el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Λος Άντζελες Λέικερς – Λος Άντζελες Κλίπερς: Προγνωστικά, Ανάλυση 02/11/2023

Το πρώτο ντέρμπι του Λος Άντζελες έφτασε και αναμένεται συναρπαστικό! Οι Λέικερς υποδέχονται τους Κλίπερς (04:00) λίγες μόλις ώρες μετά την τεράστια ανταλλαγή με επίκεντρο τον Τζέιμς Χάρντεν.

Ο «Μούσιας» άφησε τους Σίξερς μαζί με τον Πι Τζέι Τάκερ και οι Κλίπερς δημιουργούν πλέον μία απίστευτη – ομάδα φόβητρο, αφού η τριάδα των Καουάι Λέοναρντ, Πολ Τζορτζ και Ράσελ Γουέστμπρουκ έμεινε ανεπηρέαστη από την συμφωνία.

Βέβαια, για την ώρα μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Χάρντεν στο ντέρμπι, όμως, ακόμα και χωρίς τον έμπειρο γκαρντ, το ματς συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα. Οι Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις θα παίξουν κανονικά και μένει να φανεί ποιος θα επικρατήσει στην πρώτη φετινή μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Για το μεγάλο ματς στο Λος Άντζελες επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ!


Λος Άντζελες Λέικερς – Λος Άντζελες Κλίπερς: Παρουσίαση, Ανάλυση 02/11/2023

H σεζόν δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους Λέικερς. Η παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς δείχνει… σκουριασμένη στο πρώτο κομμάτι της χρονιάς και είναι πασιφανές πως το τεχνικό επιτελείο «ψάχνεται» ακόμα σε ό,τι έχει να κάνει με τα λεπτά στο rotation και με τους παίκτες που συμπληρώνουν καλύτερα τους δύο σούπερ σταρ.

Οι Λέικερς δυσκολεύτηκαν αρκετά στις νίκες επί των Μάτζικ (106-103) και κόντρα στους Σανς (100-95), ενώ ηττήθηκαν στα ντέρμπι με τους Νάγκετς (119-107) και τους Κινγκς (132-127). Ο περιορισμός στα λεπτά συμμετοχής των Λεμπρόν και Ντέιβις έχει παίξει προφανώς ρόλο στο μέχρι στιγμής 2-2, αλλά ο Ντάρβιν Χαμ είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Είναι αλήθεια πως ακόμα ψάχνουμε το καλύτερο δυνατό rotation, αλλά έχουμε πολλές και εξαιρετικές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Το σημαντικό είναι να έχουμε καλή εικόνα ως ομάδα και αυτό ήδη το έχουμε».

Στα ατομικά στατιστικά ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής οι Ντέιβις (25,8 πόντοι, 13,8 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ, 2,8 τάπες, 1,5 κλεψίματα ανά ματς), Λεμπρόν (22 πόντοι, 8,5 ριμπάουντ, 6,5 ασίστ μέσο όρο) και Ντ’Άντζελο Ράσελ (17,5 πόντοι, 7,3 ασίστ ανά ματς).

Με εξαίρεση την ήττα από τους Τζαζ (120-118), οι Κλίπερς έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο στους υπόλοιπους αγώνες τους, κάτι που «μεταφράστηκε» και σε ισάριθμες νίκες (123-111 τους Μπλέιζερς, 123-83 τους Σπερς, 118-102 τους Μάτζικ). Οι δύο σούπερ σταρ πρωταγωνιστούν μέχρι στιγμής, με τον Πολ Τζορτζ (27,3 πόντοι, 4,8 ασίστ, 4,5 ριμπάουντ, 2,5 κλεψίματα μέσο όρο) και τον Καουάι Λέοναρντ (19,3 πόντοι, 6,3 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ ανά ματς) να προσφέρουν σε επίθεση και άμυνα. Πολύ καλοί μέχρι στιγμής και οι Μπόουνς Χάιλαντ (16 πόντοι μ.ο) και Ράσελ Γουέστμπρουκ (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 6,8 ασίστ μέσο όρο), όμως είναι δεδομένο πως ο ρόλος τους θα μειωθεί (σε αρμοδιότητες και χρόνο) λόγω της έλευσης του Τζέιμς Χάρντεν.

Το hype έχει φτάσει… ταβάνι μετά την ανταλλαγή για τον «Μούσια», αφού πλέον οι Κλίπερς θεωρούνται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως η ομάδα του Λος Άντζελες έδωσε μόνο «συμπληρωματικούς» παίκτες στο trade (Μπατούμ, Κόβινγκτον, Μόρις) μαζί με κάποια picks.


Λος Άντζελες Λέικερς – Λος Άντζελες Κλίπερς: Προγνωστικά 02/11/2023

Aν και οι Λέικερς εμφανίζονται ως φαβορί, οι Κλίπερς μπορούν να κάνουν ζημιά γιατί μοιάζουν να έχουν καλύτερη χημεία και επειδή η ψυχολογία τους ακούμπησε… ταβάνι μετά την έλευση του Τζέιμς Χάρντεν και του – εξαιρετικού ρολίστα – Πι Τζέι Τάκερ.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα του Τάιρον Λου έχει πάρει τον αέρα των Λέικερς τα τελευταία χρόνια: Είναι χαρακτηριστικό πως οι Κλίπερς κέρδισαν στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ντέρμπι του Λος Άντζελες.

Για το μεγάλο ματς της Regular Season του ΝΒΑ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΚΛΙΠΕΡΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.65 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Λέικερς «ψάχνονται», οι Κλίπερς ξεκίνησαν καλά και η πιθανή παρουσία του Χάρντεν αλλάζει εντελώς τα αγωνιστικά δεδομένα. Οι – τυπικά – φιλοξενούμενοι μπορούν να φτάσουν στην 4η νίκη τους στη σεζόν.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λος Άντζελες Λέικερς – Λος Άντζελες Κλίπερς έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ