el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ιωνικός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/12/2022

Μετά το επικό Μουντιάλ στο Κατάρ επιστρέφουμε στα δικά μας με την εκκίνηση του 2ου γύρου στο πρωτάθλημα της Super League.

Την Τετάρτη (21:30) ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νίκαια στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής σ’ ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Ιωνικού απέναντι στον Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο παιχνιδι παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


Ιωνικός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Παρουσίαση 21/12/2022

Το Παγκόσμιο Κύπελλο έριξε αυλαία με εντυπωσιακό τρόπο και χωρίς… ανάσα ξεκινάει ο 2ος γύρος της Super League!

Στη 14η αγωνιστική ένα από τα μεγάλα αουτσάιντερ, ο Ιωνικός, θέλει να χαλάσει το χριστουγεννιάτικο party που ετοιμάζει το φαβορί και πιο συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός.

Ο Ιωνικός βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 7 βαθμούς (1-4-8) και ψάχνει εναγωνίως πόντους σωτηρίας. Η πορεία του είναι αντιστρόφως ανάλογη με αυτή που χάραξε πέρυσι όταν και σώθηκε με άνεση.

Συγκεκριμένα σε ολόκληρο τον πρώτο γύρο δεν κατάφεραν να πανηγυρίσει εντός έδρας νίκη (0-4-2). Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και ο προπονητής Δημήτρης Σπανός, μετά τη βαριά ήττα με 7-0 στο πρόσφατο φιλικό από τον ΟΦΗ, παραιτήθηκε. Ωστόσο, η διοίκηση ζύγισε την κατάσταση και δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του, κάτι που σημαίνει ότι του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του διοικητικού ηγέτη του Ιωνικού, Γιάννης Τσιριγώτης, ο οποίος ξεκαθάρισε στο gazzetta:

«Επειδή ακούω διάφορα για Ιμπαγάσα και Γρηγορίου, αναγκάζομαι να πω ξανά ότι ο Ιωνικός έχει προπονητή. Ο Δημήτρης Σπανός θα φύγει από την ομάδα μόνο αν φύγει και η οικογένεια Τσιριγώτη. Θέλω να πω σε όλους τους φιλάθλους μας και όχι μόνο ότι στα δύσκολα ο Ιωνικός παραμένει οικογένεια και ως οικογένεια, ξεπερνάει όποιο εμπόδιο προκύπτει.

Δεν λυγίσαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε τώρα. Δεν ξεχνάμε τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε με τον Δημήτρη στο τιμόνι της ομάδας μας και μαζί του θα έρθουν νέες επιτυχίες».

Ο Παναθηναϊκός αήττητος (12-1-0) φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογία. Στόχους του μέσα στη Νίκαια είναι να μην δώσει δικαιώματα αμφισβήτησης, αφού δεν θέλει να δει τους ανταγωνιστές του να πλησιάζουν. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο +8 από την ΑΕΚ και στο +12 από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο επίσημο ματς μετά τη χειμερινή διακοπή το «τριφύλλι» πέταξε φλόγες. Το 3-0 στη φάση των 16 του Κυπέλλου ήρθε με άνεση και οι «πράσινοι» έπαιξαν εξαιρετικά.

Ο Γιοβάνοβιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση κόντρα στον Βόλο και περιμένει ανάλογη συνέχεια.

«Η εμφάνισή μας, ο τρόπος παιχνιδιού μας και η διάθεσή μας ήταν σε πολύ καλά επίπεδα κι αυτό ήταν ευχάριστο. Έμεινα ικανοποιημένος αν αναλογιστούμε και τα προβλήματα που προέκυψαν στην προετοιμασία.

Πολλές φορές έχω μιλήσει για την αξία της ομάδας. Για τις ”θυσίες” των παικτών. Πολλές φορές σε μία ομάδα πρέπει ο καθένας να δίνει το μέγιστο της απόδοσης. Να είναι συγκεντρωμένοι και να έχουν γνώση των υποχρεώσεων που έχουμε μπροστά μας.

Πρέπει όλοι να θυσιάζουμε πολλά πράγματα για να παραμένουμε ανταγωνιστικοί. Έχουμε καλούς παίκτες, ποδοσφαιριστές που νιώθουν την ομάδα, τη θετική ατμόσφαιρα που έρχεται απ’ έξω. Με ικανοποιεί απόλυτα η σοβαρότητα και η αφοσίωση των παικτών μου», υποστήριξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στον μεταγραφικό τομέα αναμένονται ενισχύσεις σε άμυνα και επίθεση, ενώ την περασμένη βδομάδα η διοίκηση προχώρησε σε δύο ανανεώσεις συμβολαίων. Οι Ρούμπεν Πέρεθ και Μπάρτ Σένκεφελντ υπέγραψαν νέο συμβόλαιο  μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με αυξημένες απολαβές.

Ιωνικός – Παναθηναϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 21/12/2022

  • Στον πρώτο γύρο ο Παναθηναϊκό επικράτησε δύσκολα με 1-0, ενώ πέρυσι στη Νίκαια χαμογέλασε με το ίδιο σκορ.
  • Ο Ιωνικός στη φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα μετράει 6 Over και 7 Under. Έχει πετύχει 10 γκολ και έχει δεχθεί 24, κάτι που σημαίνει ότι διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της Super League.
  • Το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού είναι η άμυνα. Οι «πράσινοι» διαθέτουν την καλύτερη αμυντική λειτουργία του πρωταθλήματος, αφού έχουν δεχθεί μόλις 4 γκολ σε 13 παιχνίδια.
  • Το «τριφύλλι» μετράει 4 Under και 9 Over στο πρωτάθλημα της Super League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

sporar novibet

Ιωνικός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 21/12/2022

Επιστρέφει στη δράση το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζει τον ουραγό Ιωνικό με μοναδικό στόχο το «τρίποντο». Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το παιχνίδι στη Νίκαια.

Οι «πράσινοι», με δεδομένο ότι έχουν πίσω τους ΑΕΚ (-8), Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ (-12), δεν θέλουν να παίξουν με τη φωτιά. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την περασμένη βδομάδα απέναντι στον Βόλο ήταν εντυπωσιακοί και πάτησαν γκάζι από το πρώτο ημίχρονο. Το… τσιπάκι δεν θα αλλάξει και το ίδιο θα επιδιώξουν και στη Νίκαια.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.09 ΣΤΗ NOVIBET

Το πρόβλημα που προέκυψε με τον Βέρμπιτς στην επίθεση σημαίνει ότι το βάρος στη γραμμή κρούσης θα πέσει στους Παλάσιο, Μπερνάρ και Σπόραρ. Οι δύο πρώτοι θα αναλάβουν πρωτοβουλίες στον δημιουργικό τομέα με στόχο ο Σλοβένος φορ να βρει και πάλι δίχτυα.

ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΣΠΟΡΑΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Στα ειδικά στοιχήματα και στα Combo Bets οι επιλογές είναι αμέτρητες. Ο Ιωνικός θα επιστρατεύσει και το σκληρό παιχνίδι για να σταματήσει την κυκλοφορία του Παναθηναϊκού.

OVER 2.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.76 ΣΤΗ NOVIBET

Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι οι «πράσινοι» στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με τον Ιωνικό νίκησαν με σκορ 1-0.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ & UNDER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Ιωνικός – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ιωνικός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/12/2022

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Χουτεσιώτης – Μύγας, Ρομαό Τσιριγώτης, Βαλεριάνος – Τσίμπσαχ, Φαντικά – Λοβέρα, Άοσμαν, Σεμπά – Μάντζης (Ιωαννίδης)

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/12/2022

Στη Νίκαια το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θα κληθεί να ξεπεράσει τα ξαφνικά προβλήματα που προέκυψαν με τους Βέρμπιτς, Σένκεφελντ, Τσοκάι. Εκτός παραμένουν οι Αϊτόρ, Τρουιγέ, Γκάνεα. Ο Μπρινιολι θα επανέρθει βασικός κάτω από τα γκολποστ αφού ο Λοντίγκιν επιλέχθηκε για το Κύπελλο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Πούγγουρας – Ρουμπέν, Τσέριν, Κουρμπέλης – Παλάσιο, Μπερνάρντ, Σπόραρ.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ