el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κροατία – Μαρόκο: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 17/12/2022

Το προτελευταίο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι πάντα ο μικρός τελικός και στην προκειμένη περίπτωση το ζευγάρι είναι η Κροατία με το Μαρόκο (17/12, 17:00), που διεξάγεται στο «Khalifa International Stadium». Οι δύο ομάδες δεν τα κατάφεραν στους ημιτελικούς και τώρα καλούνται να διεκδικήσουν την 3η θέση.

Η Κροατία προσπάθησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά να βρεθεί σε τελικό διοργάνωσης, αλλά αυτή τη φορά βρήκε απέναντι την ψυχωμένη Αργεντινή και δεν μπόρεσε να την αποκλείσει. Το Μαρόκο είχε πολλές ευκαιρίες να κάνει τη ζημιά στη Γαλλία, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκε και εν τέλει ηττήθηκε και αποκλείστηκε.

Με 1.000 αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Κροατίας απέναντι στο Μαρόκο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live στοίχημα και συνολικά τα καλύτερα προγνωστικά Μουντιάλ!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Κροατία – Μαρόκο: Ανάλυση & Παρουσίαση 17/12/2022

Η Κροατία προσπάθησε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφερε. Άλλωστε θα ήταν τρομερό επίτευγμα για μία ομάδα όπως είναι η Κροατία να βρεθεί σε ακόμη ένα τελικό διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς τα πήγε πολύ καλά σε ακόμη ένα τουρνουά. Σίγουρα τα προγνωστικά Μουντιάλ δεν την ήθελαν να φτάνει τόσο μακριά. Ωστόσο, οι πολύπειροι παίκτες του Ντάλιτς κατάφεραν να διαψεύσουν τις προβλέψεις.

Η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον σε σύγκριση με την αντίστοιχη πορεία το 2018, οι εμφανίσεις της Κροατίας ήταν λιγότερο εντυπωσιακές. Ωστόσο, έστω και με δύσκολο τρόπο έπαιρνε τα αποτελέσματα που χρειαζόταν κι έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.

croatia morocco2 17122022 novibet

Ενδεικτικό είναι πάντως, ότι στην πορεία της έως τώρα, έχει πετύχει μόλις μία νίκη. Αυτή στον όμιλο με 4-1 επί του Καναδά. Στα υπόλοιπα έμεινε στην ισοπαλία σε όλα και πήρε δύο προκρίσεις στα πέναλτι.

Την πρώτη κόντρα στην Ιαπωνία στη φάση των «16» και τη δεύτερη κόντρα στην Βραζιλία για τα προημιτελικά του θεσμού. Και στα δύο παιχνίδια, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Κροατίας ήταν ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς.

Ο τερματοφύλακας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έπιασε τρία πέναλτι κόντρα στους Ασιάτες κι ακόμη ένα απέναντι στους Λατινοαμερικάνους. Ήταν ο άνθρωπος που με την απόδοσή του έκρινε το αποτέλεσμα και των δύο αγώνων, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κάνει κάτι στον ημιτελικό.

Αφενός η Αργεντινή ήταν καλύτερη κι αφετέρου εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που έκανε η Κροατία. Έτσι το ματς πήγε γρήγορα στο 2-0 υπέρ της «αλμπισελέστε», γεγονός που δεν κατάφερε να ανατρέψει η Κροατία, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο απλά διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

croatia morocco3 17122022 novibet

Το Μαρόκο μπορεί να θεωρηθεί δικαίως η έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η αφρικανική ομάδα απέδωσε πολύ πάνω από τις δυνατότητές της και άφησε έκτος ευρωπαϊκές δυνάμεις που είχαν βλέψεις για μεγάλες διακρίσεις στο τουρνουά.

Τα προγνωστικά Μουντιάλ είχαν το Μαρόκο ως τρίτο φαβορί στον όμιλο για να προκριθεί, πίσω από το Βέλγιο και την Κροατία. Εν τέλει κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από μία ανώτερη Γαλλία και να παίξει πλέον για την 3η -και πολύ τιμητική- θέση κόντρα στην Κροατία.

Για δεύτερη φορά μέσα στη διοργάνωση λοιπόν, το Μαρόκο θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κροατία. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο και για τις δύο ομάδες και τους έμελλε να είναι και το τελευταίο.

Βέβαια σε αντίθεση με το πρώτο ματς, εδώ το διακύβευμα είναι πολύ μεγαλύτερο και είναι φυσικά η τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά την ήττα από τη Γαλλία με 2-0 και τον αποκλεισμό στον ημιτελικό.

croatia morocco5 17122022 novibet

Το Μαρόκο προσπάθησε πάρα πολύ στο παιχνίδι με τους «μπλε». Ωστόσο δέχθηκε τρία πολύ σημαντικά πλήγματα, από τα οποία όπως φάνηκε δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει. Συγκεκριμένα ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί αναγκάστηκε να διαφοροποιήσει τα τρία τέταρτα της άμυνας του, λόγω τραυματισμών.

Οι Αγκέρ, Σαΐς και Μαζράουι τραυματίστηκαν και αποχώρησαν, αφήνοντας μεγάλο κενό στην άμυνα, το οποίο ουσιαστικά δεν καλύφθηκε επάξια. Επιπλέον η Γαλλία σκόραρε μόλις στο 5’ και το Μαρόκο ήταν αναγκασμένο από πολύ νωρίς να κυνηγάει στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε πολύ ψηλά ψάχνοντας να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό έδωσε αρκετούς χώρους στους Γάλλους, που τους εκμεταλλεύτηκαν, πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα.


Κροατία – Μαρόκο: Στατιστικά & Προϊστορία 17/12/2022

  • Δύο παιχνίδια έχουν δώσει στην ιστορία τους, το Μαρόκο και η Κροατία. Το πρώτο ήταν πριν από τρεις εβδομάδες, το οποίο ήταν και το εναρκτήριο των υποχρεώσεών τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
  • Στο πρώτο ματς του ομίλου, το Μαρόκο αντιμετώπισε την Κροατία, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.
  • Το πρώτο -χρονικά- παιχνίδι ήταν ένα φιλικό το 1996, το οποίο διεξήχθη στην έδρα του Μαρόκου και έληξε 2-2. Τα δύο γκολ της Κροατίας είχε βάλει ο Γκόραν Βλάοβιτς.
  • Τα πέντε από τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει το Μαρόκο μέχρι τώρα έληξαν στο Under. Το μοναδικό που ήρθε Over ήταν το τελευταίο ματς του ομίλου στη νίκη με 2-1 επί του Καναδά.
  • Μάλιστα εκείνο το γκολ ήταν αυτογκόλ του Αγκέρ, οπότε τα μοναδικά γκολ που έχουν βάλει οι αντίπαλοι του Μαρόκου είναι τα δύο που δέχθηκε από τη Γαλλία.
  • Και η Κροατία όμως είναι ομάδα του Under. Από τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα, στα τέσσερα σημειώθηκαν λιγότερα από τρία τέρματα και μόλις δύο ήταν τα Over.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Διαβάστε για όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

croatia morocco6 17122022 novibet


Κροατία – Μαρόκο: Προγνωστικά 17/12/2022

Κροατία και Μαρόκο δεν πρόκειται να ξεφύγουν από την προσφιλή τους συνήθεια και ο μικρός τελικός αναμένεται να είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Όπως άλλωστε ήταν όλα μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Η λογικά λέει ότι το Under θα έχει τον πρώτο λόγο και μάλιστα βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ UNDER 2,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95

Και οι δύο ομάδες είναι απογοητευμένες από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά και λογικά αυτό θα επηρεάσει την απόδοσή τους, τουλάχιστον όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο. Η ισοπαλία στο πρώτο μισό του αγώνα πληρώνει αρκετά καλά.

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Τέλος, αν το παιχνίδι ξεφύγει από την ισοπαλία, οι πιθανότητες είναι να τείνει προς τον άσο, με δεδομένο ότι η Κροατία διαθέτει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία σε σχέση με το Μαρόκο. Επιπλέον το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το τελευταίο για πολλούς από τους αστέρες των Κροατών, οπότε θα θελήσουν να φύγουν με το κεφάλι ψηλά.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET 1Χ & UNDER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50


Κροατία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/12/2022

Αρκετά προβλήματα βγήκαν στην Κροατία μετά το χαμένο ημιτελικό με την Αργεντινή και εν όψει του μικρού τελικού με το Μαρόκο.

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς είδε τους Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και Γιόσκο Γκβάρντιολ να αντιμετωπίζουν κάποιες ενοχλήσεις.

Ο πρώτος είναι σίγουρα εκτός, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν πρόκειται να ρισκάρει ούτε τη συμμετοχή του δεύτερου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Σούταλο, Σόσα – Μόντριτς, Γιάκιτς, Κόβατσιτς – Βλάσιτς, Κράμαριτς, Πέρισιτς.

croatia morocco4 17122022 novibet


Μαρόκο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/12/2022

Ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα -σε σχέση με την Κροατία- έχει όμως το Μαρόκο, που επίσης αποκόμισε από τον ημιτελικό.

Η αμυντική γραμμή των Μαροκινών άλλαξε κατά τα τρία τέταρτα στο παιχνίδι με τη Γαλλία, κάτι που θα ισχύσει και για το μικρό τελικό.

Οι Αγκέρ, Μαζράουι και Σαΐς είναι τραυματίες και δεν πρόκειται να αγωνιστούν και ο μοναδικός αμυντικός που παραμένει ίδιος είναι ο δεξιός οπισθοφύλακας, Χακίμι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπόνο – Χάκιμι, Ελ Γιαμίκ, Νταρί, Ατιγιά-Αλάχ – Ουνάχι, Αμράμπατ, Αμαλάχ – Ζίγες, Εν Νεσίρι, Μπουφάλ.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ