el
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Γιουβέντους – Μπενφίκα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/09/2022

Αμέσως μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα του Champions League έρχεται η δεύτερη αγωνιστική, με δεδομένο ότι όλο το πρόγραμμα έχει συμπτυχθεί λόγω και του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Γιουβέντους επιστρέφει στην έδρα της μετά την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν και υποδέχεται την Μπενφίκα (14/09, 22:00).

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν αρχίσει καλά τη σεζόν. Έχουν απώλειες στο ιταλικό πρωτάθλημα και βρίσκονται στην 8η θέση με δέκα βαθμούς έπειτα από έξι αγωνιστικές, ενώ ηττήθηκε και στην πρεμιέρα του Champions League.

Στον αντίποδα, η Μπενφίκα είναι εντυπωσιακή. Έχει έντεκα νίκες φέτος σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια. Έξι στο πρωτάθλημα, όπου είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία και πέντε στη βαθμολογία (τέσσερις στα προκριματικά και μία στην πρεμιέρα του ομίλου).

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Γιουβέντους απέναντι στην Μπενφίκα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Γιουβέντους – Μπενφίκα: Ανάλυση & Παρουσίαση 14/09/2022

Η Γιουβέντους προσπαθεί να βρει τη χαμένη αγωνιστική της ταυτότητα, αλλά δεν τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Η σεζόν δεν έχει αρχίσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις και αυτό φαίνεται και τόσο από τη βαθμολογική συγκομιδή όσο και από τις εμφανίσεις εντός του αγωνιστικού χώρου.

Έξι παιχνίδια έχουν διεξαχθεί στη Serie A μέχρι τώρα. Η Γιουβέντους μπορεί να παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα Ιταλίας, αλλά μέχρι στιγμής μόλις δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Και μάλιστα οι δύο ισοπαλίες είναι και εντός έδρας.

Το τελευταίο, χρονικά, αποτέλεσμα ήταν το 2-2 με τη Σαλερνιτάνα, την περασμένη Κυριακή. Η «βέκια σινιόρα» βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο κι έπρεπε να κάνει υπέρβαση στο δεύτερο μισό του αγώνα για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλό.

Αρχικά μείωσε στο σκορ στο 51’ με τον Μπρέμερ και εν τέλει κατάφερε στο 93’ να ισοφαρίσει. Ο Μπονούτσι εκτέλεσε το κερδισμένο πέναλτι, ο Σέπε απέκρουσε, αλλά ο Μπονούτσι στην επαναφορά έκανε το 2-2. Η Γιουβέντους πέτυχε κι άλλο γκολ στο 96’, αλλά ακυρώθηκε -λανθασμένα- ως οφσάιντ.

Την περασμένη εβδομάδα στο Champions League, η Γιουβέντους ηττήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν εκτός έδρας με 2-1. Οι Ιταλοί είχαν ευκαιρίες να πάρουν την ισοπαλία, αλλά δεν τα κατάφεραν. Γι’ αυτό και το ματς με την Μπενφίκα είναι άκρως σημαντικό. Ο Αλέγκρι γνωρίζει ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για την ομάδα του, αφού μπορεί να χάσει το… τρένο της πρόκρισης.

Η Μπενφίκα από την άλλη κάνει ένα σχεδόν… εξωπραγματικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν. Η ομάδα της Λισσαβόνας έχει καταφέρει να διατηρήσει το απόλυτο σε όλες τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Μέχρι στιγμής έχει κάνει το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα και είναι πρώτη με 18 βαθμούς, αλλά και το 5 στα 5 στο Champions League (προκριματικά και φάση ομίλων).

Το θετικό για τον Ρόγκερ Σμιντ είναι ότι η ομάδα του δεν παίρνει απλά τις νίκες και τα αποτελέσματα, αλλά ότι το κάνει με καλές εμφανίσεις, που πείθουν για την ποιότητα που διαθέτει. Μέχρι στιγμής, η ανωτερότητα της Μπενφίκα δεν έχει αμφισβητηθεί σε κανένα από τα παιχνίδια, είτε στο πρωτάθλημα είτε στο Champions League.

Στην πρεμιέρα, με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα, η νίκη ήρθε πολύ εύκολα, πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά στο δεύτερο και μέσα σε πέντε λεπτά, πέτυχαν δύο γκολ και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, οι «αετοί της Λισσαβόνας» πέρασαν νικηφόρα και από την έδρα της Φαμαλικάο με 1-0 τελικό σκορ. Ο Σμιντ έκανε αρκετές αλλαγές. Για την ακρίβεια άλλαξε όλη την επιθετική τετράδα, δηλαδή το μοναδικό προωθημένο και την τριάδα από πίσω του.

Μάλιστα έκανε ντεμπούτο και ο Ζούλιαν Ντράξλερ, ενώ το μοναδικό γκολ που έκρινε τη νίκη, πέτυχε ο Ράφα Σίλβα στο 63’. Τώρα βέβαια έχει την πιο δύσκολη φετινή δοκιμασία με τον αγώνα στο Τορίνο.


Γιουβέντους – Μπενφίκα: Στατιστικά & Προϊστορία 14/09/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες στο Κύπελλο Πρωταθλητριών τη σεζόν 1967-68 και συγκεκριμένα στην ημιτελική φάση. Η Μπενφίκα πήρε την πρόκριση στον τελικό με δύο νίκες, 1-0 εκτός έδρας και 2-0 εντός.
  • Τη σεζόν 2013-14 συναντήθηκαν στα ημιτελικά του Europa League, όπου η Μπενφίκα προκρίθηκε και πάλι. Το ματς στο Τορίνο έληξε 0-0 και το στην Πορτογαλία, η Μπενφίκα νίκησαν 2-1.
  • Επίσης έχουν συναντηθεί και στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA τη σεζόν 1992-93. Στο πρώτο ματς η Μπενφίκα νίκησε 2-1 στην Πορτογαλία και η Γιουβέντους επικράτησε 3-0 στον επαναληπτικό.
  • Εννέα ματς αήττητη είναι η Γιουβέντους στην έδρα της. Έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και η πιο πρόσφατη ήττα σημειώθηκε στις 3 Απριλίου από την Ίντερ για το πρωτάθλημα.
  • Τα ίδια όμως έχει και η Μπενφίκα. Απλά οι Πορτογάλοι έχουν οκτώ νίκες και μία ισοπαλία. Ηττήθηκαν μακριά από τη Λισσαβόνα την 1η Απριλίου για το πρωτάθλημα από την Μπράγκα με 3-2.
  • Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομίλων του Champions League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

juventus benfica5 14092022 novibet


Γιουβέντους – Μπενφίκα: Προγνωστικά 14/09/2022

Η Γιουβέντους χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα για να… ξυπνήσει και να πάρει τα πάνω της και το παιχνίδι με την Μπενφίκα δείχνει να είναι ιδανική ευκαιρία. Με δεδομένο ότι η αναμέτρηση διεξάγεται στο Τορίνο, η Γιουβέντους θα έχει τον πρώτο λόγο και μπορεί να πάρει τη νίκη.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΣΟΥ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Και οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα. Καμία δεν πρόκειται να κρυφτεί, αφού και οι δύο χρειάζονται το αποτέλεσμα. Λογικά θα βρουν γκολ στην προσπάθεια να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.71

Τέλος, ακόμη μία καλή επιλογή είναι το combo bet να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, κάτι που περιμένουμε ότι θα συμβεί, σε συνδυασμό με το Over 2,5. Είναι μία αγορά που πληρώνει πολύ καλά.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET, ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10


Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/09/2022

Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για να βγάλει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Δεδομένη είναι η απουσία των Πογκμπά και Κιέζα, οι οποίοι είναι μακροχρόνια απόντες και θα λείψουν ακόμη για αρκετό διάστημα.

Αμφίβολοι είναι οι Λοκατέλι, Ραμπιό, Ντι Μαρία και Στσέζνι και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Περίν – Ντανίλο, Μπονούτσι, Μπρέμερ, Σάντρο – Μιρέτι, Παρέδες, Μακένι – Κουαδράδο, Κόστιτς, Βλάχοβιτς.

juventus benfica3 14092022 novibet


Μπενφίκα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/09/2022

Κάποια μακροχρόνια προβλήματα έχει και ο Ρόγκερ Σμιντ για την αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Γιουβέντους.

Δεδομένη είναι η απουσία των μακροχρόνια απόντων αμυντικών Ζοάο Βίκτορ και Λούκας Βερίσιμο, ενώ εκτός είναι και ο επιθετικός Μοράτο.

Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Γκριμάλντο, ενώ ο Σμιντ αναμένεται να πλαισιώσει τον Γκονσάλο Ράμος με τους Ντράξλερ, Ζοάο Μάριο και Ράφα Σίλβα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Αντόνιο Σίλβα, Γκριμάλντο – Φερνάντεζ, Λουίς – Ντράξλερ, Ράφα Σίλβα, Ζοάο Μάριο – Γκονσάλο Ράμος.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ