el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ιαπωνία – Ισπανία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/12/2022

Ακόμη ένας όμιλος που είναι ανοικτός σε πολλές προβλέψεις σχετικά με τις ομάδες που θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ο 5ος. Το παιχνίδι της Ιαπωνίας με την Ισπανία (01/12, 21:00), μπορεί να δώσει το εισιτήριο ακόμη και στις δύο ομάδες, αλλά το πιο πιθανό σενάριο είναι να περάσει ο ένας από τους δύο αντιπάλους.

Η Ισπανία θα έχει φυσικά τον πρώτο λόγο, αφού με νίκη θα πάρει το εισιτήριο για τους «16» και μάλιστα ως πρώτη του ομίλου. Ωστόσο προκρίνεται και με ισοπαλία, απλά η πρωτιά θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

Η Ιαπωνία επίσης παίρνει την πρώτη θέση με νίκη, ενώ με ισοπαλία χρειάζεται είτε ισοπαλία στο άλλο ματς είτε νίκη της Γερμανίας μέχρι ένα γκολ διαφορά. Αν η Ιαπωνία έρθει ισόπαλη και η Γερμανία κερδίσει με δύο γκολ ή περισσότερα, τότε οι Ασιάτες θα μείνουν εκτός. Επίσης αν ηττηθούν μένουν εκτός.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Ιαπωνίας απέναντι στην Ισπανία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live στοίχημα και συνολικά τα καλύτερα προγνωστικά Μουντιάλ!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Ιαπωνία – Ισπανία: Ανάλυση & Παρουσίαση 01/12/2022

Η Ιαπωνία θα μπορούσε να είχε κλειδώσει την πρόκριση την προηγούμενη αγωνιστική. Ωστόσο ηττήθηκε από την Κόστα Ρίκα και πλέον η κατάσταση στον 5ο όμιλο έχει γίνει ιδιαίτερα πολύπλοκη. Και τα πράγματα δεν είναι καλά για τους Ασιάτες.

Η ομάδα του Χάιμε Μοριγιάσου ήταν καλύτερη στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα. Ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ήταν αυτή που είχε την μπάλα την περισσότερη ώρα στην κατοχή της και προσπαθούσε να διασπάσει την σφιχτή άμυνα των Κοσταρικανών. Ωστόσο δεν ήταν αυτή που πανηγύρισε.

Η Κόστα Ρίκα βρήκε γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και πήρε τη νίκη μπαίνοντας για τα καλά στο κυνήγι της πρόκρισης. Παράλληλα έβαλε μεγάλους μπελάδες στους Ιάπωνες, οι οποίοι καλούνται να βρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

japan spain5 01122022 novibet

Η Ιαπωνία έχει αντίστοιχη εικόνα και στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου. Τόσο κόντρα στη Γερμανία που κέρδισε όσο και απέναντι στην Κόστα Ρίκα που ηττήθηκε. Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι στο πρώτο εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και τις μετουσίωσε σε γκολ, ενώ στο δεύτερο ματς δεν ήταν εξίσου αποτελεσματική. Και εν τέλει το πλήρωσε.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, υπάρχει μία από τις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέχρι στιγμής. Τα προγνωστικά Μουντιάλ δεν την είχαν για τόσο ψηλά, αλλά η ομάδα της Ιβηρικής έχει φροντίσει με τις εμφανίσεις της να τα διαψεύσει.

Η αρχή έγινε με την Κόστα Ρίκα, την οποία κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία. Για την ακρίβεια τη… σκόρπισε, επικρατώντας με 7-0 φτιάχνοντας παράλληλα και μία καλή διαφορά στα γκολ. Άλλωστε στην ισοβαθμία μετράει αρχικά η διαφορά τερμάτων και στη συνέχεια τα μεταξύ των ομάδων παιχνίδια.

japan spain2 01122022 novibet

Στη δεύτερη αγωνιστική, η Ισπανία είχε ντέρμπι με τη Γερμανία. Ένα παιχνίδι, που θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι και ένα από τα νοκ άουτ του τουρνουά και μάλιστα σε προχωρημένη φάση. Στο πρώτο ημίχρονο η Ισπανία ήταν καλύτερη, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και η Γερμανία ανέλαβε την πρωτοβουλία. Παρ’ όλα αυτά η Ισπανία βρήκε το γκολ με τον Μοράτα κι έβαλε δύσκολα στους Γερμανούς. Ωστόσο η ομάδα του Φλικ βρήκε την ισοφλαριησε με τον Φίλκρουγκ στο 83’.

Η Ισπανία αναμένεται να μπει στο παιχνίδι με σκοπό να πάρει τη νίκη και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Μπορεί να προκρίνεται και με ισοπαλία, αλλά ο Λουίς Ενρίκε δεν πρόκειται να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Άλλωστε υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας, μεταξύ των δύο ομάδων.


Ιαπωνία – Ισπανία: Στατιστικά & Προϊστορία 01/12/2022

  • Ιαπωνία και Ισπανία έχουν συναντηθεί μόλις μία φορά στο παρελθόν κι αυτή ήταν για φιλικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα ήταν τον Απρίλιο του 2001 σε ένα φιλικό στην Κόρδοβα, όπου η Ισπανία επικράτησε 1-0.
  • Η Ισπανία έχει αντιμετωπίσει πέντε φορές ομάδες από την Ασία σε προηγούμενους αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν έχει ηττηθεί καμία φορά. Ακόμη και το 2002 που αποκλείστηκε από τη Νότιο Κορέα ήταν στα πέναλτι και όχι στην κανονική διάρκεια.
  • Επίσης, οι «φούριας ρόχας» έχουν νικήσει στα οκτώ από τα τελευταία εννέα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστική των ομίλων σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό που δεν νίκησαν ήταν το 2018, όταν την τρίτη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με το Μαρόκο.
  • Η Ισπανία έχει δώσει 11 παιχνίδια μέσα στο 2022 και μετράει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Η μοναδική αυτή ήττα, ήταν για το Nations League τον περασμένο Σεπτέμβριο εντός έδρας από την Ελβετία με 2-1.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Διαβάστε για όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

japan spain6 01122022 novibet

 


Ιαπωνία – Ισπανία: Προγνωστικά 01/12/2022

Μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει πολύ σημαντική διαφορά ποιότητας. Η Ισπανία είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοσή της, εν όψει και των νοκ άουτ αγώνων. Αρέσει πολύ η νίκη της και μάλιστα από το ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ 2/2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

Η Ισπανία έκανε αρκετές ευκαιρίες με τη Γερμανία, αλλά ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Η Ιαπωνία είναι σαφέστατα πιο εύκολος αντίπαλος και οι «φούριας ρόχας» μπορούν να βρουν γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Τέλος, καλή επιλογή είναι επίσης και το Combo Bet της νίκης των Ισπανών σε συνδυασμό με το Over 2,5 πάντα με το δεδομένο ότι η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET 2 & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00


Ιαπωνία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/12/2022

Η Ιαπωνία δεν έχει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Χάιμε Μοριγιάσου θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αλλά είναι πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές.

Μία είναι στα χαφ με τον Ουτάρο Έντο της Στουτγάρδης να μένει εκτός για να πάρει ανάσες, έπειτα από δύο συνεχόμενα δύσκολα ματς.

Υποψήφιος για το αρχικό σχήμα είναι και ο Κούμπο της Σοσιεδάδ, κάτι που συνεπάγεται ότι ένας εκ των Ντοάν ή Ασάνο θα μείνει στον πάγκο. Και οι δύο πάντως σκόραραν κόντρα στη Γερμανία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκοντά – Γιαμάνε, Ιτακούρα, Γιοσίντα, Ναγκαμότο – Τανάκα, Μορίτα – Ντοάν, Καμάντα, Κούμπο – Μαέντα.

japan spain4 01122022 novibet


Ισπανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/12/2022

Με αλλαγές αναμένεται να παρουσιαστεί και η Ισπανία στο παιχνίδι με την Ιαπωνία, ώστε κάποιοι εκ των βασικών να πάρουν ανάσες εν όψει της συνέχειας.

Ο Γκάβι είχε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και ο Λουίς Ενρίκε δεν σκοπεύει να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Εκτός αναμένεται να μείνουν και οι Μπουσκέτς και Ασένσιον,

Επίσης, ένας εκ των Ερίκ Γκαρσία ή Πάου Τόρες αναμένεται να αντικαταστήσει τον Ρόδρι στο κέντρο της άμυνας. Ο τελευταίος θα παίξει λογικά στα χαφ, αντί του Μπουσκέτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιμόν – Καρβαχάλ, Πάου Τόρες, Λαπόρτ, Άλμπα – Κόκε, Ρόδρι, Πέδρι – Φεράν Τόρες, Όλμο, Μοράτα.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ