίδα απέναντι στη Γεωργία.

Πρόκεται για τους Βλαχοδήμο, Μπάλντοκ, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Τσιμίκα στην άμυνα, τους Κουρμπέλη, Μάνταλο, Μπακασέτα στο κέντρο και τους Μασούρα, Πέλκα, Ιωαννίδη στην επίθεση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Πολωνός, Σίμον Μαρτσίνιακ. Προκειται για έμπειρο ρέφερι, ο οποίος σφύριξε και τον τελικό του Μουντιάλ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει τέσσερα ματς της Εθνικής Ελλάδος.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Γεωργία – Ελλάδα: Στατιστικά, Προϊστορία 26/03/2024

  • Το παρελθόν των δύο ομάδων είναι σε «γαλανόλευκο» φόντο. Γεωργία και Ελλάδα έχουν συναντηθεί 8 φορές. Η Εθνική ομάδα είναι αήττητη και μετράει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες. Στην τελευταία επίσκεψη στην Τιφλίδα το 2021, η Ελλάδα νίκησε 2-0 με σκόρερ τους Μπακασέτα και Πέλκα.
  • Η Γεωργία στα προκριματικά του Euro τερμάτισε 4η πίσω απο Ισπανία, Σκωτία, Νορβηγία και μάζεψε 8 πόντους. Ωστόσο, διεκδικεί την πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα λόγω του Nations League, αφού εκεί τερμάτισε στην 1η θέση (αήττητη με 16 βαθμούς 5-1-0) σε όμιλο με Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία και Γιβραλτάρ.
  • Η Ελλάδα κέρδισε τη συμμετοχή της στα Play off του Euro μέσω της 1ης θέσης στον όμιλο Nations League, ενώ στα προκριματικά της διοργάνωσης τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από Ολλανδία και Γαλλία. Η γαλανόλευκη αν φύγει με την πρόκριση από την Τιφλίδα θα βρεθεί στο Group F του Euro 2024 απέναντι σε Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία. 
  • Η Ελλάδα στα 11 τελευταία ματς μετράει 6 νίκες, 3 ήττες και 2 ισοπαλίες με 6 Over, 5 Under, 9 No Goal και 2 Goal.
  • Η Γεωργία στα 10 τελευταία ματς μετράει 4 νίκες, 4 ήττες και 2 ισοπαλίες με 7 Over και 3 Under.
  • Μόλις μια ήττα στα τελευταία 8 εντός έδρας ματς έχει η Γεωργία κι αυτή ήταν από την Ισπανία.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας

Γεωργία – Ελλάδα: Προγνωστικά 26/03/2024

Ματς χωρίς αύριο στην Τιφλίδα ανάμεσα σε Γεωργία και Ελλάδα με τις δυο ομάδες να διεκδικούν ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024. Για την αναμέτρηση επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Για τη «γαλανόλευκη» η αναμέτρηση στο «Μπόρις Παϊτσάντζε» αποτελεί ιστορική ευκαιρία, καθώς αυτό το ματς την χωρίζει από την επιστροφή της σε μια μεγάλη διοργάνωση 10 χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή!

Η Γεωργία έχει την έδρα, αλλά η Ελλάδα διαθέτει σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ και είναι αποφασισμένη να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

σε αποδοση 2.43 η νικη τησ ελλαδας

Τόσο η Γεωργία, όσο και η Ελλάδα θα ρισκάρουν επιθετικά με στόχο να πάρουν την πρόκριση. Οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν το γκολ και καμία δεν πρόκειται να παρατήσει το παιχνίδι.

να σκοραρουν και οι δυο ομαδεσ σε αποδοση 2.20 


Διαβάστε ακόμα

euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ