el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λειψία – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 20/01/2023

H Bundesliga, μετά την καθιερωμένη χειμερινή διακοπή, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και η μονομαχία κορυφής ανάμεσα σε Λειψία και Μπάγερν φαντάζει το ιδανικό… restart!

Οι «κόκκινοι ταύροι» με όπλο τους την έδρα θέλουν να βάλουν φωτιά στην κορυφή, την ώρα που οι Βαυαροί γνωρίζουν ότι με νίκη θα στείλουν μήνυμα σε όσους αμφισβητούν την κυριαρχία τους.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι ο προπονητής Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν που επιστρέφει για να αντιμετωπίσει την ομάδα που τον έκανε μεγάλο και τρανό.


Λειψία – Μπάγερν: Ανάλυση & Παρουσίαση 20/01/2023

Μ’ ένα σπουδαίο παιχνίδι επιστρέφει στα γήπεδα η Bundesliga. H φετινή χειμερινή διακοπή κράτησε παραπάνω λόγω και του Μουντιάλ και πλέον ακολουθεί πιεσμένο πρόγραμμα για όλες τις ομάδες της Γερμανίας.

Η Λειψία βρίσκεται στην 3η θέση και απέχει 6 βαθμούς από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μπάγερν. Στόχος των γηπεδούχων είναι να πληγώσουν τους Βαυαρούς και με μια νίκη να μπουν για τα καλά στο κόλπο του τίτλου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «κόκκινοι ταύροι» στις 8 Σεπτεμβρίου προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή. Με την έλευση του Μάρκο Ρόζε έχουν βελτιώσει την εικόνα τους και σκοράρουν με ευκολία. Ηττήθηκαν μόνο από την Γκλάντμπαχ στις 17/9 και έκτοτε μετράνε 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Ο Ρόζε περιμένει ότι οι παίκτες του μετά τη διακοπή θα συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν και να διευρύνουν το θετικό τους σερί. Μάλιστα, μέσα στη Λειψία φέτος έχουν μόνο μια ισοπαλία και 6 νίκες σε 7 παιχνίδια.

«Σκεφτόμαστε τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν. Για να την πάρουμε πρέπει να κάνουμε ένα καταπληκτικό ματς. Ξέρουμε ότι η Μπάγερν είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο για να κερδίσουμε πρέπει να παίξουμε με θάρρος, συγκέντρωση και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και να ελέγξουμε εμείς τον ρυθμό», τόνισε ο Μάρκο Ρόζε παραμονή του ματς.

Η Μπάγερν λειτουργούσε σαν καλοκουρδισμένη μηχανή πριν τη διακοπή. Οι Βαυαροί με 10-4-1 βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και μετά το 2-2 στο Ντόρτμουντ «απάντησαν» με 6 σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, στη διακοπή προέκυψαν αρκετά θέματα και το σημαντικότερο αφορά στον τραυματισμό του Μάνουελ Νόιερ.

Ο Γερμανός γκολκίπερ τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ετσι, οι πρωταθλητές βγήκαν στην αγορά για αναζήτηση τερματοφύλακα και μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις ήρθαν σε συμφωνία με την Γκλάντμπαχ για την απόκτηση του Γιαν Ζόμερ.

Η μεταγραφή στοίχισε 9 εκατομμύρια ευρώ, όμως η κριτική για την επιλογή του Ελβετού τερματοφύλακα συνεχίζεται με δεδομένο ότι η Μπαγερν άργησε και πήρε τον «αντι Νόιερ» 48 ώρες πριν το ματς με τη Λειψία. Ο Ζόμερ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Λειψία και βασικός θα παίξει ο Ουλράιχ.

Επίσης στο παρασκήνιο τρέχουν συζητήσεις με τον Τσούπο Μοτίνγκ, με τις δύο πλευρές να διαπραγματεύονται για νέο συμβόλαιο. Τα ΜΜΕ στη Γερμανία αναφέρουν ότι ο παίκτης ζητά βελτιωμένες αποδοχές, αλλά και εγγυημένες συμμετοχές, την ώρα που συνεχώς στο Μόναχο ακούγεται ότι ο Χάρι Κέιν είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος για το καλοκαίρι.

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού γνωρίζει ότι σε Bundesliga και Τσάμπιονς Λιγκ τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

«Επιστρέφουμε σε ρυθμό αγώνων μετά τη διακοπή και μας περιμένει ένα σημαντικό παιχνίδι. Η Λειψία ανήκει στους βασικούς μας αντίπαλους για τον τίτλο και με νίκη θα αποκτήσουμε μαξιλάρι 9 πόντων που είναι σημαντικό για εμάς. Αν χάσουμε η διαφορά θα πέσει στους 3 πόντους και τα δεδομένα θα αλλάξουν», υποστήριξε ο προπονητής της Μπάγερν.


Λειψία – Μπάγερν: Στατιστικά & Προϊστορία 20/01/2023

  • Αήττητη είναι φέτος στην έδρα της η Λειψία στην Bundesliga. Συγκεκριμένα μετρά 6 νίκες και μια ισοπαλία. Τα 5 ματς έχουν λήξει Over 2.5 και μόλις 2 Under.
  • Η Μπάγερν μακριά από το Μόναχο παίζει πιο συγκρατημένα και σε 8 παιχνίδια μετρά 3 βαθμολογικές απώλειες (5-2-1). Εκτός έδρας οι Βαυαροί δε σκοράρουν με την ίδια ευκολία και έχουν 4 Over και 4 Under.
  • Ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκεσλαμαν βρέθηκε από το 2019 μέχρι το 2021 στον πάγκο της Λειψίας. Οδήγησε τους «ταύρους» στην 3η θέση και στη συνέχεια στη 2η, ενώ έφτασε και σε έναν τελικό Κυπελλου (ήττα από την Ντόρτμουντ με σκορ 1-4).
  • Η Μπάγερν διαθέτει μακράν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, αφού σε 15 αγωνιστικές έχει σκοράρει 49 γκολ, ενώ έχει και την καλύτερη άμυνα με μόλις 13 τέρματα.
  • Ο Νκουνκού της Λειψίας με 12 τέρματα είναι πρώτος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα, όμως λόγω τραυματισμού θα απουσιάσει από το μεγάλο ματς με την Μπάγερν. Στην πλευρά των Βαυαρών ο Μουσιάλα με 9 γκολ βρίσκεται στην 4η θέση και μετά από χρόνια η Μπάγερν λόγω της φυγής του Λεβαντόφσκι δεν έχει παίκτη στο top 3 των σκόρερ.
  • Η Μπάγερν έχει ηττηθεί μόλις σε ένα από τα τελευταία 11 ματς απέναντι στη Λειψία, μετρώντας 6 νίκες και 4 ισοπαλίες.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στη Bundesliga

Λειψία – Μπάγερν: Προγνωστικά 20/01/2023

Στην επανεκκίνηση της Bundesliga δεσπόζει το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Λειψία και Μπάγερν. Οι αγορές στη Novibet είναι αμέτρητες και επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το μεγάλο ματς στη Γερμανία.

Οφείλουμε να συνυπολογίσουμε ότι οι δύο ομάδες προέχονται από διακοπή. Η Μπάγερν είναι φαβορί λόγω ποιότητας, αλλά και παράδοσης.

Ωστόσο, η Λειψία υπό τις οδηγίες του Μάρκο Ρόζε είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και περιμένουμε να κοιτάξει στα μάτια τους Βαυαρούς.

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Η ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ 1Χ ΣΤΗ NOVIBET

Στα Combo Bets οι επιλογές είναι δελεαστικές. Η άμυνα της Μπάγερν δέχεται γκολ η Λειψία εντός έδρας σκοράρει με ευκολία.

GOAL/GOAL ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ OVER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

Στα ειδικά παικτών ξεχωρίζουμε την επιλογή του Μουσιάλα. Ο ταλαντούχος επιθετικός της Μπάγερν έχει εκτοξεύσει τα νουμερά του και φέτος έχει σκοράρει 9 γκολ στην Bundesliga.

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΜΟΥΣΙΑΛΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Λειψία – Μπάγερν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λειψία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/01/2023

Ο Μάρκο Ρόζε ξέρει ότι με νίκη η ομάδα του θα μπει για τα καλά στο κόλπο του τίτλου. Η σημαντικότερη απουσία είναι αυτή του πρώτου σκόρερ Νκουνκού, ενώ τραυματίας είναι και ο βασικός τερματοφύλακας Γκουλάτσι.

Δεν θα χάσει το ματς ο Βέρνερ, όμως οι πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός είναι μοιρασμένες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μπλάσβιχ – Σιμακάν, Ορμπαν, Γκβαρντιόλ, Χάλστενμπεργκ – Σλάγκερ, Λάιμερ, Σζομποσλάι, Όλμο – Σίλβα, Βέρνερ (Φόρσμπεργκ).

Μπάγερν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/01/2023

Σημαντικοί παίκτες βρίσκονται στο απουσιολόγιο της Μπάγερν. Τραυματίες είναι οι Νόιερ (τερμ.), Ερνάντες (αμ.), Μανέ (επιθ.) και Μαζραουί (μπακ).

Ένα θέμα που απασχολεί άπαντες στο Μόναχο είναι η συμμετοχή του Τόμας Μίλερ στο αρχικό σχήμα απέναντι στη Λειψία. Όλα δείχνουν ότι ο Νάγκελσμαν δεν θα τον εμπιστευτεί και μάλιστα τόνισε «ο Μίλερ είναι έμπειρος και έξυπνος και βλέπει ότι ο Τσούπο Μοτίνγκ έχει εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας στην κορυφή της επίθεσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακολουθούν πολλά και σημαντικά ματς». Το περιβραχιόνιο θα πάει στο μπράτσο του Κίμιχ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ουλράιχ – Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Σανέ, Μουσιάλα, Γκνάμπρι (Κομάν) – Τσούπο Μοτίνγκ.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ