el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μακάμπι – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση και Παρουσίαση 22/11/2022

Ματς πρόκληση για τον Ολυμπιακό στο Τελ Αβίβ! Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μακάμπι (Τρίτη 21.05) στην εκκίνηση της νέας «διαβολοβδομάδας» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague με στόχο να αποδείξουν ότι δικαίως φέτος πρωταγωνιστούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Ισραηλινοί με 4-4 βρίσκονται στη 10η θέση της βαθμολογίας, όμως μπροστά στο κοινό τους μεταμορφώνονται προς το καλύτερο. Το γεγονός ότι σε 5 παιχνίδια μετρούν 4 νίκες και μόλις μια ήττα αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Οι «ερυθρόλευκοι» εκτός έδρας είναι αήττητοι με 4 νίκες σε ισάριθμα ματς και άπαντες γνωρίζουν ότι το μυστικό της Μακάμπι είναι ο τρελός ρυθμός που πιάνει.


Μακάμπι – Ολυμπιακός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική

Η Μακάμπι την περασμένη βδομάδα ηττήθηκε στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν 96-88 και θέλει να απαντήσει με νίκη προκειμένου να διατηρήσει την επαφή της με την οκτάδα. Ο προπονητής Όντεντ Κάτας έχει στη διάθεσή του δύο γκαρντ που ουσιαστικά από τα χέρια τους εξαρτάται όλο το παιχνίδι της Μακάμπι.

Ο λόγους για τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Ισπανία, Λορέντζο Μπράουν και τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Γουέιντ Μπόλντογουιν.

Αμφότεροι θα αναλάβουν εκ νέου δράση, ενώ ο τελευταίος στο παιχνίδι με την Παρτιζάν πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή και ολοκλήρωσε το ματς με 23 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Ο Κάτας αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης που τον περιμένουν κόντρα στον Ολυμπιακό και παραμονή του ματς, τόνισε: «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός ανήκει στις κορυφαίες ομάδες και παίζει καταπληκτικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Εμείς πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε με την Παρτιζάν και μπροστά στο κοινό μας να επιβάλουμε το ρυθμό μας».

Ο Ολυμπιακός με 6-2 βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και την περασμένη βδομάδα μέσα στο Μόναχο απέδειξε ότι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν και αντέδρασαν εξαιρετικά μετά από ένα «μπλακ άουτ» στη 2η περίοδο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ αναδείχθηκε και πάλι MVP της αγωνιστικής. Υψηλά στάνταρ απόδοσης έπιασαν και οι Σλούκας (14 πόντους), Φαλ (16 π.), ενώ ο Γουόκαπ ήταν παίκτης κλειδί στην άμυνα με 6 κλεψιματα!

Τη νίκη με 71-82 επί της Μπάγερν διαδέχθηκε η επικράτηση (99-64) επί του Κολοσσού Ρόδου για την 6η αγωνιστική της Basket League. Ο Μπαρτζώκας με τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στο παιχνίδι στο Τελ Αβίβ και τόνισε:

«Αν κοιτάς τα σερί, τα καλά και τα άσχημα είναι λανθασμένη προσέγγιση. Έχουμε απαιτητικό παιχνίδι με τη Μακάμπι σε δύσκολη έδρα και πρέπει να προετοιμαστούμε».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός στη φετινή Euroleague μετράει μόνο νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδι του (4/4) κι έχει περάσει από Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Μπασκόνια και Μόναχο.

Το παρελθόν ανάμεσα σε Μακάμπι και Ολυμπιακό μας προϊδεάζει για ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι. Πέρυσι στο Τελ Αβίβ οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 84-69, ενώ προ διετίες επικράτησαν 87-89 στην παράταση. Τις σεζόν 18/19 και 19/20 οι αναμετρήσεις στο Τελ Αβίβ κρίθηκαν στο πόντο (65-64 και 71-70) υπέρ της Μακάμπι.


Μακάμπι – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 22/11/2022

Επιλεξαμε κουρφαία προγνωστικά για το στοίχημα από τις 900+ αγορές που προσφέρει η Novibet για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μακάμπι και Ολυμπιακό.

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα, αφού στο παρκέ θα μπουν δυο ομάδες που επιθετικά μπορούν να σκοτώσουν τον αντίπαλο, ενώ ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι αν δεν κόψει τον ρυθμό της Μακάμπι θα βγει χαμένος. Περιμένουμε υψηλό σκόρ και μάχες και στις δύο ρακέτες…

OVER 163.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ο παίκτης κλειδί για τον Ολυμπιακό και την περασμένη αγωνιστική έσπασε το κοντέρ. Η ενισχυμένη απόδοση για τον φόργουορντ των Πειραιωτών αποτελεί πρόκληση και αξίζει το ρίσκο.

ΒΕΖΕΝΚΟΦ OVER 20.5 ΠΟΝΤΟΥΣ & OVER 8.5 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ & OVER 2.5 ΑΣΙΣΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 11.50

Μπάλντγουιν και Λορέντζο Μποράουν είναι τα πολυτιμότερα εργαλεία για τη Μακάμπι και συχνά έχουν το ελεύθερο από τον Κάτας να κάνουν ότι θέλουν πάνω στο παρκέ. Ο Μπάλντγουιν στα τρία τελευταία ματς της Μακάμπι έχει σκοάρει 23 πόντους με Παρτιζάν, 16 με Μπαρτσελόνα και 13 με Μπασκόνια.

ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ OVER 15.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93 ΣΤΗ NOVIBET


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


spain6 14112022 novibet

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


mundial 2022 argentini1 novibet

Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση 


Γερμανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση    

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ