el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Κηφισιά – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/12/2022

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ΑΕΚ μετά το Μουντιάλ. Η «Ένωση» μπαίνει στο Κύπελλο Ελλάδας με εκτός έδρας αναμέτρηση στη Ριζούπολη απέναντι στην Κηφισιά (Πέμπτη, 21.30) για τη φάση των «16».

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2 χρησιμοποιώντας το γήπεδο της Καισαριανής αποφάσισε τη μεταφορά της έδρας στο «Γ.Καμάρας» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» που θα βρεθούν δίπλα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι αναμετρήσεις της φάσης των «16» είναι διπλές και δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Έτσι σε περίπτωση που οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων ακολουθεί παράταση κι εφόσον χρειαστεί και η διαδικασία των πέναλτι. Οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν μεταξύ 24-26 Ιανουαρίου. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η αναμέτρηση της Κηφισιάς απέναντι στην ΑΕΚ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας!


Κηφισιά – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 15/12/2022

Το τρένο της Κηφισιάς συνεχίζει να εντυπωσιάζει! Παρέμεινε στην κορυφή του Νότιου ομίλου χωρίς μέχρι στιγμής να έχει την παραμικρή απώλεια στη βαθμολογία της Super League 2.

To περασμένο Σάββατο η ομάδα των Βορείων Προαστείων η αλήθεια είναι πως… έπαιξε με τη φωτιά, όμως δεν το πλήρωσε. Ο ΟΦ Ιεράπετρας δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες του Γιώργου Πετράκη και αποδείχτηκε «σκληρό καρύδι». Όμως, οι γηπεδούχοι βρήκαν τη λύση λίγο πριν την… εκπνοή και με το «χρυσό» γκολ του Μαζουλουξή στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων (90+7’) πήραν ακόμη τρεις βαθμούς και παρέμειναν στην πρώτη θέση.

Εκτός από το 6/6 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος τα νούμερα της Κηφισιάς είναι εντυπωσιακά καθώς έχει σημειώσει 14 γκολ, αριθμός που κάνει την επίθεσή της την πρώτη με διαφορά στην κατηγορία, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα κι έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα.

Στο Κύπελλο Ελλάδας μετράει ήδη τρεις προκρίσεις. Έχει αφήσει εκτός συνέχειας τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-2), στη συνέχεια πήρε το εισιτήριο στα πέναλτι απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ στον προηγούμενο γύρο έκανε την έκπληξη βγάζοντας νοκ-άουτ τον ΟΦΗ (1-0).

kifisia aek2 novibet

Μετά από σχεδόν ένα μήνα η ΑΕΚ θέλει να βάλει ξανά το πόδι στο «γκάζι». Προφανώς η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι μέσα στους βασικούς στόχους της ομάδας, ωστόσο, σε πρώτη φάση λόγω της έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού από την αποχή και της χαμηλής δυναμικότητας του αντιπάλου ο Ματίας Αλμέιδα σκέφτεται να «χρησιμοποιήσει» με διαφορετικό τρόπο το ματς.

Σαφώς στόχος είναι η πρόκριση αλλά παράλληλα ο Αργεντινός τεχνικός θα επιχειρήσει να «ξεμουδιάσει» τους ποδοσφαιριστές του από τις δυνατές προπονήσεις που προηγήθηκαν στην Ολλανδία, όπου το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε μίνι-στάδιο προετοιμασίας. Άλλωστε, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έχει ήδη στο μυαλό του και την επιστροφή στο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα του βρίσκεται στη 2η θέση στη βαθμολογία της Super League και την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει τη Λαμία.

Στο κομμάτι του ρεπορτάζ, η ΑΕΚ προετοιμάζεται μεταγραφικά για τις κινήσεις που θα χρειαστεί να γίνουν τον Ιανουάριο. Ήδη έχει ενσωματωθεί ο Φερνάντες και υπολογίζεται από το νέο έτος. Ωστόσο, τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν σε συνδυασμό με τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι κάνουν την «Ένωση» να βρίσκεται στην αγορά ήδη για αριστερό μπακ και αριστεροπόδαρο στόπερ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για ακόμη έναν μεσοεπιθετικό.

kifisia aek4 novibet

Κηφισιά – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 15/12/2022

  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρσι ξανά στη φάση του «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΑΕΚ είχε πάρει την πρόκριση χάρη στη νίκη της με σκορ 4-0 στο πρώτο ματς, ενώ στον επαναληπτικό ήρθε ισόπαλη 1-1.
  • Μόνο νίκες (6-0-0) μετράει η Κηφισιά στη Super League 2.
  • Στο Κύπελλο Ελλάδας και οι τρεις προηγούμενοι αγώνες της Κηφισιάς ήταν No Goal.
  • Τα 4/5 τελευταία της ΑΕΚ ήταν Under 2.5 Γκολ.
  • Δέκα ματς αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις είναι η ομάδα του Αλμέιδα (8-2-0).

Κηφισιά – ΑΕΚ: Προγνωστικά 15/12/2022

Για την Κηφισιά το ματς είναι ένα δυνατό τεστ το οποίο θα το προσεγγίσει χωρίς άγχος. Η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να βρει ρυθμό και θα τη βοηθήσει το γεγονός πως θα αγωνιστεί σε ένα γήπεδο που ξέρει καλά.

Μέχρι στιγμής η ομάδα του Πετράκη λειτουργεί άψογα αμυντικά, όμως απέναντι στους παίκτες της ΑΕΚ, που θα πιέσουν για να καθαρίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, το έργο της θα είναι δύσκολο.

ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Τομ Φαν Βέερτ θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Αλμέιδα και δεν αποκλείεται να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα. Ουσιαστικά τώρα θα μπει επίσημα στην ομάδα, αφού στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν εκτός λόγω τραυματισμού. Δείχνει σε καλή κατάσταση και σίγουρα θα είναι το σημάδι των συμπαικτών του.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΤΟΜ ΦΑΝ ΒΕΕΡΤ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Κηφισιά – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Κηφισιά: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/12/2022

Γνωστά τα προβλήματα της ομάδας του Γιώργου Πετράκη, που δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Σταθερά εκτός παραμένει ο τραυματίας Σέις, ενώ

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Μπαρμπόσα, Γκίνη, Πέιος, Νοικοκυράκης, Παπασάββας, Ταλάλ, Κουϊρουκίδης, Τετέι.

kifisia aek6 novibet

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/12/2022

Σε πρώτη φάση τα χέρια του Ματίας Αλμέιδα δείχνουν δεμένα. Η ΑΕΚ δεν έχει στη διάθεσή της τους Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Τζαβέλλα, Γαλανόπουλο, Μοχαμάντι και Ελίασον, ενώ ο Φερνάντες θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το νέο έτος και ο Βίντα συνεχίζει να εκπροσωπεί την Κροατία στο Μουντιάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αθανασιάδης – Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Σιντιμπέ – Γιόνσον, Πινέδα – Μάνταλος, Λ.Γκαρσία, Αραούχο – Φαν Βεέρτ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ