el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κροατία – Ουαλία: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/03/2023

Πλούσια αγωνιστική δράση στα προκριματικά του Euro 2024. Σπουδαίο ματς υπόσχονται Κροατία και Ουαλία το Σάββατο (21:45) στο Σπλιτ στην 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Στο ίδιο γκρουπ βρίσκεται η Τουρκία και η εξέλιξη αναμένεται συναρπαστική.

Για το μεγάλο ματς στο «Stadion Poljud» στπ Σπλιτ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στην Κροατία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στα προκριματικά του Euro 2024!

 


Κροατία – Ουαλία: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/03/2023

Η Κροαατία, μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Μουντιάλ του Κάταρ, παραμένουν υπό τις οδηγίες του Ζλάτκο Ντάλιτς. Ο προπονητής της Hrvatska έχει στη διάθεσή του όλα τα αστέρια της ομάδας.

Ο Λούκα Μόντριτς με 162 συμμετοχές και παρότι έχει πατήσει τα 37 συνεχίζει απτόητος. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με τους Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς στο κέντρο, τους Βίντα, Γκβαρντιόλ, Στάνισιτς στην άμυνα και τους Πέρισιτς, Κράμαριτς, Λιβάγια στην επίθεση συνθέτουν μια ομάδα με όλη της σημασία της λέξης.

Οι Κροάτες είναι το φαβορί για την πρώτη θέση στο 4ο γκρουπ, όμως αυτό θέλουν να το δείξουν με το «καλημέρα» πάνω στο χορτάρι. Το σύνθηκα δόθηκε στη συνέντευξυ Τύπου παραμονή της αναμέτρησης από τον Ζλάτκο Ντάλιτς, ο οποίος δήλωσε:

«Εχουμε πετύχει υπέροχα πράγματα στα πεντέμιση χρόνια της θητείας μου. Τώρα έχουμε μπροστά μια νέα πρόκληση και πρέπει να είμαι ρεαλιστές. Στόχος μας είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024. Παράλληλα, δημθιουργούμε και μια νέα ραχοκοκαλιά στην ομάδα συνδυάζοντας ποιότητα, εμπειρία και νιάτα.

Ξέρουμε ότι είμαστε φαβορί στον 4ο όμιλο των προκριματικών και θα είμαστε ανταγωνστικο με στόχο να βρεθούμε στα γήπεδα της Γερμανίας. Δεν σας κρύβω ότι ένας από τους λόγους που έμεινα είναι επειδη το Euro θα γίνει στη Γερμανία. Εκεί ξέρω ότι οι Κροάτες θα δημιουργήσουν φοβερή ατμόσφαιρα. Ωστόσο, αυτό που προέχει η νίκη με την Ουαλία…».

Οσον αφορά στο μέλλον του Λούκα Μόντριτς ο Ντάλιτς, απάντησε: «Όλα είναι στο χέρι του πραγματικά δεν ξέρω αν θα παίξει στο Euro. Εγω θα ήθελα να είναι μαζί μας όσο περισσότερο γίνεται…»

Η Ουαλία με το φινάλε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ έχασε τον ηγέτη της Γκάρεθ Μπειλ, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Μαζί με τον μεγάλο σταρ της ομάδας μετά το Μουντιάλ αποσύρθηκαν από τις υποχρεωσεις της Εθνικής Ουαλίας και οι Κρις Γκάντερ (αμ.), Τζο Άλεν (χαφ.), Τζόνι Γουίλιαμς (μέσος).

Ο προπονητής Ρομπ Πέιτζ συνεχίζει απτόητος στον πάγκο από το 2020 και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρουσιάσει πάνω στο χορτάρι μια ομάδα μια ομάδα που δεν λυγίζει εύκολα. Οι Ουαλοί στηρίζουν πολλά στο αμυντικό τους παιχνίδι. Τα βασικά του στηρίγματα μεσοεπιθετικά είναι οι Άρον Ράμσεϊ, Ντάνιελ Τζέιμς.

Ο Ράμσει ορίστηκε αυτόματα αρχηγός, ενώ ο Πέιτζ παραμονή της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα βρίσκεται πλέον στη μετά Μπέιλ εποχή.

«Ο Μπέιλ ήταν παίκτης παγκόσμιας κλάσης και το κενό του δεν θα καλυφθεί. Εχουμε καλούς παίκτες στο ρόστερ μας αλλά σαν τον Μπέιλ δύσκολα θα βρεις παίκτη στην Ουαλία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από την ομάδα αποσύρθηκαν κι άλλοι έμπειροι παίκτες.

Ωστόσο, είναι θετικό ότι ο Κρις Γκάντερ εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο και με την εμπειρία του θα βοηθήσει μέσα στα αποδυτήρια. Βρισκόμασε σ’ έναν δύσκολο όμιλο και όλοι πιστεύουμε στην πρόκριση στην τελικη φάση του Euro.

Έχουμε μάθει να παλέυουμε και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Γνωρίζουμε ότι η Κροατία είναι 3η δύναμη στον κόσμο και το έργο μας δεν είναι εύκολο», υποστήριξε ο Πέιτζ παραμονή της αναμέτρησης με την Κροατία.


Κροατία – Ουαλία: Στατιστικά, Προϊστορία 25/03/2023

  • Η προϊστορία είναι υπέρ της Κροατίας. Οι δύο πλευρές από το 2012 έχουν συναντηθεί 4 φορές σε φασή προκριματικών και η Κροατία μετράει 3 νίκες και μια ισοπαλία. Το πιο πρόσφατο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έγινε το 2019 και οι Κροάτες νίκησαν στην έδρα τους με 2-1.
  • Στα 4 τελευταία ματς ανάμεσα σε Κροατία και Ουαλία 2 παιχνίδια έχουν λήξει Over και 2 Under.
  • Τα τελευταία δείγματα γραφής της Κροατίας ήταν στο Μουντιάλ του Κατάρ. Εκεί η ομάδα του Ντάλιτς τερμάτισε στην 3η θέση και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ μοίρασε αρκτές ισοπαλίες. Στον όμιλο ήρθε ισοπαλία (0-0) με Μαρόκο και Βέλγιο και νίκησε 4-1 τον Καναδά. Στους 16 απέκλεισε στα πέναλτι την Ιαπωνία (1-1 κανονική διάρκεια), ενώ στους 8 έμεινε στο 0-0 με την Βραζιλία και την απέκλεισε στα πέναντι (5-3). Στον ημιτελικό οι Κροάτες ηττήθηκαν 3-0 από την μετέπειτα Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.
  • Η Ουαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ απογοήτευσε. Το 1-1 με τις ΗΠΑ στον όμιλο ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα και το μοναδικό ματς που οι Ουαλοί σκόραραν, αφού στη συνέχεια ηττήθηκαν από Ιράν (0-2) και Αγγλία (0-3).
  •   8 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Ουαλία και τελευταία φορά νίκησε (1-0) την Ουκρανία τον Ιούνιο του 2022.
  • Οι όμιλοι των προκριματικών του Euro 2024
  • To πρόγραμμα των προκριματικών του Euro 2024
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Κροατία – Ουαλία: Προγνωστικά 25/03/2023

Για την πρεμιέρα του 4ου γκρουπ στη φάση των προκριματική του Euro 2024 και το παιχνίδι ανάμεσα σε Κροατία και Ουαλία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Οι Κροάτες λόγω έδρας και ποιότητας είναι το μεγάλο φαβορί. Το γήπεδο στο Σπλιτ θα είναι κατάμεστο, προκειμένου να αποθεωθεί η ομάδα του Ντάλιτς στο πρώτο παιχνίδι μετά την κατάκητηση της 3ης θέση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Παράλληλα, η παρέα του Μόντριτς φιλοδοξεί τη… γιορτή να τη συνδυάσει και με «τρίποντο» στην εκκίνηση των προκριματικών του Euro.

νικη κροατιασ & over 1.5 γκολ σε αποδοση 2.10 στη novibet 

Οι Ουαλοί θα δεχθούν πίεση, ενώ γενικά φημιζονται και για το σκληρό τους παιχνίδια.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 3.05 στη novibet 

Με βάση το παραπάνω σκεπτικό περιμένουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα δουν και περισσότερες κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι.

ΑΠΟΔΟΣΗ 1.84 Η ΟΥΑΛΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕς ΚΑΡΤΕΣ 


Κροατία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/03/2023

Η Κροατία διαθέτει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της, όμως και ο Ντάλιτς παραδέχθηκε ότι υπάρχουν κάποια κενά στην επίθεση. Ο Λιβάγια συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός και θα έχει στο πλάι του τους Κράμαριτς, Πέρισιτς. Εκτός έμεινε ο Μπρέκαλο της Φιορεντίνα, ενώ ο Λόβρεν ολοκλήρωσε σταμάτησε την καριέρα του στην Κροατία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Γκβαρντιόλ, Σόσα – Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς, Μόντριτς – Κράμαριτς, Πέρισιτς, Λιβάγια.

Ουαλια: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/03/2023

Η Ουαλία με τους έμπειρους Μπέιλ, Αλεν, Γουίλιαμς, Γκάντερ να αποσύρονται μετά το Μουντιάλ θα εμφανιστεί με περισσότερα νέα πρόσωπα πάνω στο χορτάρι. Η απουσία του αμυντικού Μπεν Ντέιβις της Τότεναμ είναι σημαντική στην άμυνα, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού έμεινε και ο πολύτιμος επιθετικός Μπρέναν Τζόνσον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γουόρντ – Ν. Γουίλιαμς, Ρόντον, Μέφαμ, Ρόμπερτς – Αμπάντου, Μορέλ – Γουίλσον, Ράμσεϊ, Τζέιμς – Μουρ.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ