el
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κολωνία – Φέχερβαρ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/08/2022

Η Κολωνία φιλοξενεί την Φέχερβαρ την Πέμπτη (21.30) στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Conference League σ’ ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί.

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι ότι διψούν για ευρωπαϊκή διάκριση, όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι με δεδομένο ότι ακολουθεί η ρεβάνς στην Ουγγαρία οι στόχοι τους είναι διαφορετικοί.

Από τη μια οι Γερμανοί κυνηγούν νίκη με καθαρό σκορ για να «αγκαλιάσουν» την πρόκριση και από την άλλη οι Ούγγροι θέλουν να αποδείξουν σε όλους ότι μπορούν ως αουτσάιντερ να βάλουν δύσκολα στο φαβορί.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην εκκίνηση της σεζόν κι αρκετές ομάδες ακόμα δεν έχουν ανεβάσει στροφές. Οι εκπλήξεις παραμονεύουν και το γεγονός ότι πλέον δεν ισχύει το εκτός έδρας έχει αλλάξει αρκετά τα δεδομένα στις «νοκ άουτ» αναμετρήσεις.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κολωνία και Φεχερβαρ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία ειδικά στοιχήματα στο stoixima live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Conference League!


Κολωνία – Φέχερβαρ: Ανάλυση & Παρουσίαση 18/08/2022

Η Κολωνία επέστρεψε στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από πέντε χρόνια. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 7η θέση της Bundesliga, όμως πήρε τα εισιτήριο αφού στο τελικό Κυπέλλου έπαιξαν Λειψία και Φράιμπουργκ, οι οποίες είχαν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στην Ευρώπη.

Στόχος όλων στην ομάδα είναι φυσικά να μπουν στους ομίλους και να  πραγματοποιήσουν μια αξιοπρεπή πορεία στη διοργάνωση. Για την επιστροφή της Κολωνίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παρουσιάστηκε και συλλεκτική φανέλα που συνδυάζει τα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας.

Ο προπονητής Στέφεν Μπάουμγκαρτ βρίσκεται στο τιμόνι από το καλοκαίρι του 2021 και στην εκκίνησή της νέα σεζόν βλέπει την ομάδα του να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η εντός έδρας νίκη με 3-1 στην πρεμιέρα της Bundesliga κόντρα στη Σάλκε συνοδεύτηκε από την πρώτη έκπληξη, αφού τα «κριάρια» απέσπασαν ισοπαλία (2-2 Video) στην έδρα της Λειψίας. Μάλιστα, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήρθε με την Κολωνία να μην παραδίδει εύκολα τα όπλα παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ.

«Σίγουρα έχουμε κάνει εξαιρετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα της Γερμανίας, όμως τώρα μας περιμένει ένα ευρωπαϊκό ματς και πρέπει να παρουσιάσουμε ανάλογη συγκέντρωση. Ο κόσμος μας ανυπομονεί και θα τα δώσουμε όλα για να τον κάνουμε χαρούμενο», τόνισε παραμονή του ματς με την Φέχερβαρ ο προπονητής της Κολωνίας, Στέφεν Μπάουμγκαρτ.

Στην Κολωνία οι πωλήσεις των Αντονι Μοντεστέ και Σαλίχ Εζκαν στην Ντόρτμουντ έφεραν 10 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία και δαπανήθηκαν τα μισά για να αποκτηθούν οι Ανταμιαν (φορ από Χόφενχαϊμ) και Λούκας Κίλιαν (στόπερ από Μάιντζ).

Στην Φέχερβαρ αναγνωρίζουν ότι είναι αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο ματς, όμως άπαντες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την μεγάλη έκπληξη. Η ουγγρική ομάδα πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος και βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Γερμανού προπονητή Μίχαελ Μπόρις.

Ο τελευταίος έχει φέρει πειθαρχία στην ομάδα και με δύο νίκες (5-0 εντός, 2-1 εκτός) στον 3ο προκριματικό γύρο απέναντι στην Πετροκούμπ οδήγησε την ομάδα του στα πλει οφ του Conference League. Πάντως, μετά την πρόκριση απέναντι στους Μολδαβους η Φέχερβαρ προσγειώθηκε απότομα, αφού ηττήθηκε από την Φερεντσβάρος 4-0 εκτός έδρας με αποτέλεσμα μετά από 3 αγωνιστικές να πέσει στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

«Αντιμετωπίζουμε μια γερμανική ομάδα κι αυτό από μόνου τους μας καθιστά αουτσάιντερ. Θα χρειαστεί να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι τόσο αμυντικά αφού θα δεχθούμε πίεση μέσα σε μια καυτή έδρα. Εχω προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες μου και θα παλέψουμε», υποστήριξε ο προπονητής της Φέχερβαρ, Μίχαελ Μπόρις.


Κολωνία – Φέχερβαρ: Στατιστικά & Προϊστορία 18/08/2022

  • Δυο Goal & Over 3,5 σε ισάριθμα παιχνίδια στην Bundesliga μετράει η Κολωνία, αφού νίκησε 3-1 τη Σάλκε και έμεινε στο 2-2 με τη Λειψία.
  • Μια νίκη και δύο ήττες μετράει η Φέχερβαρ στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από την Πάκσι, στη συνέχεια απάντησε με νίκη 4-0 κόντρα στην Χόνβεντ και την περασμένη Κυριακή έχασε από την Φερεντσβάρος 4-0.
  • Τα 4 από τα 5 πρόσφατα ματς της Φέχερβαρ ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχουν λήξει No Goal.
  • Τα 6 από τα 7 πρόσφατα ματς της Φέχερβαρ ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχουν λήξει Over 2,5.
  • Για πρώτη φορά θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Κολωνία και Φέχερβαρ.
  • Στις 7 Δεκεμβρίου του 2017 έπαιξε η Κολωνία το τελευταίο της ευωρπαϊκό ματς. Ηταν στη φάση των ομίλων στο Europa League και ηττήθηκε 0-1 από τον Ερυθρό Αστέρα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ


 

Κολωνία – Φέχερβαρ: Προγνωστικά 18/08/2022

Η Κολωνία μπροστά στο κοινό της και με κλίμα πανηγυρικό στην επιστροφή της στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 5 χρόνια περιμένουμε ότι θα πατήσει γκάζι. Τα «κριάρια» αρέσκονται σε επιθετικό παιχνίδι και ενδέχεται να στριμώξουν στα σχοινιά από το πρώτο λεπτό τους Ούγγρους.

ΝΙΚΗ ΚΟΛΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Οι γηπεδούχοι στοχεύουν σε νίκη με καθαρό σκορ. Γι’ αυτό το λόγο αξίζει στα σκορ πολλαπλών επιλογών να επιλέξουμε

1-0, 2-0, 3-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.05 ΣΤΗ ΝOVIBET

Εκρηκτικούς συνδυασμούς συναντάμε στα Combo Bets.

ΝΙΚΗ ΚΟΛΩΝΙΑ & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93


Κολωνία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/08/2022

Οι γηπεδούχοι θα δώσουν από την αρχή γρήγορο ρυθμό στο ματς με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα διώξει το άγχος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σβέμπε – Εχίτσμπουε, Κίλιαν, Χίμπερς, Έκτορ – Μάρτελς, Σκίρι, Τίλμαν, Λιούμπισιτς, Κάιντζ – Ντιτζ

Φέχερβαρ Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/08/2022

Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν ότι θα δεχτούν πίεση και θα παίξουν με αντεπιθέσεις. Το τεχνικό επιτελείο μετά τη βαριά ήττα από την Φερεντσβάρος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στους αμυντικούς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Ρότσκοφ – Φιόλα, Λούφτνερ, Ταβάρες, Νέγκο – Ποκόρνι, Μακαρένκο, Χανγκια – Μπαμγκόγε, Ντάρνταϊ, Τσβιβάντζε


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ