el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ιταλία – Αγγλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/09/2022

Το Nations League επιστρέφει με μεγάλες αναμετρήσεις ειδικά στη League A, όπως είναι η αναμέτρηση της Ιταλίας με την Αγγλία στο Μιλάνο την προσεχή Παρασκευή (23/09, 21:45).

Οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχο από τα άσχημα αποτελέσματα. Έχουν μόλις μία νίκη στον όμιλο και βρίσκονται στην τρίτη θέση και θέλουν να αρχίσουν να χτίζουν ένα θετικό σερί.

Η Αγγλία από την άλλη είναι σε ακόμη χειρότερη θέση τουλάχιστον όσον αφορά σε όσο έχει να κάνει με την πορεία στο Nations League. Είναι στην τελευταία θέση και θέλει για λόγους πρεστίζ και μόνο να επιστρέψει στις επιτυχίες, ώστε να βελτιώσει το κλίμα και εν όψει των υποχρεώσεων του Μουντιάλ.

Η πρώτη θέση παίζει σημαντικό ρόλο και για το επόμενο Euro, αφού μπορεί υπό προϋποθέσεις να στείλει την ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια, το Nations League δίνει τρία εισιτήρια για το επόμενο Euro. Ένα από την League Α, ένα από τη League Β κι ένα από τη League C.

Οι πρώτοι των κάθε ομίλων πάνε σε ένα Final Four και όποιος το κερδίσει, παίρνει το εισιτήριο. Ωστόσο αν ο πρώτος του ομίλου έχει ήδη προκριθεί στο Euro από τα προκριματικά, τότε τη θέση του στο Final Four, παίρνει η επόμενη ομάδα με το καλύτερο ranking στην UEFA και όχι ο δεύτερος του ομίλου.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Ιταλίας απέναντι στην Αγγλία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Nations League!


Ιταλία – Αγγλία: Ανάλυση & Παρουσίαση 23/09/2022

Το 2022 δεν εξελίσσεται πολύ καλά για την Εθνική Ιταλίας. Συνολικά έχει δώσει επτά παιχνίδια, στα οποία μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες! Σίγουρα δεν μπορεί να λογιστεί ως μία θετική συγκομιδή αποτελεσμάτων.

Το χειρότερο είναι ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι ήταν ο αποκλεισμός στα play off για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την ήττα από τη Βόρειο Μακεδονία εντός έδρας. Στη συνέχεια γνώρισε ακόμη μία ήττα από την Αργεντινή με 3-0 στο Finalissima (το σούπερ καπ μεταξύ της πρωταθλήτριας Ευρώπης και της πρωταθλήτριας Νοτίου Αμερικής).

Άσχημη ήταν και η συνέχεια στο Nations League όπου σε τέσσερα ματς έχει μόλις μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία βαριά ήττα από τη Γερμανία με 5-2 εκτός έδρας. Μάλιστα βρέθηκε να χάνει με 5-0 στο 69’ πριν μειώσει στα τελευταία λεπτά, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Η «σκουάντρα ατζούρα» είναι στην τρίτη θέση του 3ου ομίλου με πέντε βαθμούς και υποδέχεται την Αγγλία που είναι τελευταία με τέσσερις. Το προσεχές παιχνίδι με την Αγγλία είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι στις επιτυχίες και να βελτιώσει το κλίμα εν όψει των επόμενων επίσημων υποχρεώσεων.

Η Αγγλία, τουλάχιστον, έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά πρέπει να βρει ένα τρόπο να βελτιώσει την εικόνα της. Αυτό που έδειξε στα τέσσερα ματς του Nations League είναι μία μεγάλη απογοήτευση με τους φιλάθλους των «τριών λιονταριών» να δυσανασχετούν.

Αφού εξασφάλισε την πρόκριση για το Μουντιάλ ως πρώτη και αήττητη στον όμιλο (8-2-0) έδωσε δύο φιλικά τον περασμένο Μάρτιο. Νίκησε 2-1 την Ελβετία και 3-0 την Ακτή Ελεφαντοστού. Αυτές ήταν και οι τελευταίες νίκες μέχρι και τώρα.

Στη συνέχεια ακολούθησαν τα παιχνίδια του Nations League, όπου άρχισε η κατηφόρα για τους Άγγλους διεθνείς. Μέχρι στιγμής έχει δώσει τέσσερα ματς και μετράει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Μάλιστα οι δύο ήττες είναι αμφότερες από την Ουγγαρία, ενώ έχει φέρει ισοπαλία με τη Γερμανία εκτός και την Ιταλία εντός.

Πάντως, οι δύο ήττες από την Ουγγαρία ενόχλησαν και προκάλεσαν έντονο προβληματισμό στον Γκάρεθ Σαουθγκέιτ. Ειδικά η τελευταία που ήταν και εντός έδρας με το βαρύ και ντροπιαστικό 4-0.

Τώρα, η Αγγλία καλείται να βρει τρόπο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η Ιταλία. Δεν έχει τόσο σημασία για τον Σαουθγκέιτ η τελική κατάταξη στο Nations League, όσο να βελτιωθεί η εικόνα και το κλίμα εν όψει Μουντιάλ.


Ιταλία – Αγγλία: Στατιστικά & Προϊστορία 23/09/2022

  • Ισορροπημένη είναι η προϊστορία στα παιχνίδια Ιταλίας και Αγγλίας στην έδρας της πρώτης. Συνολικά έχουν διεξαχθεί 12 ματς, εκ των οποίων η Ιταλία έχει νικήσει στα 4, η Αγγλία στα 3, ενώ 5 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
  • Από αυτά τα 12, μόλις τα τρία είναι επίσημα και η Ιταλία δεν έχει ηττηθεί σε κανένα από αυτά. Συγκεκριμένα έχει μία ισοπαλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 1998 με 0-0 και δύο νίκες. Η μία στο Euro του 1980 με 1-0 και η δεύτερη στα προκριματικά του Μουντιάλ 1978 με 2-0.
  • Κοινώς η Αγγλία δεν έχει σκοράρει κόντρα στην Ιταλία σε επίσημο παιχνίδι εκτός έδρας. Έχει δεχθεί τρία γκολ, αλλά δεν έχει πετύχει κανένα.
  • Η πιο πρόσφατη νίκη της Αγγλίας επί της Ιταλίας είναι σε ουδέτερο έδαφος. Το 1997 σε ένα φιλικό στη Γαλλία με 2-0. Στην ενδεκάδα της Αγγλίας ήταν ο νυν προπονητής της, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ και τα γκολ πέτυχαν οι Ράιτ και Σκόουλς.
  • Το τελευταίο «διπλό» ήταν το 1961 στο «Ολίμπικο» σε ένα φιλικό, όπου η Αγγλία επικράτησε 3-2.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Nations League.

italy england1 23092022 novibet


Ιταλία – Αγγλία: Προγνωστικά 23/09/2022

Πρόκειται για ένα παιχνίδι απέναντι σε δύο ομάδες που ψάχνονται. Αυτό τουλάχιστον έδειξαν στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Ιουνίου. Καμία εκ των δύο δε θα ρισκάρει πολύ, ειδικά οι φιλοξενούμενοι που έχουν μπροστά τους και το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ισοπαλία δείχνει εξαιρετική επιλογή.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.30

Η ισοπαλία θα έχει όντως τον πρώτο λόγο, αλλά περιμένουμε και από τις δύο ομάδες να κυνηγήσουν το γκολ. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι έχουν κάτι που θέλουν να αποδείξουν και καμία από τις δύο δεν πρόκειται να κρυφτεί! Πάμε στο Goal.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90

Τέλος, ακόμη μία καλή επιλογή με εξαιρετική απόδοση που καλύπτει μάλιστα και μία αρκετά μεγάλη γκάμα αποτελεσμάτων είναι το Combo Bet για Goal και Under 4,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΓΙΑ GOAL ΚΑΙ UNDER 4,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15


Ιταλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/09/2022

Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι εν όψει και του αγώνα της Ιταλίας με την Αγγλία.

Συγκεκριμένα εκτός είναι οι μέσοι Βεράτι και Πελεγκρίνι, οι οποίοι είχαν ανακοινωθεί για την αποστολή, αλλά εν τέλει έχουν προβλήματα τραυματισμών και αποκλείστηκαν.

Το ίδιο ισχύει και για τον επιθετικό της Νάπολι, Πολιτάνο. Δεν υπολογίζονται και οι επίσης τραυματίες επιθετικοί Μπεράρντι, Κιν, Ζανιόλο, Ζακάνι και Πιναμόντι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Ντι Λορένζο, Ασέρμπι, Γκάτι, Ντιμάρκο – Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Κριστάντε – Γκρίφο, Ρασπαντόρι, Σκαμάκα.

italy england2 23092022 novibet


Αγγλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/09/2022

Στον αντίποδα, μόλις μία απουσία έχει να διαχειριστεί ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, για τον πολύ σημαντικό αγώνα. Ο λόγος γίνεται για τον μέσο Κάλβιν Φίλιπς, που είναι τραυματίας.

Ο μέσος της Σίτι είχε επιλεχθεί αρχικά για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά διαπιστώθηκε ο τραυματισμός του όταν ενσωματώθηκε στα «τρία λιοντάρια».

Κατά τ’ άλλα δεν υπάρχουν εκπλήξεις στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού και όλα τα μεγάλα αστέρια θα είναι στη διάθεσή του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ραμσντέιλ – Γουόκερ, Στόουνς, Τομόρι, Τρίπιερ – Ράις, Ουόρντ-Πράους – Στέρλινγκ, Μάουντ, Σάκα – Κέιν.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ