el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/03/2023

Η Λαμία φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (18:00). Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Πριν από τρεις εβδομάδες (9/2) Λαμία και ΠΑΟΚ επρόκειτο να δώσουν την πρώτη τους μάχη για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ωστόσο η χιονόπτωση είχε διαφορετική άποψη, καθώς κάλυψε ολοκληρωτικά το γήπεδο και κατέστησε αδύνατη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Έπειτα από εκείνη την αναβολή, με τρεις εβδομάδες καθυστέρηση, οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στον πρώτο ημιτελικό στη Λαμία, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet o πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ στο «Αθανάσιος Διάκος» γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet!


Λαμία – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/03/2023

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την παρουσία του σε άλλον έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και θα παραταχθεί στη Λαμία για να εξασφαλίσει από τον πρώτο ημιτελικό σκορ πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στην Τούμπα την επόμενη εβδομάδα (8/3).

Στα προημιτελικά του θεσμού ο «δικέφαλος» απέκλεισε εμφατικά τον Παναθηναϊκό (2-0, 1-1), παίρνοντας ρεβάνς για τον περσινό χαμένο τελικό και στοχεύει ξεκάθαρα στην κούπα, αλλά πρώτα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας.

H ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που «τρέχει» αήττητο σερί 18 αγώνων, συνεχίζει στο κυνήγι και των δύο τίτλων και μετά τη λευκή ισοπαλία στα Γιάννινα στρέφει το ενδιαφέρον της στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet, που έρχεται σε πρώτο πλάνο.

Από την πλευρά της η Λαμία αναμφίβολα έχει ήδη επιτυχημένη πορεία στον θεσμό, δίνοντας το παρών για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια στα ημιτελικά. Στα προημιτελικά κατάφερε να αποκλείσει με δύο νίκες την ομάδα-έκπληξη του θεσμού, Απόλλωνα Παραλιμνίου (2-1 εκτός, 4-2 εντός έδρας).

Όμως την ώρα που θα κυνηγήσει χωρίς άγχος ως αουτσάιντερ το καλύτερο δυνατό στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ, την «καίει» η μάχη της σωτηρίας στη Super League.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έφτασε κοντά στο «διπλό» στον Βόλο, όμως δέχθηκε γκολ στα τελευταία λεπτά μένοντας στο 1-1. Αποτέλεσμα το οποίο πάντως έβαλε τέλος σε σερί 4 ηττών στο πρωτάθλημα, με τον πρώτο κερδισμένο βαθμό μετά το 1-1 με τον Λεβαδειακό στις 22/1.


Λαμία – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 01/03/2023

  • Ο ΠΑΟΚ έχει αήττητο σερί 18 αγώνες σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Τελευταία ήττα, από την ΑΕΚ (2-0) στις 30/10 στη Νέα Φιλαδέλφεια.
  • Ανάμεσα σε αυτά τα 18 παιχνίδια, μόλις 4 ήταν G/G, ενώ τα υπόλοιπα No Goal.
  • Μία νίκη σε 24 αγώνες πρωταθλήματος έχει η Λαμία, κόντρα στον Λεβαδειακό (1-0).
  • Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το ένα από τα μόλις 5 συνολικά στο πρωτάθλημα όπου η ομάδα της Φθιώτιδας έχει καταφέρει να μη δεχθεί τέρμα, ενώ στην τελευταία 6άδα αγώνων έχει σημειώσει μόλις 2 γκολ.
  • Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το 0-0 στα Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΣ, ενώ η Λαμία από ισοπαλία 1-1 στον Βόλο.
  • Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται για 8η συνεχόμενη χρονιά τουλάχιστον στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ενώ έχει δώσει το παρών σε πέντε τελικούς στις έξι τελευταίες διοργανώσεις, έχοντας κατακτήσει τέσσερα τρόπαια.
  • Συνολικά ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει φτάσει 33 φορές στα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας 22 προκρίσεις σε τελικό και 8 κατακτήσεις (τελευταία το 2021).
  • Η Λαμία έχει αναδειχθεί σε… ομάδα Κυπέλλου, καθώς βρίσκεται σε ημιτελική φάση για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τέταρτη συνολικά στην ιστορία της. Οι προηγούμενες παρουσίες της ομάδας της Φθιώτιδας στα ημιτελικά ήταν τη σεζόν 1971/1972, τη σεζόν 2018/2019 και τη σεζόν 2021/2022, χωρίς σε κάποια εξ αυτών να μπορέσει να προκριθεί στον τελικό.
  • Φέτος είναι η τέταρτη φορά όπου οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες σε νοκ άουτ φάση στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet και δεύτερη στα ημιτελικά.
  • Τη σεζόν 1971/1972 αναμετρήθηκαν σε μονό νοκ άουτ ημιτελικό, όπου επικράτησε ο ΠΑΟΚ (2-0).
  • Τη σεζόν 1984/1985 συναντήθηκαν στον Γ’ γύρο, με τον ΠΑΟΚ να θριαμβεύει με 6-0 στην Τούμπα, ενώ στη Λαμία η νίκη ήταν ακόμα πιο ευρεία (1-9).
  • Τη σεζόν 2020/2021 οι αναμετρήσεις ήταν για τα προημιτελικά, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-2 στην Τούμπα και προκρίθηκε σε συνδυασμό με το 1-1 στη Λαμία.
  • Στα φετινά παιχνίδια των δύο ομάδων για τη Super League o ΠΑΟΚ νίκησε τόσο στην Τούμπα (1-0, 43’ Κούρτιτς), όσο και στη Λαμία (3-0) με τα γκολ των Ολιβέιρα (13’), Ντάντας (27’), Ζίβκοβιτς (58’).
  • Συνολικά σε 14 αγώνες από το 2017 που η Λαμία ανέβηκε στα «σαλόνια», ο ΠΑΟΚ έχει 13 νίκες και η Λαμία έχει αποσπάσει μία ισοπαλία.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 01/03/2023

Η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, με τους γηπεδούχους να θέλουν να βάλουν δύσκολα στον «δικέφαλο» του Βορρά εν όψει της ρεβάνς.

Το δέλεαρ της παρουσίας στον τελικό είναι μεγάλο και για τις δύο ομάδες, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς είναι το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού και μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Για το παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet!

Η ομάδα του Λουτσέσκου δέχεται δύσκολα γκολ και θα επιδιώξει να επιβληθεί από την αρχή, κυνηγώντας ένα γρήγορο τέρμα που θα διώξει το όποιο άγχος.

ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΠΡΙΝ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Δεδομένης της διαφοράς δυναμικότητας, ο ΠΑΟΚ κάλλιστα μπορεί να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, κάτι που είχε κάνει και στον αντίστοιχο αγώνα πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

paok panetolikos5 novibet


Λαμία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/03/2023

Η Λαμία θα επιχειρήσει να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό, θέλοντας να χτυπήσει στην αντεπίθεση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Νούνιεζ, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Ασκόφσκι, Τσιλούλης, Βέργος.

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/03/2023

Ο Λουτσέσκου έχει μάθει να ζει με τις απουσίες της ομάδας του, που δεν ήταν λίγες και στα Γιάννινα.

Στον ημιτελικό με τη Λαμία θα επανέλθει ο Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, ο Καντουρί επανέρχεται έπειτα από δύο μήνες, ενώ αναμένεται η παρουσία στο αρχικό σχήμα του Στέφανου Τζίμα που έκλεψε τις εντυπώσεις στο διάστημα που αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΣ.

Αντίθετα έχουν μείνει εκτός Ολιβέιρα, Κουλιεράκης, Τάισον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Ράφα Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ντάντας, Μπίσεσβαρ, Φελίπε Σοάρες, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Τζίμας.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ