el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χιτ – Νάγκετς Game 3 Τελικών ΝΒΑ: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/08/2023

Το πιο καθοριστικό – μέχρι το επόμενο – ματς των τελικών του ΝΒΑ έφτασε. Οι Χιτ υποδέχονται τους Νάγκετς στο Game 3 της σειράς που θα κρίνουν τον τίτλο (03:30) και ο νικητής θα πάρει ισχυρό πλεονέκτημα για την κούπα του πρωταθλητή στην καλύτερη λίγκα του κόσμου.

Οι ισορροπίες άλλαξαν μετά το Game 2 και το break των Χιτ στο Ντένβερ. Η σειρά πλέον βρίσκεται στο 1-1 και το πλεονέκτημα της έδρας πέρασε στην ομάδα του Έρικ Σποέλστρα, όμως είναι ξεκάθαρο ότι οι Νάγκετς θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν.

Για τον τελικό στο Kaseya Center επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Μαϊάμι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο ΝΒΑ!


Χιτ – Νάγκετς Game 3 Τελικών ΝΒΑ: Παρουσίαση, Ανάλυση 08/06/2023

Τα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς των τελικών του ΝΒΑ εξελίχθηκαν με διαφορετικό, αλλά κάπως… αναμενόμενο τρόπο. Μετά το 1-0 από τους Νάγκετς, οι Χιτ βρήκαν ψυχικά αποθέματα, παρουσίασαν σαφώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και ισοφάρισαν σε 1-1, με ένα πραγματικά πολύτιμο break στο Game 2 (111-108).

Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση από τους Τζίμι Μπάτλερ (21 πόντοι, 9 ασίστ) – Μπαμ Αντεμπάγιο (21 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ), καθώς και το μαγικό βράδυ του undrafted Γκέιμπ Βίνσεντ, που κυριάρχησαν απόλυτα με 23 πόντους και 8/12 σουτ. X-Factor της αναμέτρησης ήταν ο Ντάνκαν Ρόμπινσον, που ήρθε από τον πάγκο για να δώσει δέκα πολύτιμους πόντους στην τέταρτη περίοδο, στο σημείο δηλαδή που οι Χιτ επικράτησαν των Νάγκετς με 36-25.

«Δεν μας νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι για εμάς», είπε ξανά μετά το ματς ο Μπάτλερ. «Θα είμαστε αυτοί που είμαστε, είτε μπουν τα σουτ, είτε όχι. Δεν μας απασχολεί τίποτα άλλο. Δεν θα αλλάξει αυτή η προσέγγιση τώρα».

GAME 2 STATS

«Δεν παίξαμε καθόλου καλά στο τέταρτο δωδεκάλεπτο», είπε ο Νίκολα Γιόκιτς, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 41 πόντους, 11 ριμπάουντ και 16/28 σουτ. «Έβαλαν 36 πόντους σε αυτό το διάστημα. Είναι μεγάλο το νούμερο. Προφανώς δεν θέλαμε να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά συνέβη και θα ζήσουμε με αυτό».

Οι Νάγκετς είναι υποχρεωμένοι να παίξουν τώρα για το break στο Μαϊάμι, κόντρα σε μία σκληρή ομάδα και μία δύσκολη έδρα. Η ομάδα του Ντένβερ, που θέλει να ανακτήσει το πλεονέκτημα της έδρας, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ για τους Χιτ μένει ξανά εκτός ο Τάιλερ Χίρο.

heat nuggets prognostika novibet

Ο νεαρός γκαρντ – που μέτρησε 20 πόντους μέσο όρο στη Regular Season – είναι σχεδόν έτοιμος για να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του στο χέρι, όμως δε θέλει να χαλάσει τη χημεία και τον ρυθμό της ομάδας του. Έτσι, δεν αποκλείεται να μείνει στα «πιτς» μέχρι το τέλος της χρονιάς.


Χιτ – Νάγκετς Game 3 Τελικών ΝΒΑ: Προγνωστικά 08/08/2023

H σειρά των τελικών του ΝΒΑ έχει σίγουρα πολύ δρόμο, όμως το Game 3 αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στην έκβαση των αγώνων που θα κρίνουν τον τίτλο στην καλύτερη λίγκα του πλανήτη.

Στατιστικά, η ομάδα που προηγείται με 2-1 φτάνει μέχρι το τέλος του δρόμου με επιτυχία, ενώ υπάρχουν ξεκάθαρα δεδομένα που ευνοούν το νικητή: Οι Χιτ θα διατηρήσουν το πλεονέκτημα που πήραν μετά το break στο Ντένβερ, ενώ οι Νάγκετς θα πάρουν ξανά το πάνω χέρι με μία μεγάλη νίκη ψυχολογίας.

Για το Game 3 των τελικών του ΝΒΑ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΧΙΤ (+4,5) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ ΝOVIBET

Οι δύο ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία στο Game 3 και οι πιθανότητες δείχνουν πως αναμένεται να δούμε ακόμα ένα δυνατό ντέρμπι. Οι Νάγκετς παραμένουν το φαβορί, αλλά οι Χιτ μπορούν σίγουρα να τους φτάσουν στα όριά τους και, γιατί όχι, να τους κερδίσουν ξανά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΜΠΑΜ ΑΝΤΕΜΠΑΓΙΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.30 ΣΤΗ NOVIBET

Έχοντας μαζέψει ήδη 22 ριμπάουντ στη σειρά, ο Αντεμπάγιο μπορεί να κυριαρχήσει ξανά στο συγκεκριμένο κομμάτι, αφήνοντας μακριά από τη ρακέτα – όσο γίνεται – τον Νίκολα Γιόκιτς.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ JAMAL MURRAY ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.30 ΣΤΗ NOVIBET

Με εξαίρεση την παρουσία του στο Game 2 (18 πόντοι), ο Μάρεϊ «γράφει» σταθερά πολλούς πόντους και σίγουρα ψάχνει μία «δυνατή» εμφάνιση. Επιπρόσθετα, οι Νάγκετς γνωρίζουν ότι χάνουν κάθε φορά που ο Γιόκιτς σκοράρει πολύ, οπότε το game plan ίσως δώσει μεγαλύτερη έμφαση στον Καναδό γκαρντ.

heat nuggets prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Χιτ – Νάγκετς έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Διαβάστε ακόμα…

nba-finals-novibet

Πότε είναι οι Τελικοί ΝΒΑ 2023 – Που τους δείχνει

nba finals novibet

ΝΒΑ: Top-5 τελικών (videos)

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ