el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μακάμπι – Μονακό: Προγνωστικά, Ανάλυση 02/05/2023

Τεράστιο ματς στο Ισραήλ. Μετά το 1-1 στο Πριγκιπάτο, η Μακάμπι και η Μονακό διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα καθοριστικό και κομβικό Game 3 στη «Μενόρα Μιβτάχιμ Αρίνα» (21:05), που δεδομένα θα είναι συναρπαστικό.

Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα μετά το break στο Μονακό, όμως είναι δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα για να απαντήσουν και να κρατηθούν ζωντανοί στη σειρά.

Για το τεράστιο ματς στο Ισραήλ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό.

Η σπουδαία αναμέτρηση παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Euroleague!


Μακάμπι– Μονακό: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/05/2023

Το περιμέναμε από την αρχή, το είδαμε και στην πράξη: Το ζευγάρι της Μακάμπι με τη Μονακό είναι ισορροπημένο και αμφίρροπο.

Τα πρώτα δύο ματς μας έδειξαν τον δρόμο, αφού μετά το break της Μακάμπι στο Game 1 (79-67) ακολούθησε μία ηχηρή απάντηση από τη Μονακό (86-74). Τώρα, η σειρά μεταφέρεται στο Ισραήλ και η ομάδα του Κάτας έχει προβάδισμα, γνωρίζοντας ότι θα προκριθεί στο Final Four αν κρατήσει αλώβητη την έδρα της.

Η «Μενόρα Μιβτάχιμ Αρίνα» θα είναι κατάμεστη με τους διψασμένους οπαδούς της Μακάμπι, οι οποίοι εξαφάνισαν τα εισιτήρια σε λιγότερα από πέντε λεπτά!

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Θα είναι… τρελή η ατμόσφαιρα και το παιχνίδι θα είναι σίγουρα έντονο. Είμαστε ενθουσιασμένοι», ανέφερε μεταξύ άλλων για το Game 3 ο Κάτας.

maccabi monaco prognostika novibet

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι θα παίξουν ξανά χωρίς τους Όστιν Χόλινς και Τζέιλεν Άνταμς, όμως υπολογίζουν στις πολύτιμες υπηρεσίες του Άλεξ Πόιθρες. Ο Αμερικανός επέστρεψε στη δράση μετά από σοβαρό τραυματισμό και ενδέχεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη σειρά.

Σε ό,τι αφορά τη Μονακό, ο Σάσα Ομπράντοβιτς καταστρώνει πλάνο νίκης χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα και σίγουρα θα στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό στους Μάικ Τζέιμς, Τζόρνταν Λόιντ και Έλι Οκόμπο.


Μακάμπι– Μονακό: Τι έγινε στα προηγούμενα ματς 02/05/2023

Game 1: Η Μακάμπι έστειλε μήνυμα με το… καλημέρα και έκανε break, το οποίο ίσως αποδειχθεί καθοριστικό στη συνέχεια της σειράς.

Με οδηγό τον Ουέιντ Μπόλντουιν (20 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και σημαντικές βοήθειες από τους Λορένζο Μπράουν (15 πόντοι, 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Τζος Νίμπο (12 πόντοι, 8 ριμπάουντ), οι Ισραηλινοί κέρδισαν τη Μονακό με 79-67 και πήραν από νωρίς προβάδισμα στη σειρά.

Game 2: Μετά το σοκ του πρώτου αγώνα, η Μονακό ανέβασε την απόδοσή της και έπαιξε σύμφωνα με τα ποιοτικά της στάνταρ.

Ο εκπληκτικός Τζόρνταν Λόιντ δεν… έβλεπε κανέναν (33 πόντοι), ο Γιακούμπα Ουαταρά ήρθε από την άκρη του πάγκου δίνοντας λύσεις (12 πόντοι σε 12 λεπτά) και οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μία άνετη νίκη (86-74), που ήταν και μία μεγάλη ανάσα, αφού ενδεχόμενο δεύτερης ήττας θα στρίμωχνε τους Μονεγάσκους στα σκοινιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μακάμπι είχε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία.


Μακάμπι – Μονακό: Στατιστικά και Προϊστορία 02/05/2023

  • Απόλυτη ισορροπία: Οι δύο ομάδες έχουν από τρείς νίκες στις έξι αναμετρήσεις τους στην Euroleague! Η Μονακό κέρδισε στα δύο από τα τρία τελευταία ματς.
  • Σε αυτά τα έξι ματς, μόλις μία φορά κατάφερε κάποια από τις δύο να ξεπεράσει τους 90 πόντους. Από το 95-84 της Μακάμπι του 2021 και μέχρι σήμερα το «ταβάνι» ήταν οι 86 πόντοι.
  • Ο Ουέιντ Μπάλντγουιν «τρέχει» σερί 18 αγώνων με 10+ πόντους.
  • Ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο ευστόχησε στις τελευταίες 33 βολές του.
  • Ο Μάικ Τζέιμς έχει τέσσερα «διψήφια» ματς στα τελευταία πέντε παιχνίδια του.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

maccabi monaco prognostika novibet


Μακάμπι – Μονακό: Προγνωστικά 02/05/2023

Το Game 3 της σειράς των πλέι-οφ της Euroleague αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια και σίγουρα θα δώσει μεγάλο προβάδισμα στο νικητή. Η Μονακό ψάχνει ένα ηχηρό break για να κερδίσει ξανά το πλεονέκτημα που κέρδισε στη Regular Season, ενώ η Μακάμπι γνωρίζει ότι με δύο νίκες στην έδρα της θα φτάσει στο Final Four.

Για το μεγάλο ματς ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

UNDER 162,5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Θεωρείται δεδομένο ότι το τέμπο θα είναι χαμηλό και πως οι δύο ομάδες θα είναι ιδιαίτερα προσεκτικές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν υπάρχει χώρος για ρίσκα και το σκορ αναμένεται να θυμίζει ένα κλασικό «do or die» παιχνίδι προημιτελικών της Euroleague.

OVER 0,5 ANTΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Όπως φάνηκε και στα δύο προηγούμενα ματς, υπάρχει ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες και η σημασία του αγώνα ίσως φέρει κάποιο πιο «σκληρό» σφύριγμα από τους διαιτητές. Είναι νωπά τα επεισόδια της Μαδρίτης και σίγουρα υπάρχει οδηγία για πιο αυστηρή προσέγγιση προς τους παίκτες που ξεφεύγουν.

DARRUN HILLIARD OVER 6.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς θα προσαρμόσει την άμυνά του στο σούπερ δίδυμο των Μπάλντγουιν – Μπράουν και η Μακάμπι πρέπει να βρει λύσεις από το supporting cast. O Χίλιαρντ είναι μία έμπειρη και ποιοτική λύση.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ