el
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λαμία – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 20/08/2022

Το νέο πρωτάθλημα αρχίζει και οι ομάδες της Super League μπαίνουν στη μάχη! Η ΑΕΚ δοκιμάζεται εκτός έδρας στην πρεμιέρα της σεζόν και φιλοξενείται από τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (20/08, 21:30).

Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη και σημαδιακή για την Ένωση, καθότι ανοίγει τις πύλες του, το νέο γήπεδο της ομάδας. Η «Αγιά-Σοφιά» θα είναι υποδεχθεί τους φιλάθλους της ΑΕΚ στη δεύτερη αγωνιστική και το ματς με τον Βόλο.

Τώρα όμως η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει μία δύσκολη αποστολή στην έδρα της Λαμίας και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις. Κάτι που θα ψάξει φυσικά και η γηπεδούχος ομάδας.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Λαμίας απέναντι στην ΑΕΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Λαμία – ΑΕΚ: Ανάλυση & Παρουσίαση 20/08/2022

Η Λαμία πέρασε μία άσχημη σεζόν πέρυσι και φέτος θέλει να αποφύγει τα λάθη που παραλίγο να της κοστίσουν την παραμονή της στη Super League. Η ομάδα της Φθιώτιδας τερμάτισε πέρυσι προτελευταία και έμεινε στην κατηγορία, μετά τους αγώνες μπαράζ με τη Βέροια (νίκησε 2-1 εκτός και έφερε 1-1 εντός έδρας).

Ο Τζιανλούκα Φέστα παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, παρά τα όσα είχαν ακουστεί στο τέλος της σεζόν. Ο Ιταλός πέρασε μία μεγάλη περίοδο κρίσης στην ομάδα της Ρούμελης, αλλά μετά και την παραμονή στην κατηγορία, η διοίκηση αποφάσισε να τον εμπιστευτεί εκ νέου για την τεχνική ηγεσία.

Επιπλέον, διοίκηση και τεχνική ηγεσία αποφάσισαν να κάνουν αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Συγκεκριμένα αποχώρησαν έντεκα ποδοσφαιριστές. Εκτός Λαμίας τέθηκαν λοιπόν οι Λούκας, Μαζουλουξής, Μανουσάκης, Ελευθεριάδης, Ταϊρόν, Βέλιος, Βλαχομήτρος, Αραμπουλί, Άνχελ Μαρτίνες, Σκόνδρας και Βύντρα.

Παράλληλα, όμως η Λαμία έκανε και δέκα σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Στην ομάδα ήρθαν οι Γκοράνον (αμυντικός), Μαρμεντίνι (εξτρέμ), Ντε Βισέντι (επιτελικός μέσος), Κορνέζος (στόπερ), Σλίβκα (μέσος), Μπάμπης (αμυντικός μέσος), Γιακουμάκης (επιθετικός), Μπενίτεζ (στόπερ), Τσιλούλης (εξτρέμ) και Βασιλακάκης (επιτελικός μέσος).

Στα φιλικά η ομάδα είχε καλή εικόνα και μάλιστα διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Το τελευταίο το οποίο αποτέλεσε και την πρόβα τζενεράλε ήταν με τον Ιωνικό, το περασμένο Σάββατο και η Λαμία επικράτησε με 1-0 με γκολ του Ρόμανιτς. Νωρίτερα είχε επικρατήσει 2-0 του Λεβαδειακού.

Εξίσου σημαντικές όμως ήταν και οι αλλαγές που πέρασε η ΑΕΚ στη διάρκεια του καλοκαιριού. Όπως και στην περίπτωση της Λαμίας έτσι και στην ΑΕΚ, η περσινή σεζόν ήταν από τις χειρότερες του συλλόγου. Η Ένωση τερμάτισε στην 5η θέση, μετά το τέλος των play offs και έμεινε εκτός Ευρώπης.

Στη διάρκεια της σεζόν άλλαξε τρεις προπονητές. Αρχικά ήταν ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, στη συνέχεια ο Αργύρης Γιαννίκης και στο τέλος, ανέλαβε ως υπηρεσιακός ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Λίγο πριν το τέλος της σεζόν, επήλθε η συμφωνία με τον Ματίας Αλμέιδα, που άρχισε να στήνει την ομάδα από την αρχή και βάσει των δικών του θέλω.

Αποχώρησαν οι Σάκχοφ, Σιμόες, Σβάρνας, Βράνιες, Τάνκοβιτς και Ντέλετις, ενώ παράλληλα έγιναν και αρκετές μεταγραφές. Αρχικά αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή ο Τσούμπερ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Επίσης ήρθαν οι Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα και ο Βίντα. Μάλιστα τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν κι άλλες μεταγραφές.

Με δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν είχε φέτος το καλοκαίρι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ο Αλμέιδα είχε την επιλογή να αρχίσει πιο μετά την προετοιμασία. Ο Αργεντινός προπονητής έχει ως ορίζοντα τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με τη Λαμία και όλα δείχνουν ότι η Ένωση βαδίζει σε σταθερά βήματα.

Στα φιλικά παιχνίδια, η Ένωση είχε το απόλυτο με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. Αξίζει να ειπωθεί ότι δέχθηκε μόλις ένα γκολ, ενώ η συνολική συγκομιδή ήταν 11-1. Ο Αλμέιδα χρησιμοποίησε σε όλα τα φιλικά τριάδα στην άμυνα και όπως φαίνεται θα τη διατηρήσει, τουλάχιστον στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Άλλωστε μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές, μεταξύ των οποίων θα είναι ακόμη ένα στόπερ και δεν αποκλείεται να αλλάξει και ο σχεδιασμός.


Λαμία – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 20/08/2022

  • Η Λαμία έχει κάκιστη παράδοση στα εντός έδρας παιχνίδια με την ΑΕΚ. Η Ένωση είναι αήττητη στην πόλη της Φθιώτιδας και σε πέντε αναμετρήσεις που έχουν γίνει, μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες (3-2-0).
  • Οι γηπεδούχοι έχουν νικήσει την Ένωση μέσα στην έδρα τους, μόνο για το Κύπελλο και μάλιστα έχουν δύο νίκες. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 1971-72 με 1-0 και η δεύτερη τη σεζόν 1984-85 με το ίδιο σκορ 1-0.
  • Στο περσινό παιχνίδι, η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα με 2-0, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία στο 29’ και ο Νόρντιν Άμραμπατ στο 83’.
  • Και οι δύο ομάδες έκλεισαν αήττητες τα φιλικά. Η Λαμία είχε τρεις νίκες και μία ισοπαλία, χωρίς να δεχθεί γκολ, ενώ η ΑΕΚ είχε τέσσερις νίκες, στις οποίες δέχθηκε μόλις ένα γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

lamia aek2 20082022 novibet


Λαμία – ΑΕΚ: Προγνωστικά 20/08/2022

Οι δύο τελευταίες νίκες της ΑΕΚ στην έδρα της Λαμίας ήρθαν με παρόμοιο τρόπο. Η Ένωση πήρε το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο. Στο ένα ματς κράτησε το 0-1 παρέμεινε, στο δεύτερο και πιο πρόσφατο, πέτυχε ακόμη ένα στο τέλος της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ είναι φαβορί, αλλά για να ανέβει λίγο η απόδοση, θα πάμε στο 2/2 ημίχρονο/τελικό.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗ NOVIBET ΓΙΑ ΤΟ 2/2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.38

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι αρκετά κλειστό, όπως είναι τα περισσότερα που έχουν διεξαχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» μεταξύ των δύο ομάδων. Στα πέντε ματς πρωταθλήματος, μόνο το ένα έληξε στο Over με 2-2. Με δεδομένο ότι είναι και πρεμιέρα θα πάμε στο Under 2,5.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.65

Τέλος, για όποιον επιθυμεί ένα fun bet με κάπως καλύτερη και πιο υψηλή απόδοση, το ακριβές σκορ 0-2, πληρώνει πολύ καλά.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΑΓΩΝΑ 0-2, ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.90


Λαμία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/08/2022

Η Λαμία έχει κάποια προβλήματα εν όψει της πρεμιέρας με την ΑΕΚ, αλλά ουσιαστικά δε διαφοροποιούν το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Τζιανλούκα Φέστα.

Τις τελευταίες ημέρες, οι Καραμάνος και Μαρμεντίνι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Οι πιθανότητες να προλάβουν είναι λίγες, ενώ ακόμη κι αν προλάβουν δε θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Επιπλέον στη διάρκεια της εβδομάδας, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι έχει και τρία κρούσματα κορονοϊού, οπότε θα υπάρχουν κι άλλες απουσίες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σαράνοφ – Σιμόν, Αντέτζο, Τζανετόπουλος Γκοράνοφ – Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Ντε Βισέντι, Νούνιεζ, Ρόμανιτς – Γιακουμάκης

lamia aek4 20082022 novibet


ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/08/2022

Με μία απουσία θα παραταχθεί η ΑΕΚ στη Φθιώτιδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Λαμία.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μπορεί να μπήκε στις προπονήσεις στα μέσα της εβδομάδας, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος και εν τέλει έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Μαχαίρας είναι ιατρικά έτοιμος, αλλά έχασε αρκετές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και δε θα είναι επίσης στην αποστολή. Χωρίς αυτό να επηρεάζει, πάντως, τα πλάνα του Αλμέιδα για την ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Στάνκοβιτς – Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζησαφί – Άμραμπατ, Γιόνσον, Μάνταλος, Πινέδα, Τσούμπερ – Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ