el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/01/2024

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Βελιγράδι κόντρα στη Μακάμπι (21:05) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σπουδαίο ματς στην Aleksandar Nikolic Hall ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

O φορμαρισμένος Παναθηναϊκός θέλει κι άλλη νίκη για να πατήσει ακόμα πιο γερά στην πρώτη τετράδα της Euroleague και αντιμετωπίζει τη Μακάμπι στο… ουδέτερο Βελιγράδι.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στο Βελιγράδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/01/2024

Ο φορμαρισμένος και ολοένα ανεβασμένος Παναθηναϊκός έχει νέα αποστολή, αυτή τη φορά κόντρα στη Μακάμπι, ώστε να συνεχίσει το σερί των τελευταίων αγωνιστικών και να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο στην πρώτη τετράδα που δίνει πέραν της απευθείας εισόδου στα Playoffs και το πλεονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν χάρη στις οκτώ νίκες των εννέα τελευταίων στροφών και των τεσσάρων συνεχόμενων νικών έχει ανέβει στο 14-8 και αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τη μοναξιά της τέταρτης θέσης, μία μόλις νίκη πίσω από τις ισόβαθμες στη δεύτερη θέση Μπαρτσελόνα και Βίρτους Μπολόνια.

Η αναμέτρηση με την «ομάδα του λαού» στο ουδέτερο Βελιγράδι και την άδεια Aleksandar Nikolic Hall λόγω του πολέμου στη Γάζα είναι η νέα αποστολή που δίνει την ευκαιρία για την συνέχιση του καλού σερί, αλλά και ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ (81-86 στην παράταση), όταν οι «πράσινοι» εμφανώς… ψάχνονταν στην αρχή του «μαραθωνίου».

Το «τριφύλλι» πέραν των ευρωπαϊκών νικών προέρχεται και από νίκη στο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (85-80), από την οποία ωστόσο προέκυψε η σημαντική απουσία του Κώστα Σλούκα, που σε συνδυασμό με αυτήν του Λούκα Βιλντόζα έχει περιορίσει το βασικό rotation στην περιφέρεια.

Στο ντέρμπι βοήθεια στην περιφέρεια προήλθε από τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη στην άμυνα, ο οποίος καλείται να συνεισφέρει ξανά, απέναντι στη δεύτερη καλύτερη ομάδα σε δημιουργία στην διοργάνωση (19.6 ασίστ) που έχει κορυφαίο δημιουργό τον Λορέντζο Μπράουν (6.1).

Ο Αμερικανός έλειψε πολύ από την ομάδα του Όντεντ Κάτας στο ΣΕΦ στην ήττα από τον Ολυμπιακό (89-72) και τώρα επιστρέφει, με την «ομάδα του λαού» να στοχεύει στην επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για να βελτιώσει το 12-10 και να αυξήσει τις πιθανότητες εισόδου στην εξάδα.

Η Μακάμπι επίσης έχει όπλο την έφεση στα επιθετικά ριμπάουντ όπου είναι πρώτη στη λίστα με 13.2, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει να αντιπαρατάξει την αποτελεσματικότητα στα κλεψίματα (7.6) όπου είναι δεύτερος, αλλά και η ομάδα που αναγκάζει στα περισσότερα λάθη τον αντίπαλο (14).

Εξάλλου οι «πράσινοι» έχουν κρατήσει 6/7 τελευταίους αντιπάλους τους με σκορ κάτω των 80 πόντων και παθητικό 71.3 πόντων σε αυτά τα παιχνίδια, κάτι που δείχνει το δρόμο και σε αυτή την δοκιμασία.

ataman panathinaikos novibet

Ο Αταμάν ενόψει της αναμέτρησης με τη Μακάμπι μίλησε για την επίδραση που έχει η νίκη στο ντέρμπι, αλλά και την απουσία του Σλούκα.

«Σίγουρα, το ματς που κερδίσαμε με τον Ολυμπιακό έδωσε στην ομάδα χαρακτήρα νικητή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν γίνεται να παίζεις πολύ καλά όλα σε όλα τα ματς. Κάποιες φορές αντιμετωπίζεις προβλήματα, αλλά τελικά βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι από την οποία χάσαμε στην παράταση στο ματς του πρώτου γύρου. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι.

Πιστεύω πως ο Κώστας θα είναι έτοιμος για το ματς με την Αρμάνι. Θεωρώ ότι το ιατρικό μας επιτελείο μαζί με την προσπάθεια του Σλούκα θα του επιτρέψουν να μπει στις προπονήσεις στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας. Τον χρειαζόμαστε πολύ γιατί και ο Βιλντόζα είναι εκτός καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνίσκο. Είναι μεγάλο πρόβλημα να παίζουμε με έναν πόιντ. Είμαι σίγουρος ότι ο Κώστας θα γυρίσει για τα επόμενα ματς της Ευρωλίγκας. Απέναντι στη Μακάμπι θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με τις σημαντικές απουσίες του Κώστα και του Λούκα».

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο Βελιγράδι, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 25/01/2024

Η Μακάμπι απόντος του Λορέντζο Μπράουν δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε (89-72) για να πέσει στο 12-10, παρά τους 18 πόντους του Μπάλντγουιν που πάλευε μόνος επιθετικά.

Τα ομαδικά στατιστικά της Μακάμπι: 17/34 δίποντα, 8/23 τρίποντα, 14/18 βολές, 33 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 5 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 13 λάθη.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε επί 30’, αλλά έκαμψε την αντίσταση της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ (84-71) για να συμπληρώσει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και να ανέβει στο 14-8 και τη μοναξιά της τέταρτης θέσης.

Ο Ναν με 21 πόντους οδήγησε τους «πράσινους» επιθετικά, με τον Λεσόρ (14 πόντοι, 9 ριμπάουντ) να βάζει το δικό του λιθαράκι στην τελευταία κυρίαρχη περίοδο ώστε να έρθει η νίκη.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 22/31 δίποντα, 5/17 τρίποντα, 25/30 βολές, 30 ριμπάουντ, 17 ασίστ, 8 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 18 λάθη.


Μακάμπι – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 25/01/2024

Ο Παναθηναϊκός των τεσσάρων σερί νικών και 8/9 στα τελευταία παιχνίδια θέλει συνέχιση του σερί για να στρογγυλοκαθίσει ακόμα περισσότερο στην τετράδα. Παρά τις απουσίες Σλούκα και Βιλντόζα η ομάδα του Αταμάν πλέον πείθει ότι μπορεί να παίρνει αυτό που θέλει ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες. Από τη στιγμή που το παιχνίδι δεν διεξάγεται στο παραδοσιακό δύσβατο Τελ Αβίβ, αλλά στο άδειο Βελιγράδι, ο παράγοντας έδρα δεν υφίσταται επί της ουσίας.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

To τέμπο του Παναθηναϊκού ορίζεται από την άμυνα, που έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά κι έχει κρατήσει τους αντιπάλους στους 71.3 πόντους στα επτά τελευταία παιχνίδια (6/7 ματς με τον αντίπαλο κάτω από τους 80 πόντους). Σημαντικοί παράγοντες στην αμυντική αποτελεσματικότητα είναι τα λάθη των αντιπάλων, καθώς η ομάδα του Αταμάν τους αναγκάζει σε περισσότερα από κάθε άλλη (14), ενώ είναι δεύτερη στα κλεψίματα (7.6).

ΜΑΚΑΜΠΙ UNDER 80.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μακάμπι – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ