el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ιράν – ΗΠΑ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 29/11/2022

Η φάση των ομίλων έφτασε αισίως στην 3η αγωνιστική, από την οποία θα προκύψουν και οι δύο ομάδες σε κάθε όμιλο, που θα πάρουν τα εισιτήρια για την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τα πράγματα στον 2ο όμιλο είναι αρκετά μπλεγμένα καθώς και οι τέσσερις ομάδες έχουν τουλάχιστον μαθηματικές ελπίδες να περάσουν στον επόμενο γύρο. Το παιχνίδι του Ιράν με τις ΗΠΑ (29/11, 21:00) θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσουν στους «16».

Όποια από τις δύο πάρει τη νίκη θα έχει σίγουρα εξασφαλίσει τη μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Το ποια θα είναι αυτή θα κριθεί από το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Ουαλίας με την Αγγλία. Ωστόσο αν έρθουν ισόπαλες και η Ουαλία νικήσει την Αγγλία, τότε μένουν και οι δύο εκτός και την πρόκριση θα πάρουν οι δύο ομάδες από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Ιράν απέναντι στις ΗΠΑ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live στοίχημα και συνολικά τα καλύτερα προγνωστικά Μουντιάλ!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Ιράν – ΗΠΑ: Ανάλυση & Παρουσίαση 29/11/2022

Στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τον αγώνα με την Αγγλία, το Ιράν ηττήθηκε με το βαρύ 6-2. Μετά το τέλος του, άπαντες στις τάξεις του Ιράν έλεγαν ότι η ομάδα τους δεν άξιζε τόσο βαριά ήττα και πως στη συνέχεια θα ήταν καλύτερη. Όντως αυτό φάνηκε στο δεύτερο παιχνίδι με την Ουαλία.

Το Ιράν διαθέτει ένα πολύ αθλητικό σύνολο. Πιέζει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σε ατομικό επίπεδο διαθέτει κάποιους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι με τις ΗΠΑ. Από την αρχή της αναμέτρησης, η ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ πίεσε πάρα πολύ και προσπάθησε να πάρει το προβάδισμα.

Η αλήθεια είναι ότι στην τελική προσπάθεια οι Ιρανοί έδειξαν ότι υστερούσαν. Ότι δεν είχαν το καθαρό μυαλό ή ακόμη και την τύχη να νικήσουν τον Χένεσεϊ που καθόταν κάτω από τα δοκάρια.

iran usa2 29112022 novibet

Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο το παιχνίδι έφτανε προς το τέλος, το Ιράν πίεσε ακόμη περισσότερο και κατάφερε σε μία αντεπίθεση, ήρθε η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα. Ο Χένεσεϊ έκανε ένα σκληρό και αντιαθλητικό μαρκάρισμα έξω από την περιοχή και αποβλήθηκε. Ο Ρομπ Πέιτζ έβαλε στη θέση τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Ουόρντ.

Το Ιράν αύξησε κι άλλο την πίεση του και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 98’, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 101’, αρχικά με τον Τσεσμί και στο τέλος με τον Ρεζαϊάν!

Οι ΗΠΑ έχουν αφήσει πολύ καλή εικόνα μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τουλάχιστον μία νίκη. Και στα δύο παιχνίδια που έδωσαν έπαιξαν πολύ καλά, ενδεχομένως καλύτερα από τον αντίπαλό τους, αλλά λίγο η τελική προσπάθεια λίγο η απειρία τους στέρησε την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Τόσο στο πρώτο παιχνίδι με την Ουαλία όσο και στο δεύτερο με την Αγγλία, η Αμερική είχε πολύ καλή εικόνα. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία, με ποιότητα στο παιχνίδι της, αλλά έδειξε ότι υστερούσε στην τελική προσπάθεια.

iran usa5 29112022 novibet

Μετά την ισοπαλία με την Ουαλία, που διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, οι ΗΠΑ είχαν ακόμη πιο δύσκολη αποστολή, κόντρα στην Αγγλία. Η ομάδα του Γκρεγκ Μπερχάλτερ δε φοβήθηκε τα «τρία λιοντάρια» που προέρχονταν από το 6-2 επί του Ιράν και έπαιξε το ματς στα ίσα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και μάλιστα οι ΗΠΑ είχαν την καλύτερη ευκαιρία τους, στο 33’ με δοκάρι του Πούλισιτς. Στο δεύτερο μισό του αγώνα, η Αμερική ήταν ακόμη καλύτερη και πίεσε πάρα πολύ την Αγγλία, κλείνοντάς την στα καρέ του Πίκφορντ.

Η Αγγλία έδειχνε ότι είχε συμβιβαστεί με την ισοπαλία, αλλά αυτό δεν άλλαξε τις ισορροπίες, αφού οι ΗΠΑ δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Τώρα θέλουν μόνο νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση του τουρνουά. Το ματς με το Ιράν είναι ιδιαίτερο και λόγω των σημαντικών πολιτικών διαφορών που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο χώρες!


Ιράν – ΗΠΑ: Στατιστικά & Προϊστορία 29/11/2022

  • Μόλις μία φορά έχουν έρθει αντιμέτωπες σε παιχνίδι οι ομάδες του Ιράν και των ΗΠΑ κι αυτή ήταν πάλι σε φάση ομίλων Παγκοσμίου Κυπέλλου.
  • Συγκεκριμένα ήταν το 1998 στο Μουντιάλ της Γαλλίας, όπου οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί στον 5ο όμιλο και το παιχνίδι έληξε με νίκη του Ιράν με σκορ 2-1.
  • Οι ΗΠΑ ψάχνουν την πρώτη τους νίκη από τον περασμένο Ιούνιο και την επικράτηση με 5-0 επί της Γρενάδα για το Nations League της Κεντρικής Αμερικής.
  • Στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει έχουν δώσει πέντε παιχνίδια, στα οποία μετρούν τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Η ήττα είναι σε φιλικό από την Ιαπωνία με 2-0 το Σεπτέμβριο επί γερμανικού εδάφους, στο Ντίσελντορφ.
  • Από τα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει το Ιράν, στα τέσσερα είναι αήττητο και όλα αυτά έληξαν στο Under. Στο ένα και μοναδικό που έχασε, το παιχνίδι έληξε στο Over. Αυτή ήταν η ήττα με 6-2 από τις ΗΠΑ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Διαβάστε για όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

iran usa1 29112022 novibet


Ιράν – ΗΠΑ: Προγνωστικά 29/11/2022

Με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες θέλουν νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι απολύτως λογικό να βγουν μπροστά για να ψάξουν το γκολ. Καμία δεν έχει το περιθώριο να περιμένει και να κρυφτεί, οπότε είναι πολύ καλή η επιλογή, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95

Το παιχνίδι είναι ανοικτό και στα τρία αποτελέσματα, αφού τόσο το Ιράν όσο και οι ΗΠΑ έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής στο τουρνουά. Μία πολύ καλή επιλογή που καλύπτει μία σημαντική γκάμα αποτελεσμάτων είναι και 2-3 σύνολο γκολ αγώνα.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 2-3 ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91

Τέλος, μπορεί να φαντάζει ως έκπληξη, αλλά μία αγορά που αξίζει πάρα πολύ την προσοχή μας είναι το Combo Bet με τη διπλή ευκαιρία υπέρ του Ιράν, σε συνδυασμό με την επιλογή να σκοράρουν οι δύο ομάδες.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET 1Χ & ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.10


Ιράν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/11/2022

Δεδομένη είναι η απουσία του μεσοεπιθετικού, Τζαχανμπας, ο οποίος έχει δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες στα δύο πρώτα ματς, οπότε τώρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Αμφίβολος είναι ο σταρ της ομάδας και επίσης επιθετικός Αζμούν, αλλά το πιο πιθανό είναι να τον χρησιμοποιήσει ο Κεϊρόζ, καθώς το παιχνίδι είναι δίχως αύριο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Χ. Χοσεϊνί – Ρεζαγιάν, Μ. Χοσεϊνί, Πουραλιγκαντζί, Μοχαμάντι – Γκολιζαντέχ, Νουρολαχί, Εζατολαχί, Χατζισαφί – Ταρεμί, Αζμούν.

iran usa4 29112022 novibet


ΗΠΑ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/11/2022

Ο Γκρεγκ Μπερχάλτερ δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα για τον αγώνα με το Ιράν. Ούτε από πειθαρχικό έλεγχο, οπότε οι ΗΠΑ θα είναι πλήρεις για τον… τελικό της τρίτης αγωνιστικής.

Η εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Αγγλία ήταν αρκετά καλή και όλα δείχνουν ότι ο Αμερικανός προπονητής δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Τέρνερ – Ντεστ, Ζίμερμαν, Ριμ, Ρόμπινσον – Άνταμς, Μούσα, Μακένι, Πούλισιτς – Γουεά, Ράιτ.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ