el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ – Άγιαξ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/09/2022

Με δεδομένο ότι φέτος το χειμώνα υπάρχει η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όλες οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις έχουν υποχρεωθεί να συμπτύξουν το πρόγραμμά τους. Έτσι μόλις μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα του Champions League, διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική.

Η Λίβερπουλ έκανε κάκιστο ξεκίνημα την προηγούμενη αγωνιστική και τώρα επιστρέφει στην έδρα της για τον αγώνα με τον Άγιαξ (13/09, 22:00). Οι «κόκκινοι» δεν έχουν περιθώρια για αντίστοιχη εμφάνιση και θέλουν μόνο νίκη για να επανέλθουν τα χαμόγελα.

Ο Άγιαξ είχε πολύ εύκολο αγώνα με τη Ρέιντζερς την οποία και νίκησε με 4-0 και μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη νέα σεζόν. Τώρα καλείται να δοκιμαστεί σε μία πολύ δύσκολη έδρα και να δείξει αν μπορεί να έχει ανάλογη συνέχεια.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Λίβερπουλ απέναντι στον Άγιαξ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Λίβερπουλ – Άγιαξ: Ανάλυση & Παρουσίαση 13/09/2022

Η Λίβερπουλ δεν πατάει καλά στα πόδια της από την αρχή της σεζόν. Με εξαίρεση το Κομιούνιτι Σιλντ και τη νίκη με 3-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει δείξει κάτι άλλο σε όσα παιχνίδια έχει δώσει μέχρι τώρα. Σε οκτώ επίσημα παιχνίδια (Κομιούνιτι Σιλντ, Πρωτάθλημα και Champions League) έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ίσως για οποιαδήποτε άλλη ομάδα να είναι ένας καλός απολογισμός, αλλά για τη Λίβερπουλ δεν μπορεί να ειπωθεί αυτό. Και ο βασικός λόγος δεν είναι τόσο τα αποτελέσματα, αλλά η συνολική εικόνα που παρουσιάζουν οι «κόκκινοι».

Μέχρι στιγμής έχουν παρουσιάσει μόνο προβλήματα στην ανάπτυξη, στην ανασταλτική λειτουργεία, αλλά και στο σκοράρισμα. Κυρίως όμως στην ανασταλτική λειτουργεία. Εκεί είναι που χολώνει η Λίβερπουλ σε αυτό το πρώτο διάστημα των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Το Σαββατοκύριακο η Λίβερπουλ δεν έχει παιχνίδι στην Premier League. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι σε πένθος λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ και αναβλήθηκαν όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες. Έτσι το πιο πρόσφατο παιχνίδι της αγγλικής ομάδας είναι της περασμένης Τετάρτης με τη Νάπολι (ήττα με 4-1).

Σε εκείνο το ματς η Λίβερπουλ δεν δικαιούτο τίποτα περισσότερο απ’ ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Η Νάπολι ήταν καλύτερη σε από την αρχή έως το τέλος, και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ με 3-0 στο ημίχρονο. Το παιχνίδι με τον Άγιαξ είναι πολύ σημαντικό σε πολλά επίπεδα για τους «κόκκινους».

Από την άλλη, ο Άγιαξ είναι σε τρομερή κατάσταση. Κι αυτό το φανερώνουν τόσο τα αποτελέσματα που παίρνει όσο και η εικόνα που παρουσιάζει μέσα στο γήπεδο. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει ο Άγιαξ μετράει ισάριθμες νίκες, χωρίς να δεχθεί γκολ.

Η ομάδα του Άλφρεντ Σρέντερ έχει παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δεν είναι τυχαίο ότι έχει έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, ενώ ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο στο Champions League.

Στο παιχνίδι με τη Ρέιντζερς, ο Άγιαξ έπιασε τους σκωτσέζους από το… λαιμό και τους… έπνιξε. Η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι ήταν ασφυκτική και δεν είναι τυχαίο ότι μέσα σε 16 λεπτά, πέτυχαν τρία και ουσιαστικά έδωσαν τέλος στο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ολλανδοί είχαν και τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Ο Άλβαρεζ έκανε το 1-0 στο 17’, ο Μπέρχαουζ στο 32’ έκανε το 2-0 και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κούντους έκανε το 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 80’ με τον Μπεργκβάιν.

Το περασμένο Σάββατο ο Άγιαξ έπαιξε και πάλι εντός έδρας, αυτή τη φορά με τη Χέρενφεν. Οι παίκτες του Σρέντερ δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να ξεπεράσουν το εμπόδιο των φιλοξενουμένων.

Για ακόμη ένα ματς, ο Άγιαξ είχε ποικιλία στο σκοράρισμα και συγκεκριμένα είχε τέσσερις σκόρερ στο τελικό 5-0. Ο Κλάασεν έκανε το 1-0 στο 4’, ο Τέιλορ το 2-0 στο 16’, ο Κούντους σκόραρε δις στο 48’ και στο 59’ και ο Μπρόμπεϊ έκανε το τελικό 5-0 στο 70’. Το θετικό για τον Σρέντερ είναι ότι ο Τάντιτς είχε τρεις ασίστ.


Λίβερπουλ – Άγιαξ: Στατιστικά & Προϊστορία 13/09/2022

  • Λίβερπουλ και Άγιαξ είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες του Champions League ή παλιότερα του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης, αλλά έχουν συναντηθεί μόνο σε δύο σεζόν.
  • Η πρώτη ήταν τη σεζόν 1966-67 για το δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Στο πρώτο παιχνίδι στην Ολλανδία, ο Άγιαξ νίκησε 5-1 και ο επαναληπτικός στην Αγγλία έληξε με 2-2.
  • Η δεύτερη είναι τη σεζόν 2020-21 στη φάση των ομίλων του Champions League. Τότε η Λίβερπουλ πήρε ισάριθμες νίκες, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας με το ίδιο σκορ (1-0).
  • Οι γηπεδούχοι είναι δέκα ματς αήττητη στην έδρα τους σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτά τα ματς έχουν επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Οι δύο ισοπαλίες είναι στο πρωτάθλημα και η μία στο Champions League με την Μπενφίκα (3-3).
  • Αντίστοιχο είναι και το σερί του Άγιαξ εκτός έδρας όμως. Συγκεκριμένα είναι εννέα ματς χωρίς ήττα με επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομίλων του Champions League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

liverpool ajax4 13092022 novibet


Λίβερπουλ – Άγιαξ: Προγνωστικά 13/09/2022

Η Λίβερπουλ είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, αφήνοντας παράλληλα πίσω της, την κάκιστη εμφάνιση με τη Νάπολι. Θα μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μπορεί να προηγηθεί με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΑΣΟ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.02

Είναι ένα παιχνίδι που αναμένεται να μπουν γκολ και από τις δύο πλευρές. Η άμυνα της Λίβερπουλ δεν είναι καλά, ενώ η επίθεση του Άγιαξ πετάει… φωτιές. Αξίζει την προσοχή μας το Over 3,5.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ OVER 3,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.99

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ περνάει μία περίοδο κάμψης και δεν έχει βρει δίχτυα στα τελευταία τέσσερα επίσημα παιχνίδια της Λίβερπουλ. Αυτό πρόκειται να αλλάξει κόντρα στον Άγιαξ.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΣΑΛΑΧ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80


Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/09/2022

Το θετικό για τον Γιούργκεν Κλοπ στην προετοιμασία είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν και θα είναι στη διάθεσή του.

Συγκεκριμένα θα μπορέσει να έχει σε φουλ ρυθμό τον Τιάγκο, τον Μάτιπ και ενδεχομένως και τον Κονατέ.

Το αρνητικό είναι ότι ο Άντι Ρόμπερτσον τραυματίστηκε στο γόνατο και θα μείνει εκτός για αρκετά μεγάλο διάστημα. Συγκεκριμένα θα απουσιάσει για περίπου τρεις εβδομάδες και θα επιστρέψει μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Τη θέση του θα πάρει φυσικά ο Κώστας Τσιμίκας.

Επίσης, παραμένουν οι απουσίες των Χέντερσον, Κεϊτά, Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν και Τζόουνς. Επιπλέον πολύ δύσκολα θα προλάβουν οι Ράμσεϊ και Κέλεχερ, που είναι ακόμη ανέτοιμοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας – Έλιοτ, Φαμπίνιο, Τιάγκο – Σαλάχ, Ντίας, Νούνιες.

liverpool ajax3 13092022 novibet


Άγιαξ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/09/2022

Ο Άλφρεντ Σρέντερ «καρδιοχτύπησε» την περασμένη εβδομάδα με τον τραυματισμό του Μπεργκβάιν, αλλά ο Ολλανδός διεθνής επέστρεψε κι αγωνίστηκε κανονικά με τη Χέρενφεν για το πρωτάθλημα.

Δύσκολα θα προλάβει ο αμυντικός Βάινταλ, που μπήκε στις προπονήσεις, αλλά χρειάζεται χρόνο για να είναι 100% έτοιμος, ενώ δεν εμπνέει ανησυχία, ο τραυματισμός του Μπάσεϊ, που θα παίξει κανονικά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πάσφεερ – Ρενς, Τίμπερ, Μπάσεϊ, Μπλιντ – Μπέρχαουζ, Άλβαρες, Τέιλορ – Τάντιτς, Κούντους, Μπεργκβάιν.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ