el
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Καλαμάτα – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/12/2022

Το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται πλέον στην τελική του ευθεία και πλέον επιστρέφουν σιγά σιγά οι εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αυτό δε θα μπορούσε να αποτέλεσε εξαίρεση για την Ελλάδα, όπου στη διάρκεια της εβδομάδας θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης (14/12, 15:00) είναι αυτό ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον ΠΑΟΚ. Οι Μεσσήνιοι έχουν ήδη μία μεγάλη έκπληξη στο ενεργητικό τους, αφού απέκλεισαν στα πέναλτι τον Παναιτωλικό. Αντίθετα, αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αφού οι ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας, δεν είχαν συμμετέχει στη φάση των «32».

Επιπλέον πρέπει να διευκρινιστεί ότι σε αντίθεση με πέρυσι που ίσχυε ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, από φέτος η ΕΠΟ τον κατήργησε, οπότε ισχύει ότι και στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον για τη φάση των «16», δεν θα είναι διαθέσιμο και το VAR.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Καλαμάτας απέναντι στον ΠΑΟΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας!


Καλαμάτα – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Παρουσίαση 14/12/2022

Η Καλαμάτα βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο της Super League 2 κι έπειτα από πέντε αγώνες σε έξι αγωνιστικές (έχει ήδη κάνει το ρεπό της, αφού στον όμιλο υπάρχουν 15 ομάδες), είναι στην 5η θέση με δέκα βαθμούς.

Μέχρι στιγμής έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Το πιο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι της ήταν στις 4 Δεκεμβρίου, όταν υποδέχθηκε την Επισκοπή. Η αναμέτρηση δεν ήταν εύκολη για τους Μεσσήνιους, αλλά εν τέλει πήραν τη νίκη με 1-0.

Αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία έπειτα από δύο άσχημα αποτελέσματα. Νωρίτερα, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ηττήθηκε εκτός έδρας από τα Χανιά, ενώ έφερε ισοπαλία μέσα στην Καλαμάτα με την Παναχαϊκή.

Στο Κύπελλο πάντως είχε με απόλυτη επιτυχία μέχρι στιγμής. Το πρώτο της παιχνίδι ήταν με την Προοδευτική, την οποία νίκησε με 1-0, ενώ στη συνέχεια, η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με τον Παναιτωλικό.

kalamata paok4 14122022 novibet

Αν και οι Αγρινιώτες ήταν το φαβορί και μάλιστα πήραν προβάδισμα στο 30’ με τον Φλόρες, η Καλαμάτα αντέδρασε και με δύο γκολ του Ρόβα στο 35’ και στο 39’ έκανε την ανατροπή. Η κανονική διάρκεια έληξε στο 2-2 με το δεύτερο γκολ του Φλόρες.

Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι και το ματς πήγε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί η Καλαμάτα ήταν πιο εύστοχη και με νίκη 4-3, πήρε την πρόκριση για τους «16» του θεσμού.

Σε αντίθεση με τις ομάδες της Super League 2, αυτές της Super League δεν είχαν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις εν μέσω του Μουντιάλ. Γι’ αυτό και η πλειονότητα αυτών αποφάσισε να προχωρήσει σε μία μίνι-χειμερινή προετοιμασία.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε φυσικά να αποτελέσει εξαίρεση και γι’ αυτό το σκοπό ταξίδεψε στην Κύπρο από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα έγινε η προετοιμασία στη Λάρνακα, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδωσε και τρία φιλικά παιχνίδια.

kalamata paok1 14122022 novibet

Στο πρώτο αντιμετώπισε την Ασχόντ από το Ισραήλ, την οποία και νίκησε πολύ εύκολα με 4-1. Ο Λουτσέσκου είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, η οποία παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές.

Αντίστοιχα καλή εικόνα είχε ο ΠΑΟΚ και στα επόμενα δύο παιχνίδια. Αρχικά με αντίπαλο την ΑΕ Λεμεσού, την οποία νίκησε με 3-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Αουγκούστο, Ολιβέιρα και Μπίσεσβαρ.

Στο τελευταίο του παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τον Άρη Λεμεσού, τον οποίο επίσης νίκησε, αυτή τη φορά με 4-1. Η εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν αρκετά ικανοποιητική, παρά το γεγονός ότι και πάλι έπαιξε με πολλές αλλαγές και σχεδόν ένα πειραματικό σχήμα. Τα γκολ πέτυχαν οι Αουγκούστο, Τόμας, Σβαμπ και Νάρεϊ.

Από την περασμένη Τρίτη (6/12), ο ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει στη βάση του και προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα. Είναι δεδομένο ότι ο Λουτσέσκου θα παρατάξει και πάλι την ομάδα του με αρκετές αλλαγές.


Καλαμάτα – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 14/12/2022

  • Καλαμάτα και ΠΑΟΚ έχει μία μικρή προϊστορία, η οποία πάντως ήταν πριν από 22 χρόνια, όταν ακόμη η ομάδα της Μεσσηνίας έπαιζε στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Ελλάδας.
  • Σε πέντε αναμετρήσεις που έχουν γίνει στην Καλαμάτα, οι δύο ομάδες ήρθαν σε όλες ισόπαλες. Οι τρεις έληξαν με 1-1 και οι δύο 0-0. Η πιο πρόσφατη ήταν το Σεπτέμβριο του 2000 με 0-0.
  • Το θετικό για τους γηπεδούχους είναι ότι εντός έδρας είναι αήττητοι φέτος. Έχουν δώσει πέντε επίσημα παιχνίδια (τρία σε πρωτάθλημα και δύο σε Κύπελλο) και μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες (η μία ισοπαλία με τον Παναιτωλικό, κατέληξε σε πρόκριση στα πέναλτι).
  • Ο ΠΑΟΚ έχει έξι συνεχόμενες νίκες μετά την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ στις 30 Οκτωβρίου. Έκτοτε έχει δώσει τρία ματς πρωταθλήματος και τρία φιλικά. Έχει νικήσε σε όλα με συνολικά απολογισμό 19-2!
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Η βαθμολογία της Super League 2.

kalamata paok3 14122022 novibet


Καλαμάτα – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 14/12/2022

Είναι δεδομένο ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και ο ΠΑΟΚ υπερτερεί κατά πολύ της Καλαμάτας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει την ομάδα με κάποιες αλλαγές, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Και μάλιστα από το ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ 2/2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25

Ακόμη μία πολύ καλή επιλογή είναι να σκοράρει ο ΠΑΟΚ και στα δύο ημίχρονα. Η Καλαμάτα θα προσπαθήσει να παλέψει το ματς, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλό της.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55

Τέλος, η λογική λέει ότι το παιχνίδι πηγαίνει για Over, οπότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να επιβεβαιώσει το Combo Bet για νίκη και Over 2,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET 2 & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30


Καλαμάτα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/12/2022

Ένα σημαντικό πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Αναστόπουλος εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Πασσάς είναι τραυματίας και δεν τίθεται θέμα να προλάβει το παιχνίδι, ενώ ο χρόνος της απουσίας θα εκτιμηθεί εκ νέου τις επόμενες ημέρες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ταΐρης – Μαβίγκα, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος – Παπατόλιος, Ματέους – Βασιλογιαννης, Τάτος, Αρναρέλης, Ρόβας.

kalamata paok5 14122022 novibet


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/12/2022

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στην Καλαμάτα για τον πρώτο αγώνα με την ομώνυμη ομάδα στη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, εκτός είναι οι τραυματίες Κούρτιτς και Ελ Καντουρί, αλλά και οι Λύρατζης και Τσαούσης που διανύουν το τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Λογικά θα μείνει εκτός και ο Ζίβκοβιτς, που επέστρεψε από το Μουντιάλ και θα μπει πιο σταδιακά στις προπονήσεις, εν όψει και της επιστροφής για το πρωτάθλημα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες – Φιλίπε Σοάρες, Αουγκούστο – Μουργκ, Ρικάρντο, Κωνσταντέλιας – Ολιβέιρα.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ