el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 17/08/2022

Μακάμπι Χάιφα και Ερυθρός Αστέρας είναι μπροστά σε μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Οι δύο ομάδες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τα play off του Champions League και πλέον θα μονομαχήσουν αρχής γενομένης από την προσεχή Τετάρτη (17/08, 22:00) σε διπλά ματς για ένα εισιτήριο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Μακάμπι Χάιφα πήρε ήδη δύο προκρίσεις, αφού έχει ξεκινήσει από το δεύτερο προκριματικό γύρο. Μετά τον Ολυμπιακό ξεπέρασε και το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού και πλέον βλέπει μέχρι και ομίλους.

Ο Ερυθρός Αστέρας τρέχει ένα τρομερό σερί φέτος το καλοκαίρι σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με συνολική συγκομιδή γκολ 28-1, μία επίδοση που αποδεικνύει για πιο λόγο θεωρείται το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας: Ανάλυση & Παρουσίαση 17/08/2022

Η Μακάμπι Χάιφα έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι στιγμής και δικαίως βρίσκεται στα play off του Champions League. Το πρώτο της εμπόδιο ήταν ο Ολυμπιακός.

Στον αγώνα που έγινε στο Ισραήλ, μπορεί το τελικό σκορ να έδωσε ελπίδες στην ελληνική ομάδα, αλλά βάση της εικόνας που είχε το παιχνίδι, η πλάστιγγα έγερνε υπέρ των Ισραηλινών.

Αυτό, δυστυχώς για την ελληνική ομάδα, αποδείχθηκε και στον επαναληπτικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου η Μακάμπι Χάιφα έκανε τρομερό παιχνίδι, νίκησε 4-0 και πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Αντίπαλός της ήταν ο πρωταθλητής Κύπρου, Απόλλων Λεμεσού. Όπως και με τον Ολυμπιακό, το πρώτο παιχνίδι ήταν επίσης στο Ισραήλ. Η ομάδα του Μπαράκ Μπακχάρ έκανε και πάλι μία μεγάλη εμφάνιση και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο.

Το τελικό 4-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 38’ με αυτογκόλ του Πεμπέρν, αλλά στην επανάληψη ήταν ακόμη καλύτεροι. Πέτυχαν ακόμη τρία τέρματα σε διάστημα 25 λεπτών από το 54’ έως το 79’ και έφτασαν στο τελικό 4-0.

Στον επαναληπτικό στη Λεμεσό, μπορεί να ηττήθηκαν με 2-0, ωστόσο πήραν την πρόκριση. Και πάλι όμως έκαναν μία εξαιρετική εμφάνιση. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι είχαν τέσσερα -σωστά- ακυρωθέντα γκολ ως οφσάιντ, δύο δοκάρια και εννέα τελικές εκ των οποίων οι πέντε ήταν στο τέρμα! Το τελικό 2-0 μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί μέχρι και… μαγική εικόνα.

Αντίστοιχα εξαιρετική παρουσία στα προκριματικά του Champions League έχει όμως και ο Ερυθρός Αστέρας. Γενικότερα, η σερβική ομάδα έχει πολύ καλά παιχνίδια και δικαίως βρίσκεται στα play off, ενώ θεωρείται και φαβορί για την πρόκριση στα δύο ματς με την Μακάμπι.

Στον προηγούμενο γύρο, ο Ερυθρός Αστέρας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Πιούνικ από την Αρμενία. Το πρώτο παιχνίδι έγινε στο Βελιγράδι στο «Ράικο Μίτιτς» και οι Σέρβοι φρόντισαν να καταστήσουν σαφές ότι δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν.

Από το 29’ έως το 44’ πέτυχαν τρία γκολ και με τα δύο που πρόσθεσαν στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν στο πολύ εύκολο 5-0. Ο Μπουκαρί πέτυχε χατ-τρικ, ενώ από ένα πρόσθεσαν οι Κανγκβά και Μίτροβιτς. Το τελικό αποτέλεσμα έδωσε τεράστιο προβάδισμα στους Σέρβους για την πρόκριση.

Ο επαναληπτικός την περασμένη Τρίτη ήταν μία εύκολη διαδικασία για την ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Πέτυχαν ένα γκολ στο 29’ με τον Κατάι, το οποίο ακυρώθηκε, αλλά στο 44’ άνοιξαν το σκορ με τον Κανγκά (άλλος παίκτης ο Κινγκς Κανγκβά από τη Ζάμπια και άλλος ο Γκελόρ Κανγκά από τη Γκαμπόν) και έκαναν το 2-0 με τον Πάνκοφ στο 60’.

Η πρόκριση ήρθε εύκολα λοιπόν, αλλά δεν είναι μόνο αυτές οι δύο εμφανίσεις κόντρα στην αρμένικη ομάδα, που καθιστούν φαβορί τον Ερυθρό Αστέρα. Η εικόνα που έχει δείξει σε όλα τα επίσημα ματς μέχρι στιγμής είναι εντυπωσιακή. Στο πρωτάθλημα έχει πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας!

Στο τελευταίο ματς υποδέχθηκε τη Βόζντοβατς και πήρε ακόμη μία εύκολη νίκη. Το τελικό σκορ έγραψε 4-0 υπέρ των γηπεδούχων και τα τέρματα πέτυχαν οι Πέσιτς 3’, Μπουκαρί 8’, Μπεν 84’ και Ίβανιτς 88’.


Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας: Στατιστικά & Προϊστορία 17/08/2022

  • Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ωστόσο και οι δύο έχουν σχεδόν σε ετήσια βάση παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είτε πρόκειται για προκριματικά, είτε ακόμη και για φάση των ομίλων.
  • Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι ο Ερυθρός Αστέρας λαμβάνει μέρος από τη σεζόν 2017-18 σε φάση των ομίλων, είτε αυτή είναι το Europa League είτε το Champions League.
  • Η Μακάμπι Χάιφα είναι μία ομάδα που βρίσκει πάντα γκολ μέσα στην έδρα της. Αρκεί να τονιστεί ότι σκοράρει ανελλιπώς και ανεξαρτήτως αποτελέσματος και διοργάνωσης εδώ και 20 παιχνίδια.
  • Η τελευταία φορά που δεν βρήκε δίχτυα ήταν στις 25 Νοεμβρίου 2021 σε εντός έδρας ήττα από την Ουνιόν Βερολίνου για το Conference League.
  • Επτά συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου επίσης βρίσκει δίχτυα μετράει και ο Ερυθρός Αστέρας. Το τελευταίο που έμεινε στο μηδέν ήταν στις 10 Μαρτίου στην ήττα με 3-0 από τη Ρέιντζερς για το Europa League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

maccabi redstar2 17082022 novibet


Μακάμπι Χάιφα – Ερυθρός Αστέρας: Προγνωστικά 17/08/2022

Πρόκειται για μία αναμέτρηση που φαίνεται και αναμένεται να είναι πολύ μοιρασμένη. Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει εξαιρετικά στοιχεία μέχρι στιγμής και δεν έχουν αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους τους. Η πρώτη επιλογή θα είναι η ισοπαλία.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.30

Τόσο η Μακάμπι Χάιφα όσο και ο Ερυθρός Αστέρας σκοράρουν ανελλιπώς από την αρχή των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις περσινές. Η λογική λέει ότι και οι δύο θα βρουν δίχτυα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90

Τέλος, εξαιρετική δείχνει να είναι η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να σημειωθούν περισσότερα από 2,5 γκολ.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45


Μακάμπι Χάιφα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/08/2022

Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα η Μακάμπι Χάιφα και ο Μπαχάρ Μπακχάρ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Κανείς δεν παρατηρήθηκε με δεύτερη κάρτα στα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, οπότε δεν υπάρχουν απουσίες, ενώ λευκό είναι το απουσιολόγιο και στους τραυματισμούς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κοέν – Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπερκ, Κορνού – Σέρι, Λάβι, Μοχάμεντ – Χαζίζα, Πιερό, Νταβίντ.

maccabi redstar5 17082022 novibet


Ερυθρός Αστέρας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/08/2022

Σε αντίστοιχη κατάσταση είναι ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα. Ο προπονητής των Σέρβων δεν έχει απουσίες.

Από τη στιγμή που είναι διαθέσιμος και ο αμυντικός Μίλαν Ρόντιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, στον προηγούμενο αγώνα με την Πιούνικ, τότε όλοι είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μπόργιαν – Εράκοβιτς, Μιλούνοβιτς, Ντράγκοβιτς, Ρόντιτς – Κάνγκβα, Κάνγκα, Μπουκαρί, Ίβανιτς, Πέσιτς, Κατάι.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ