el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/08/2022

Η Λίβερπουλ μπήκε με το… αριστερό στο νέο πρωτάθλημα της Premier League, καθώς στην πρεμιέρα έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Φούλαμ. Τώρα δεν υπάρχει άλλο εκτός από τη νίκη, στο μυαλό των «κόκκινων» για τον εντός έδρας αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας (15/08, 22:00).

Η Κρίσταλ Πάλας έχει τρομερά δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές. Μετά την Άρσεναλ, καλείται να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ, ενώ στην τέταρτη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο ενδιάμεσο μεσολαβεί το εντός έδρας ματς με την Άστον Βίλα.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Λίβερπουλ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League, γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας: Ανάλυση & Παρουσίαση 15/08/2022

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λίβερπουλ άρχισαν με τον καλύτερο τρόπο. Το πρώτο παιχνίδι της σεζόν παραδοσιακά στην Αγγλία είναι το Σούπερ Καπ ή Community Shield, όπως συνηθίζουν να το λένε στο Νησί.

Εκεί η Κυπελλούχος Λίβερπουλ αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Σίτι και πήρε τη νίκη με 3-1, παίζοντας ανά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μία εβδομάδα αργότερα άρχισε και το φετινό πρωτάθλημα, όπου πρώτος αντίπαλος ήταν η νεοφώτιστη Φούλαμ εκτός έδρας.

Ωστόσο, σε αυτό το ματς, τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά για τους «κόκκινους». Η Φούλαμ παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστική κι έβαλε δύσκολα στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού της Αγγλίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, αλλά η Λίβερπουλ κατάφερε και τις δύο να φέρει το παιχνίδι στην ισοπαλία.

Η δεύτερη μάλιστα ήταν στο 80’, αλλά στο χρόνο που απέμενε, δεν κατάφερε τίποτα καλύτερο. Το θετικό για τον Γιούργκεν Κλοπ είναι ότι είδε τον Ντάργουιν Νούνιες να ανοίγει λογαριασμό και στο πρωτάθλημα. Ο Ουρουγουανός πέτυχε το πρώτο γκολ ενώ είχε συμμετοχή και στο δεύτερο που πέτυχε ο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Τώρα, οι «κόκκινοι» έχουν μπροστά τους δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Το πρώτο είναι με την Κρίσταλ Πάλας την προσεχή Δευτέρα, το οποίο πλέον είναι πολύ σημαντικό μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα και το δεύτερο είναι την επόμενη αγωνιστική.

Η Λίβερπουλ φιλοξενείται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» και είναι ηλίου φαεινότερο ότι χρειάζεται μόνο νίκη και τίποτα λιγότερο και στα δύο ματς. Να θυμίσουμε ότι στην αρχή της προετοιμασίας είχε γίνει ένα φιλικό μεταξύ των δύο συλλόγων στην Μπανγκόκ και η Γιουνάιτεντ είχε νικήσει τη Λίβερπουλ με 4-0.

Η αρχή του πρωταθλήματος για την Κρίσταλ Πάλας δείχνει να είναι ένας μικρός… Γολγοθάς. Στην πρεμιέρα υποδέχθηκε την Άρσεναλ και το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Βασικά η εικόνα δεν ήταν πολύ καλή και όταν ο αντίπαλος είναι μία πρώτες έξι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, τότε τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Η Πάλας είχε παθητικό ρόλο στο πρώτο σκέλος του αγώνα και δέχθηκε πολύ γρήγορα το γκολ από την Άρσεναλ στο 20’. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στις αρχές του δευτέρου έβγαλε αντίδραση και είχε δύο πολύ καλές φάσεις με τους Εντουάρντ και Εζέ, αλλά κανείς δε βρήκε στόχο.

Το δεύτερο γκολ στο 85’ ουσιαστικά έβαλε… ταφόπλακα στα όνειρα των γηπεδούχων για ένα θετικό αποτέλεσμα. Τώρα έχει ακόμη πιο δύσκολο έργο μπροστά της, σε μία έδρα όπου δεν είναι το καλύτερό της.

Πάντως πρέπει να βγάλει αντίδραση και να βρει λύση στα προβλήματα τραυματισμών που τη ταλαιπωρούν, ώστε να αντιδράσει. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, αλλά και τα επόμενα. Στην τρίτη αγωνιστική έχει ένα, θεωρητικά πιο εύκολο ματς με την Άστον Βίλα εντός έδρας, αλλά αμέσως μετά ακολουθεί εκτός έδρας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας: Στατιστικά & Προϊστορία 15/08/2022

  • Η προϊστορία είναι σύμμαχος της Λίβερπουλ στα εντός έδρας παιχνίδια με την Κρίσταλ Πάλας. Συνολικά έχουν διεξαχθεί 22 παιχνίδια στην έδρα των «κόκκινων», οι οποίοι μετρούν 16 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες (16-2-4).
  • Η Πάλας βρίσκεται στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας τα τελευταία εννέα χρόνια, στα οποία μετράει έξι ήττες και τρεις νίκες. Οι τρεις νίκες ήταν συνεχόμενες στα πρωταθλήματα των 2015, 2016, 2017.
  • Τα πέντε επόμενα παιχνίδια (2018 έως 2022), η Λίβερπουλ είχε ισάριθμες νίκες, ενώ νίκησε και στην επιστροφή της Πάλας στην Premier League το 2014.
  • Οι δύο ισοπαλίες στο «Άνφιλντ» ήταν το 1995 (0-0) και το 1971 (1-1).
  • Και τα δύο επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει η Λίβερπουλ έχουν έρθει Goal και Over 2,5 (3-1 και 2-2).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

liverpool palace4 15082022 novibet


Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας: Προγνωστικά 15/08/2022

Η Λίβερπουλ έχει πολύ μεγάλη ανάγκη για να πάρει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Για τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας είναι μονόδρομος ώστε επανέλθει η ηρεμία και να μην προκύψει έξτρα προβληματισμός εν όψει της δύσκολης συνέχεια. Μάλιστα η νίκη μπορεί να έρθει από το πρώτο ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73

Με δεδομένο ότι αυτή είναι η πρώτη φετινή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του «Άνφιλντ», οι «κόκκινοι» θα θέλουν να ενθουσιάσουν τους φιλάθλους τους. Η λογική που ακολουθεί η ομάδα του Κλοπ στα παιχνίδια της είναι να μπαίνει από την αρχή πολύ δυναμικά για να «πνίξει» τον αντίπαλο.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ OVER 1,5 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25

Ο Ντάργουιν Νούνιες θα παρουσιαστεί επισήμως για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους της Λίβερπουλ μέσα στην έδρα της ομάδας. Αναμένεται να τραβήξει πάνω του την προσοχή και θα προσπαθήσει να πετύχει το πρώτο του γκολ στο «Άνφιλντ».

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΝΟΥΝΙΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80


Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/08/2022

Με αρκετά προβλήματα θα παραταχθεί η Λίβερπουλ στον εντός έδρας αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας.

Το τελευταίο που προστέθηκε είναι του Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Ισπανός μέσος τραυματίστηκε στο ματς με τη Φούλαμ και μπορεί να μείνει εκτός για περίπου 1,5 μήνα.

Επίσης δεν υπολογίζονται οι μέσοι Τζόουνς και Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν, αλλά και ο τερματοφύλακας Κέλεχερ, οι οποίοι επίσης παραμένουν τραυματίες. Αμφίβολοι είναι ο επιθετικός Ντιόγκο Ζότα και οι αμυντικοί Κονατέ και Τσιμίκας.

Το μόνο θετικό είναι ότι λογικά ο Κεϊτά θα είναι έτοιμος και θα βρίσκεται στην αποστολή. Το πιθανότερο όμως είναι ότι δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Έλιοτ, Φαμπίνιο, Χέντερσον – Ντίας, Σαλάχ, Νούνιες.

liverpool palace1 15082022 novibet


Κρίσταλ Πάλας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/08/2022

Εξίσου πολλά προβλήματα έχει όμως και ο Πατρίκ Βιεϊρά για τον αγώνα με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ».

Σίγουρα εκτός πλάνων για το παιχνίδι είναι ο τερματοφύλακας Μπάτλαντ, οι αμυντικοί Τόμικνς και Φέργκιουσον, ο μέσος Μακάρθουρ και ο εξτρέμ Ολίσε.

Ο μόνος που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις είναι ο 20χρονος εξτρέμ Μάικλ Ολίσε, αλλά επειδή είχε χάσει όλη την προετοιμασία, ο Βιεϊρά δε θα ρισκάρει και θα τον περιμένει να είναι απόλυτα έτοιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γκουαϊτά – Κλάιν, Άντερσεν, Γκουεγί, Μίτσελ – Έζε, Σλουπ, Ντουκουρέ – Αγιού, Έντουάρντ, Ζαχά.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ