el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λαμία – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 24/02/2024

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Λαμία (19:00) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League.

Η «Ένωση» βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και θέλει μόνο νίκες μέχρι το τέλος της… Regular Season, ώστε να μπει στα πλέι-οφ ως πρωτοπόρος και φαβορί για την back to back κατάκτηση του τίτλου.

Επικίνδυνη πάντως η αποστολή της στη Λαμία, η οποία πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις στον δρόμο για την εξάδα και για μία θέση στα πλέι-οφ της Super League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και είναι δεδομένο πως θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο για να κάνει το back to back στη Super League.

Για το ματς στη Λαμία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


Λαμία – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 24/02/2024

Μετά το άνετο 3-0 επί της Κηφισιάς, η «Ένωση» παρέμεινε αήττητη για πέμπτο σερί ματς και, ταυτόχρονα, εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτήν την στιγμή, η ΑΕΚ είναι 1η με 52 βαθμούς, όμως είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει νέες νίκες για να κρατήσει πίσω της την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου (51β.), τον Παναθηναϊκό (51β.) και τους Πειραιώτες, που είναι 4οι με 47 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει πιθανότατα στον Λιβάι Γκαρσία, που δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες και ίσως προφυλαχθεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Επίσης, εκτός δράσης παραμένουν οι Λάζαρος Ρότα, Αρόλντ Μουκουντί, Αλεξάντερ Κάλενς και Ζίνι, όμως το θετικό για το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ είναι πως επιστρέφουν οι Έκι Πόνσε και Ντομαγκόι Βίντα. Μάλιστα, ο Αργεντινός φορ και ο Κροάτης στόπερ θα βρουν θέση στην ενδεκάδα, μαζί με τους Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Πήλιο, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ.

Στην άλλη μεριά, η Λαμία θα κυνηγήσει ακόμα ένα σπουδαίο αποτέλεσμα μετά το πρόσφατο 2-2 στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μέτρησε νωρίτερα 4 νίκες και αυτήν την στιγμή φιγουράρει στην 6η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς. Με βάση μάλιστα την εικόνα της, η Λαμία θεωρείται ως το μεγάλο φαβορί για να συμπληρώσει το «παζλ» των πλέι-οφ, αφού ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στο -4 με 30 βαθμούς.

Ο Βόκολος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Καρλίτος. Ο Ισπανός συμπλήρωσε κάρτες και έτσι θα στερήσει από την ομάδα του το μεγαλύτερο επιθετικό της «όπλο», αφού ο έμπειρος επιθετικός μετρά μέχρι στιγμής 10 γκολ κι 4 ασίστ σε 21 παιχνίδια στη Super League. Εκτός φυσικά και ο Μαρτίνες, που αποβλήθηκε στο πρόσφατο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η ενδεκάδα των γηπεδούχων θα αποτελείται από τους Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλο, Παπαδόπουλο, Σιμόν, Τζανδάρη, Νούνιες, Τσιλούλη, Σλίβκα, Τόσιτς και Μάλτσι.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Λαμία – ΑΕΚ: Προγνωστικά 24/02/2024

Ξεκάθαρο και ισχυρό φαβορί η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει ξανά απουσίες, όμως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και, το κυριότερο, διαθέτει την ποιότητα για να ξεπεράσει το εμπόδιο μίας επικίνδυνης ομάδας. Η Λαμία θα βαδίσει στο τακτικό μονοπάτι της ισοπαλίας στη Λεωφόρο και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό με την ταμπέλα του αουτσάιντερ.

Για το ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΑΕΚ & G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40 ΣΤΗ NOVIBET

Η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα και δύσκολα θα κάνει νέα εκτός έδρας γκέλα σε αυτό το σημείο της σεζόν, ενώ βρίσκεται δηλαδή στην κορυφή. Με σοβαρότητα και με τη φόρμα που έχει «χτίσει» τελευταία, η «Ένωση» μπορεί να φύγει με νίκη από τη Λαμία, όμως η εικόνα των δύο ομάδων οδηγεί προς ένα ματς με αρκετά γκολ.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λαμία – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λαμία – ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 24/02/2024

Ξανά με προβλήματα η ΑΕΚ, που δεν υπολογίζει στους Λιβάι Γκαρσία, Ρότα, Μουκουντί, Κάλενς και Ζίνι. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Πόνσε, Σιμάνσκι και Μήτογλου, όμως μόνο ο πρώτος αναμένεται να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα.

Μεγάλη απουσία για τη Λαμία, η οποία θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Καρλίτος. Εκτός και ο Μαρτίνες, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Λαμία (4-5-1): Κοσέλεφ – Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν – Τσιλούλης, Τζανδάρης, Νούνιες, Σλίβκα, Τόσιτς – Μάλτσι

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Βίντα, Χατζισαφί, Πήλιος – Ελίασον, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Πόνσε

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ