el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Γκόμελ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/07/2022

Με το δεξί ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο Άρης απέναντι στην Γκόμελ και στον επαναληπτικό (Τετάρτη 21:00) απλά θα τσεκάρει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Μεγάλος στόχος για την ομάδα του Χέρμαν Μπούργος είναι η είσοδο στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης θα… φιλοξενηθούν (Τετάρτη 21:00) στην ίδια τους την έδρα από την Γκόμελ, η οποία λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει στην Λευκορωσία με τον Ρωσοουκρανικό πόλεμο επέλεξε να παίξει και το 2ο ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Με δεκάδες αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση ανάμεσα σε Γκόμελ και Άρη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa Conference League!


Γκόμελ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/07/2022

Η επικράτηση του Άρη με σκορ 5-1 (Video) ουσιαστικά έχει μετατρέψει την υπόθεση της πρόκρισης και τον επαναληπτικό σε τυπική διαδικασία. Οι παίκτες του Έρμαν Μπούργος στο πρώτο ματς έκαναν επίδειξη δύναμης κι έβγαλαν πάνω στο χορτάρι τις επιθετικές τους αρετές. Συγκεκριμένα όλοι οι παίκτες που πλαισίωσαν την μεσοεπιθετική γραμμή (Γκρέι, Ιτούρμπε, Πάλμα, Καμάτσο) βρήκαν δίχτυα και οι «κιτρινόμαυροι» δεν πτοήθηκαν παρά το 0-1 των φιλοξενούμενων με αυτογκόλ του Φαμπιάνο.

Ωστόσο, στη ρεβάνς ο Χέρμαν Μπούργος δεν θέλει να δει σημάδια χαλάρωσης, αντίθετα περιμένει οι παίκτες του να διατηρηθούν σε καλό βαθμό ετοιμότητας εν όψει των αναμετρήσεων στην επόμενη φάση του Conference League. Ο Αργεντινός προπονητής έχει στο βάθος του μυαλού του ότι μετά την Γκόμελ θα ακολουθήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η Μακάμπτι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ιβιτς που είναι σαφώς πιο ισχυρή αντίπαλος.

«Μένει ένα ακόμη ημίχρονο για να τελειώσει η αποστολή μας και να σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο. Οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν πως έπρεπε να παίξουν, το έβγαλαν στο γήπεδο και η νίκη είναι όλη δική τους. Μου άρεσε που είχαμε την ψυχραιμία μετά την ισοφάριση να ψάξουμε για περισσότερα γκολ», τόνισε ο Μπούργος μετά την επικράτηση με 5-1.

Παράλληλα, ο έμπειρο προπονητής του Άρη με την άνεση που του δίνει το 5-1 θα έχει την ευκαιρία να ανακατέψει την τράπουλα και ενδέχεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ιβοριανό μεσοεπιθετικό Ζερβίνιο που συνεχώς ανεβάζει στροφές.

aris gomel1 novibet

Η Γκόμελ απέδειξε στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης ότι μειονεκτεί σε ποιότητα και ευρωπαϊκές παραστάσεις. Το γεγονός ότι δέχθηκε 3 γκολ σε 15 λεπτά αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Στη ρεβάνς το ζητούμενο για την ομάδα του Βλάντιμιρ Νεβίνσκι είναι να βελτιώσει την εικόνα της σε σχέση με το πρώτο ματς και να «χαμογέλασει» στην πρώτη επιστροφή της στην Ευρώπη μετά τη σεζόν 2012-13.


Γκόμελ – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 27/07/2022

  • 5 δυνατά φιλικά έπαιξε ο Άρης στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Οι θεσσαλονικείς πανηγύρισαν 3 νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό (2-1), Ιωνικό (2-0) και Γάνδη, ενώ ηττήθηκαν από το Αμβούργο (4-3) και τον Άρη Λεμεσού (1-0).
  • Η Γκόμελ έχει ελάχιστες ευρωπαϊκές παραστάσεις και στο παιχνίδι με τον Άρη επέστρεψε στην Ευρώπη μετά τη σεζόν 2012-13.
  • Το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας είναι σε εξέλιξη και η Γκόμελ σε 15 αγωνιστικές μετράει 5 νίκες, 5 ισοπαλίες, 5 ήττες και βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας.
  • Μόλις ένα γκολ έχει πετύχει η Γκόμελ στα τελευταία 4 ματς πρωταθλήματος και μετράει ισάριθμα No Goal.
  • Από 4 κόρνερ κέρδισαν οι δύο ομάδες στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ συνολικά από το τσεπάκη του διαιτητή βγήκαν 3 κίτρινες κάρτες όλες για τους παίκτες της Γκόμελ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Γκόμελ – Άρης: Προγνωστικά 27/07/2022

Με δεδομένο ότι το πρώτο παιχνίδι έληξε 5-1 η ρεβάνς έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και ο Άρης έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναμένουμε εκ νέου ανοιχτό παιχνίδι και οι κίτρινοι θα επανεμφανίσουν της επιθετικές του αρετές.

OVER 1,5 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Δελεαστικές επιλογές στα Combo Bets! Ο Άρης παρά το 5-1 θα πατήσει γκάζι με στόχο μια νέα ευρωπαϊκή νίκη.

2 & OVER 2,5 GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Ελκυστική επιλογή στα ειδικά στοιχήματα της Novibet

ΑΡΗΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10


aris gomel6 novibet

Γκόμελ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/07/2022

Ο προπονητής Βλάντιμιρ Νεβίνσκι περιμένει από τους παίκτες του να βελτιώσουν την αμυντική τους λειτουργία σε σχέση με το πρώτο ματς που απογοήτευσαν. Το πρώτο ζητούμενο για τον ίδιο είναι μια καλή εμφάνιση, αφού ο ίδιος αναγνωρίζει ότι για να «χαμογελάσει» θα πρέπει οι παίκτες τους να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Σαντόφσκι – Ματβέιτσικ, Πάντεα, Κουτσίνσκι, Αφί – Μπάγκα, Κόστοφ, Αντεολά, Σέντκο, Αλεκσίβιτς– Μάκας

 Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/07/2022

Ο Χέρμαν Μπούργος μετά την άνετη επικράτηση έχει την ευκαιρία να ανακατέψει την τράπουλα και να διατηρήσει σε καλό αγωνιστικό ρυθμό όλους τους ποδοσφαιριστές του. Οι Μαντσίνι, Εμπακατά, Μαζικού και Ντιόπ να διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα. Δεν αποκλείεται ο Ζερβίνιο να κάνει ντεμπούτο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ντουκουρέ, Νταμπό – Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Καμάτσο – Γκρέι.


Διαβάστε ακόμα… 

the damned united novibet

Οι 10 καλύτερες ταινίες για ποδόσφαιρο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ