el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Καναδάς – Σλοβενία: Προγνωστικά, Ανάλυση 06/09/2023

Ο τελευταίος προημιτελικός του Mundobasket 2023 συγκεντρώνει πάνω του όλους τους προβολείς και όχι άδικα!

Ο Καναδάς διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Λούκα Ντόντσιτς και την Σλοβενία την Τετάρτη (15:30), με το νικητή αυτής της μονομαχίας να βάζει στο… τσεπάκι του το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά και παράλληλα να αυξάνει τις ελπίδες του για να ανεβεί στο βάθρο.

Θυμίζουμε, ότι όλοι οι (νοκ άουτ) αγώνες από τη φάση των «8» και μέχρι το φινάλε της διοργάνωσης θα διεξαχθούν στη «Mall Asia Arena» (χωρητικότητας 10.000 θεατών) στη Μανίλα των Φιλιππίνων.

Ο νικήτης της αναμέτρησης Καναδάς – Σλοβενία θα προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα διασταυρωθεί με την Σερβία που επικράτησε της Λιθουανίας (87-68).

Με 800+ αγορές στη Novibet ο μεγάλος προημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023!


Καναδάς – Σλοβενία: Παρουσίαση, Ανάλυση 06/09/2023

Ο Καναδάς του ταλαντούχου Ισπανού κόουτς, Τζόρντι Φερνάντεθ (από πέρυσι μέλος του τεχνικού τιμ των Σακραμέντο Κινγκς στο πλευρό του Μάικ Μπράουν) ταξίδεψε στην Ασία για να γράψει ιστορία, αφού μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να τερματίσει πάνω από την 6η θέση σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για να καταφέρει κάτι τέτοιο, το έκανε την περασμένη Κυριακή όταν και έριξε στο καναβάτσο την παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ισπανία (σκορ 88-85), στο φινάλε της φάσης των «16», σε ένα ματς χωρίς αύριο.

Μάλιστα, οι Καναδοί έδειξαν σκληρό χαρακτήρα, καθώς μπαίνοντας στην 4η περίοδο βρέθηκαν στο -12 (73-61) και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι η… παράσταση έλαβε τέλος, «μίλησαν» ο παιχταράς και ηγέτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (4ος σκόρερ πέρυσι στην κανονική περίοδο του NBA) Γκίλτζιους-Αλεξάντερ (30 π., 7 ασίστ) και ο γκαρντ Ντίλον Μπρουκς (22 π. με 3/3 τρίποντα, το τελευταίο κομβικό/συν 5 ριμπάουντ).

Σε σχετικά ρηχά νερά ο Αρ Τζέι Μπάρετ (ο Φερνάντεθ περιμένει περισσότερα από τον παίκτη των Νιου Γιορκ Νικς), ο οποίος ναι μεν σημείωσε 16 πόντους, όμως στα κρίσιμα λεπτά… εξαφανίστηκε (αποβλήθηκε και με 5 φάουλ σχεδόν τρία λεπτά πριν το τέλος).

Η Σλοβενία δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο άγχος στον τελευταίο αγώνα της (για τη φάση των «16») κόντρα στη Γερμανία κι αυτό γιατί είχε ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα προημιτελικά.

Πάντως, μπήκε δυνατά στο ματς με τα «πάντσερ» (προηγήθηκε 25-11 στο 10’), όμως στη συνέχεια η (ανώτερη) Γερμανία του Ντένις Σρούντερ γύρισε τον διακόπτη φτάνοντας με επιβλητικό τρόπο στο ροζ φύλλο (100-71).

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν ξανά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Αλεξάντερ Σέκουλιτς, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, όντας ωστόσο άστοχος έξω από τα 6,75 μ. (2/11).

Διψήφιος ο Κλ. Πρέπελιτς (12 π.), χαμηλά έμειναν ο νατουραλιζέ ψηλός Μάικ Τόμπι (4 π., 3 ριμπ.), που η συνεργασία του με τον Ντόντσιτς στο πικ εν ρολ είναι κομβικής σημασίας για τους Σλοβένους


Καναδάς – Σλοβενία: Προγνωστικά 06/09/2023

Μεγάλο ματς μας περιμένει στο «Mall Asia Arena» και για τον προημιτελικό του Μουντομπάσκετ ανάμεσα σε Καναδά και Σλοβενία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της novibet.

Το γράψαμε και πιο πάνω: ο Λούκα Ντόντσιτς είναι το Α και το Ω της Εθνικής Σλοβενίας.
Αυτή τη στιγμή είναι για την ομάδα του 1ος σε PIR (27), 1ος σκόρερ (26.4 πόντους ανά αγώνα), 1ος σε ριμπάουντ (7.6) και 1ος σε ασίστ (6.8 κατά μέσο όρο).
Το ματς με τους Καναδούς είναι κάτι σαν… τελικός, οπότε ο σταρ/ηγέτης των Ντάλας Μάβερικς θα πιάσει ξανά δουλειά!

ντονσιτσ over 31.5 ποντους σε αποδοση 1.91 στη novibet 

Όμως και από την άλλη πλευρά, στο στρατόπεδο των Καναδών, υπάρχει το αντίπαλο δέος.
Ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ κάνει τρομερά πράγματα στο παρκέ σ’ αυτό το Μουντομπάσκετ, όντας πρώτος στις 5 βασικές στατιστικές κατηγορίες για το σύνολο του κόουτς Φερνάντεθ: με 28.2 PIR, 23.8 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 5,2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα κατά μέσο όρο!

ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ LINE ΤΩΝ 26,5 ΠΟΝΤΩΝ Ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Καναδάς – Σλοβενία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ