el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 24/10/2022

Να παραμείνει σε τροχιά νικών θέλει η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό (Δευτέρα, 18:00) για την 9η αγωνιστική της Super League.

Με  τη «σβηστή» πρόκριση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) για την 5η φάση του Κυπέλλου, η ΑΕΚ έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και επιστρέφει στο πρωτάθλημα με στόχο να παραμείνει δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Με καλή ψυχολογία, ίσως για πρώτη φορά στη σεζόν, ο Λεβαδειακός. Πήρε με ανατροπή την πρόκριση στην έδρα της Λάρισας (1-2) για το Κύπελλο, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη χρονιά και θέλει να βρει επειγόντως βαθμούς με φόντο τη μάχη της παραμονής.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ για τη 9η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 24/10/2022

O Λεβαδειακός θα υποδεχτεί την ΑΕΚ ύστερα από πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Μπορεί τα προγνωστικά να ήταν υπέρ του στο ματς απέναντι στη Λάρισα για την 5η φάση του Κυπέλλου, όμως με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας τίποτα δεν ήταν δεδομένο!

Οι Βοιωτοί έμειναν πίσω στο σκορ στο «Αλκαζάρ» ύστερα απ’ το τέρμα του Πεντρόσο στο 17’, όμως στη συνέχεια η ομάδα του Γιάσμικο Βέλιτς έδειξε άλλο πρόσωπο και πήρε την πρώτη νίκη της στη χρονιά και μαζί και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Νίκας με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-1 (25’) και πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Σκβάρκα «τούμπαρε» το ματς (44’). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός προσπάθησε να «σβήσει» το ματς. Εν μέρει τα κατάφερε, αλλά οι «βυσσινί» θα μπορούσαν να τον είχαν τιμωρήσει στις ευκαιρίες που έχασαν με τον Πλέγα (76’ και 90+7’).

«Σίγουρα, για εμάς ήταν σημαντική νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε καλή κυκλοφορίας της μπάλας, δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Κάναμε την ανατροπή, το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν εύκολο. Ήταν μια ομάδα Β’ Εθνικής. Από τη στιγμή που είχαμε θετικό σκορ, δώσαμε κυκλοφορία στην ΑΕΛ που στο πρώτο ημίχρονο έτρεχε μόνο πίσω από τη μπάλα. Δυστυχώς επαναλήφθηκε το φαινόμενο όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, και αυτό με τον Βόλο. Ελέγξαμε το παιχνίδι, η Λάρισα είχε μια δύο φάσεις, ήταν δίκαιη η πρόκριση μας», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας.

Το πρόγραμμα της ομάδας εξακολουθεί να παραμένει δύσκολο, ενώ είναι πολύ λογικό οι μόλις 3 βαθμοί ύστερα από οκτώ αγωνιστικές να γεμίζουν την ομάδα με έξτρα πίεση. Την επόμενη αγωνιστική έχει κομβικό μας ξανά εντός έδρας με τον Ατρόμητο, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα του Παναιτωλικού.

levadiakos aek3 novibet

Σε τροχιά νικών παρέμεινε η ΑΕΚ, η οποία πέτυχε την περασμένη τον στόχο της και πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου επικρατώντας «σβηστά» 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα γκολ του Κοσίδη και του Μάνταλου έδωσαν τη λύση στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, που παρότι είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμών να αντιμετωπίσει, εν τέλει άνοιξε σε σημαντικό βαθμό το ροτέισον κι έδωσε ανάσες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του.

Στα θετικά της νίκης σίγουρα μπαίνει το ντεμπούτο του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που όμως θέλει ακόμη έξτρα χρόνο προκειμένου να φτάσει στο 100%. Επίσης, χαμόγελα έφερε και η πρώτη συμμετοχή του Κώστα Γαλανόπουλου στη βασική ενδεκάδα αλλά και η είσοδος του Φράνσον στο ματς, με τον Σουηδό να δείχνει καλά στοιχεία και φρεσκάδα.

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη από τον πάγκο να μπει σε μια ομάδα που ήδη λειτουργεί καλά και να έχει την απαραίτητη ένταση. Έχουν καταλάβει όμως οι παίκτες τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην ομάδα και πόσο σημαντικός είναι για μένα. Είναι πολύ θετικό και για μένα και για τον σύλλογο. Το να σκοράρει το πρώτο γκολ ένα παιδί από την ακαδημία της ΑΕΚ (σ.σ. Κοσίδης) είναι κάτι πολύ ευχάριστο για όλους», τόνισε ο Αργεντινός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Τώρα άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο στρέφονται στο πρωτάθλημα όπου μπαίνουν ξανά στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου κυνηγώντας τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία της Super League. Η ΑΕΚ θέλει να πάρει πάση θυσία την Πέμπτη νίκη της στο πρωτάθλημα και έκτη σε όλες τις διοργανώσεις και για αυτό ο Αλμέιδα θα επιστρέψει και πάλι στον βασικό «κορμό» της ομάδας. Στην «Ένωση» θέλουν διακαώς τους τρεις βαθμούς στο ματς ώστε να πάνε με τα καλύτερα δυνατά δεδομένα στο πρώτο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική.

levadiakos aek4 novibet

Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 24/10/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 36 φορές. Συντριπτικά υπέρ της ΑΕΚ η προϊστορία καθώς μετράει 27 νίκες. Ο Λεβαδειακός έχει 4, ενώ 5 μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή.
  • Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα παραμένει ο Λεβαδειακός (0-3-5).
  • Τρία σερί Goal/Goal μετρούν οι Βοιωτοί.
  • Αήττητοι στην έδρα τους οι Βοιωτοί με δύο ισοπαλίες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ με Ακριβές Σκορ 1-1.
  • Πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η ΑΕΚ, με τις τέσσερις να είναι για το πρωτάθλημα.
  • Στα 4/5 τελευταία ματς των «κιτρινόμαυρων» έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5 Γκολ.
  • Οι ΑΕΚ έχει τρεις νίκες σε τέσσερα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα (0-1-3). Όλα τα «διπλά» της ομάδας του Αλμέιδα συνδυάστηκαν με No Goal. Δύο σερί εκτός έδρας νίκες με Ακριβές Σκορ 0-2 μετρούν οι «κιτρινόμαυροι».

Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά 24/10/2022

Ο Λεβαδειακός μπορεί να έφτιαξε κάπως την ψυχολογία του και να διατηρεί το αήττητο στην έδρα του, ωστόσο, αν η ΑΕΚ κινηθεί στα επίπεδα έντασης στο κομμάτι του πρέσινγκ θα δυσκολέψει αφάνταστα τον αντίπαλό της.

Με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να θέλει να «καθαρίσει» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ματς αλλά και παράλληλα να κρατάει το «μηδέν» στα μετόπισθεν το τελευταίο διάστημα, το να συνδυάσει τη νίκη της με χαμηλό σκορ έχει πιθανότητες.

ΤΟ 2 & Under 3.5 ΣΤΟ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

levadiakos aek5 novibet


Λεβαδειακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/10/2022

O Λεβαδειακός έκανε αρκετές αλλαγές στο ματς στην έδρα της Λάρισας και αρκετοί από αυτούς που ξεκουράστηκαν, όπως ο γκολκίπερ Μάρκοβιτς, ο στόπερ Λιάγκας και ο εξτρέμ Βρακάς, θα επιστρέψουν στην αποστολή και πιθανότατα και στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μάρκοβιτς – Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Βινίσιους, Παναγιώτου – Μεχία, Νίκας – Μουτίνιο, Σκβάρκα, Τόρο – Δούμτσιος

levadiakos aek6 novibet

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/10/2022

Οι παίκτες της ΑΕΚ πήραν ανάσες αφού ο Ματίας Αλμέιδα, παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε να διαχειριστεί, βρήκε τον τρόπο να φρεσκάρει όσο περισσότερο γινόταν τη βασική του ενδεκάδα. Στη Βοιωτία θα επιστρέψει και πάλι ο βασικός κορμός, χωρίς να αναμένονται εκπλήξεις. Εκτός σε ακόμη ένα ματς παραμένουν οι Τσούμπερ, Φαν Βέερτ, ενώ στους τραυματίες με θλάση προστέθηκαν οι Άμραμπατ και Μοχαμάντι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-2-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζησαφί – Γιόνσον, Πινέδα – Γκατσίνοβις, Ελίασον – Αραούχο, Γκαρσία

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ