el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ελλάδα – Βόρειος Ιρλανδία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/09/2022

Η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ελλάδας στο Nations League πέφτει στον εντός έδρας αγώνα με τη Βόρειο Ιρλανδία (27/09, 21:45). Η Εθνική θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή διαδικασία.

Βέβαια, το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα, αφού έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την επιστροφή στη League B. Αντίθετα, η Βόρειος Ιρλανδία θέλει νίκη για να αποφύγει τα μπαράζ υποβιβασμού στη League D.

Η πρώτη θέση του ομίλου παίζει σημαντικό ρόλο και για το επόμενο Euro, αφού μπορεί υπό προϋποθέσεις να στείλει την ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, το Nations League δίνει τρία εισιτήρια για το επόμενο Euro. Ένα από την League Α, ένα από τη League Β κι ένα από τη League C.

Οι πρώτοι των κάθε ομίλων πάνε σε ένα Final Four και όποιος το κερδίσει, παίρνει το εισιτήριο. Ωστόσο αν ο πρώτος του ομίλου έχει ήδη προκριθεί στο Euro από τα προκριματικά, τότε τη θέση του στο Final Four, παίρνει η επόμενη ομάδα με το καλύτερο ranking στην UEFA και όχι ο δεύτερος του ομίλου.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Ελλάδας απέναντι στην Βόρειο Ιρλανδία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!


Ελλάδα – Βόρειος Ιρλανδία: Ανάλυση & Παρουσίαση 27/09/2022

Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο δεύτερο όμιλο της League C για το Nations League, η Ελλάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα. Το αρνητικό αποτέλεσμα ήρθε το περασμένο Σάββατο στον εκτός έδρας αγώνα με την Κύπρο.

Η Ελλάδα πήγε στη Μεγαλόνησο με το πλεονέκτημα ότι ουσιαστικά ήταν βαθμολογικά αδιάφορη. Οι τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές είχαν δώσει την πρωτιά στην Εθνική ομάδα και παράλληλα τον προβιβασμό στη League B.

Ωστόσο στην Κύπρο δεν πήγαν πολύ καλά τα πράγματα. Και δεν πήγαν καλά, όχι επειδή η Εθνική ήταν σε κακή μέρα. Απεναντίας, είχε καλή εμφάνιση με αρκετές ευκαιρίες. Μάλιστα είχε και δύο δοκάρια, αλλά κι ένα γκολ που της ακυρώθηκε -λανθασμένα- στο 87’. Όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με το γκολ που πέτυχε ο Τζιώνης στο 18’.

Ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος πέτυχε το γκολ που εν τέλει ακυρώθηκε τόνισε σε δηλώσεις του: «Στο γκολ ήταν η κρίση του διαιτητή ότι ήταν οφσάιντ και αυτό δεν αλλάζει. Όταν το είδα ξανά, είδα ότι δεν υπάρχει οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής αποφασίζει», ενώ για τον προσεχή αγώνα με τη Βόρειο Ιρλανδία πρόσθεσε:

«Αυτό που κάνουμε από το πρώτο παιχνίδι είναι να μην κοιτάμε ποιος είναι ο αντίπαλος, αλλά να είμαστε στο 100% από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Να είμαστε δυνατοί, να έχουμε πίστη, σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούμε και αν το κάνουμε είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε».

Η Βόρειος Ιρλανδία από την πλευρά της, πήρε την πρώτη της νίκη, την περασμένη αγωνιστική στον εντός έδρας αγώνα με το Κόσοβο (2-1). Μέχρι στιγμής είχε δύο ισοπαλίες και δύο ήττες και είχε πολύ μεγάλη ανάγκη για τη νίκη. Κι αυτό επειδή κινδυνεύει να βρεθεί τελευταία και να μπει στα μπαράζ για τον υποβιβασμό στη League D.

Το παιχνίδι με το Κόσοβο δεν εξελίχθηκε ιδανικά για την ομάδα του Ίαν Μπάρακλαφ. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και να χάνουν πολλές ευκαιρίες. Μάλιστα στο δεύτερο μισό του αγώνα και για την ακρίβεια στο 58’, το Κόσοβο άνοιξε το σκορ με τον Μουρίτσι.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλα περιθώρια και τα έπαιξαν όλα για όλα για τη νίκη. Ο Μπάρακλαφ έκανε τέσσερις αλλαγές σε εννέα λεπτά και η Βόρειος Ιρλανδία βγήκε μπροστά κυνηγώντας για αρχή την ισοφάριση.

Στο 82’ ο Γουάιτ που είχε μπει στο ματς στο 77’ έκανε το 1-1 κι ενώ το Κόσοβο έχασε τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο 87’ με τον Μουρίτσι, στο 89’ με τον Μπιτίγκι και στο 90’ με τον Ζένελι, εν τέλει έγινε το 2-1 στο 92’ με τον Μαγκένις!


Ελλάδα – Βόρειος Ιρλανδία: Στατιστικά & Προϊστορία 27/09/2022

  • Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων πριν από σχεδόν τέσσερις μήνες (2 Ιουνίου) είχε λήξει υπέρ 1-0 υπέρ της ελληνικής ομάδας με σκόρερ τον Τάσο Μπακασέτα.
  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί τέσσερα παιχνίδια με γηπεδούχο την Ελλάδα. Η Εθνική έχει τρεις νίκες και η Βόρειος Ιρλανδία μία, ενώ δεν υπάρχει ισοπαλία.
  • Στο πιο πρόσφατο ματς ήταν και η μοναδική νίκη της Βορείου Ιρλανδίας. Το 2014, στον αγώνα που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι φιλοξενούμενοι νίκησαν 2-0.
  • Στα τρία προηγούμενα, η Ελλάδα έχει ισάριθμες νίκες. Η πρώτη ήταν το 1961 με 2-1, η δεύτερη το 1988 με 3-2 και η τρίτη και πιο σημαντική το 2003 με 1-0. Με αυτή τη νίκη, μάλιστα, η Εθνική εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του Euro 2004. Με τη γνωστή συνέχεια…
  • Τα δέκα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια της Ελλάδας ανεξαρτήτως έδρας έληξαν στο Under 2,5. Το ένα και μοναδικό Over ήταν τον περασμένο Ιούνιο με 3-0 επί της Κύπρου, εντός έδρας.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Nations League.

greece northern ireland4 27092022 novibet

 


Ελλάδα – Βόρειος Ιρλανδία: Προγνωστικά 27/09/2022

Το παιχνίδι μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Εθνική, όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί. Ο άσος πληρώνει καλά.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.03

Η Ελλάδα αναμένεται να ασκήσει πίεση στη Βόρειο Ιρλανδία και θα είναι αυτή που θα έχει την μπάλα για περισσότερη ώρα στην κατοχή της. Λογικά θα έχει και τα περισσότερα κόρνερ σε σύγκριση με την αντίπαλό της.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΚΗΤΗ ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.67


Ελλάδα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/09/2022

Το μεγάλο ερώτημα για τον Γκουστάβο Πογιέτ είναι η κατάσταση των Μπακασέτα και Γιακουμάκη, οι οποίοι είναι αμφίβολοι για το ματς.

Αυτός με τις λιγότερες πιθανότητες να προλάβει είναι ο Μπακασέτας, ενώ ο Γιακουμάκης πάει λίγο καλύτερα στην αποθεραπεία του.

Δεδομένη είναι η απουσία του Σιώπη, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Το Σάββατο συμπλήρωσε κάρτες στην Κύπρο και θα απουσιάσει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας – Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος – Μασούρας, Φούντας, Γιακουμάκης.

greece northern ireland2 27092022 novibet


Βόρειος Ιρλανδία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/09/2022

Μόλις ένα πρόβλημα έχει η Βόρειος Ιρλανδία για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ελλάδα, την τελευταία αγωνιστική του Nations League.

Ο λόγος γίνεται για τον Στιούαρτ Ντάλας. Ο 31χρονος εξτρέμ της Λιντς αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό στο γόνατο και δε θα αγωνιστεί.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν και στην αποστολή για τον αγώνα με το Κόσοβο, θα είναι κανονικά στη διάθεσή του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Πίκοκ-Φάρελ – Μακνέιρ, Τζ. Έβανς, Φλάναγκαν, Λιούις – Μπράντλεϊ, Ντέιβις, Κ. Έβανς, Σάβιλ, Φέργκιουσον – Μαγκίνις.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ