el
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Κηφισιά – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/11/2023

Μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ (2-0) και λίγο πριν το επικείμενο, άκρως σημαντικό ματς με τη Μαρσέιγ (9/11), η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Κηφισιά στο Δημοτικό Γήπεδο Καισαριανής (20:00).

Η «Ένωση» είναι το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League και οι γηπεδούχοι του Γιάννη Αναστασίου θα πρέπει να κυνηγήσουν την μεγαλύτερη υπέρβαση της ιστορίας τους ώστε να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για το ματς της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση στην Καισαριανή γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική.

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Κηφισιά – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 04/11/2023

Μετά από ακόμα μία νίκη σε ντέρμπι, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά (20:00) για την 10η αγωνιστική της Super League.

Η «Ένωση» αντέδρασε μετά την ήττα στην Γαλλία από την Μαρσέιγ και ήταν καταπληκτική στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κυριάρχησε για ακόμα μία φορά κόντρα στους Θεσσαλονικείς και έφτασε εύκολα στη νίκη (2-0) με γκολ των Ορμπελίν Πινέδα και Νίκλας Ελίασον.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο «Δικέφαλος» έφτασε τους 20 πόντους και βρίσκεται μία «ανάσα» από τον 2ο Ολυμπιακό (21β.) και τον πρωτοπόρο (22β.) Παναθηναϊκό. Επιπρόσθετα, η ΑΕΚ έμεινε ξανά αήττητη σε ντέρμπι, αφού νωρίτερα στη σεζόν κέρδισε το «τριφύλλι» (2-1) και έμεινε στο 1-1 με τους Πειραιώτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αλμέιδα μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Λιβάι Γκαρσία. Ο εκρηκτικός φορ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και αναμένεται να αγωνιστεί, όπως και οι Αλεξάντερ Κάλενς – Πέτρος Μάνταλος, οι οποίοι είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς του Σαββάτου. Αντίθετα, οι Σέρχιο Αραούχο, Εχσάν Χατζισαφί και Ζίνι παραμένουν εκτός δράσης, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού επίκεται το σημαντικό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ (9/11) για το Europa League.

Για παράδειγμα, οι Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα και Κώστας Γαλανόπουλος βρίσκονται στο γκρουπ των παικτών που αναμένεται να εμπιστευτεί ο Αλμέιδα για το συγκεκριμένο ματς.

Για την Κηφισιά το ματς είναι σαφώς πολύ δύσκολο και ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει πως η ομάδα του πρέπει να προχωρήσει σε μεγάλη υπέρβαση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι πάντως δεδομένο πως η Κηφισιά θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη σε σχέση με την ήττα από τον Βόλο (2-1), η οποία έβαλε στοπ σε ένα εξαιρετικό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Αυτήν την στιγμή, η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται στους εφτά βαθμούς και στο +2 από τον 13ο ΠΑΣ Γιάννινα και τον 14ο Βόλο, ενώ έχει πίσω της τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό, που έχουν μαζέψει έξι βαθμούς. Η Κηφισιά έχει θετικό πρόσημο στα μέχρι στιγμής αποτελέσματά της (μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες, τέσσερις ήττες), ωστόσο πρέπει να βελτιωθεί στο αμυντικό κομμάτι, αφού έχει δεχτεί ήδη 18 γκολ.


Κηφισιά – ΑΕΚ: Προγνωστικά 04/11/2023

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η ΑΕΚ είναι το τεράστιο φαβορί για τη νίκη στον αγώνα. Η «Ένωση» βρίσκεται τουλάχιστον δύο σκαλιά πιο πάνω από την Κηφισιά, η οποία, από την μεριά της, πρέπει να κάνει την μεγαλύτερη υπέρβαση της ιστορίας της  για να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στην εξίσωση πάντως πρέπει να μπει και το επερχόμενο ματς της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ (9/11), αφού είναι δεδομένο πως ο Αλμέιδα θα προσπαθήσει να δώσει ανάσες σε παίκτες-κλειδιά και σε όσους έχουν επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Για το ματς στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ (0-1, 0-2, 0-3) ΣΤΟ 2.45 ΤΗΣ NOVIBET

Η ΑΕΚ θα επιβάλλει τον ρυθμό της, θα κυριαρχήσει στο ματς και – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα φτάσει σε μία άνετη νίκη. Με ένα γρήγορο γκολ, η «Ένωση» θα φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και μετά θα μπορέσει να πατήσει και… φρένο ενόψει Μαρσέιγ.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο εκρηκτικός φορ επιστρέφει σε δράση μετά τον τραυματισμό του και σίγουρα θα είναι… διψασμένος για γκολ. Ο Αλμέιδα θα τον ρίξει στη μάχη για να βρει ρυθμό και ο Λιβάι διαθέτει την ικανότητα να κυριαρχήσει στο «κουτί».

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Κηφισιά – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


Κηφισιά – ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 04/11/2023

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί με αλλαγές, αφού επίκειται το ματς με τη Μαρσέιγ. Έτσι, η ενδεκάδα θα περιλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα τους Αθανασιάδη, Ρότα, Μοχαμαντί και Γαλανόπουλο, όπως και τον Γκαρσία, που επιστρέφει για να βρει ρυθμό μετά τον τραυματισμό του. Εκτός μάχης οι Αραούχο, Χατζισαφί και Ζίνι.

Για τους γηπεδούχους, εκτός δράσης είναι οι τιμωρημένοι Τσάπαν και Ματέους Σάντους, οι οποίοι αποβλήθηκαν στο ματς με το Βόλο, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ίλιεφ, λόγω τραυματισμού. Θέση βασικού αναμένεται να πάρουν οι Παπασάββας και Μπιφουμά.

Κηφισιά (4-2-3-1): Αναγνωστόπουλος – Μασούρας, Μποτία, Βαφέας, Λούμορ – Παπασάββας, Σναϊντερλάν – Τέτει, Μπιφουμά, Αντερέγκεν – Οζέγκοβιτς

ΑΕΚ (4-4-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Κάλενς, Μουκουντί, Μοχαμαντί – Ελίασον, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Πινέδα – Τσούμπερ, Γκαρσία

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ