el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μακάμπι – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/11/2023

Νέα δύσκολη αποστολή περιμένει τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τρίτης (14/11, 21:05) στο Βελιγράδι κόντρα στη Μακάμπι, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague, στο άνοιγμα της δεύτερης διαβολοβδομάδας της σεζόν.

Από δύο διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα οι «ερυθρόλευκοι» (ρεκόρ 3-4), οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση στο «Aleksandar Nikolic Hall» απέναντι σε μία Μακάμπι (4-2), που ναι μεν είναι… ξεσπιτωμένη λόγω των όσων δραματικών γεγονότων λαμβάνουν χώρα στη Μέση Ανατολή, παρ’ όλα αυτά «αντέχει». Το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες 29 φορές (σε επίπεδο Euroleague), με τους Πειραιώτες να μετρούν 16 νίκες και τους Ισραηλινούς 13.

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ σε Live Streaming με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Δεν σταματά η δράση στην Euroleague!

 


Μακάμπι – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Απουσίες 14/11/2023

Η Μακάμπι την προηγούμενη εβδομάδα, στο κεκλεισμένων των θυρών «Aleksandar Nikolic Hall», λύγισε τη σθεναρή αντίσταση της Μπάγερν (93-90) πανηγυρίζοντας την 3η νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στην Euroleague.

Η «ομάδα του λαού» είχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το προβάδισμα, χωρίς να ξεφύγει στο σκορ κομβικό τον Μπόνζι Κόλσον (19 π., 5 ριμπάουντ) και καθοριστικό στο φινάλε τον Λορέντζο Μπράουν (13 π., 7 ασίστ), με τον Αμερικανό να σημειώνει κρίσιμα καλάθια.

Διψήφιοι και οι Μπλατ (11 π.), Ριβέρο (12 π.), όπως επίσης και ο επανακάμψαντας από τον τραυματισμό του, Μπάλντγουιν με 12 πόντους.

Τα ομαδικά στατιστικά της Μακάμπι: 20/34 δίποντα, 10/26 τρίποντα, 23/25 βολές, 24 ριμπάουντ, 20 ασίστ, 12 κλεψίματα, 17 λάθη.

Οσον αφορά το ιατρικό δελτίο των Ισραηλινών είναι «λευκό», με τον Οντέντ Κάτας να έχει στη διάθεσή του όλα τα βαριά χαρτιά

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός γνώρισε οδυνηρή ήττα στο φινάλε του εντός έδρας αγώνα του με την Μπασκόνια (74-75), από σουτ του – αρνητικού μέχρι εκείνο το σημείο – Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ επτά δέκατα πριν το τέλος.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προηγήθηκε με 10 πόντους στην πρώτη περίοδο, βρέθηκε να χάνει με 18 π. στο δεύτερο δεκάλεπτο, για να κλείσει το ημίχρονο στο -15.

Στο δεύτερο εικοσάλεπτο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μπήκε στο παρκέ με το… μαχαίρι στα δόντια, γύρισε τούμπα το παιχνίδι, όμως στο τέλος έμεινε με άδεια χέρια με έναν πικρό τρόπο.

Ο Ολυμπιακός είχε τον Αϊζάια Κάνααν σε σπουδαία βραδιά (ρεκόρ καριέρας με 23 πόντους με 4/6 δίποντα και 5/8 τρίποντα) και τον Αλεκ Πίτερς σε σταθερά εξαιρετική κατάσταση (22 πόντοι, 3/5 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4/4 βολές).

Ο Μουστάφα Φαλ άγγιξε και πάλι το triple-double (10 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 μπλοκ) παίζοντας 37 λεπτά εξαιτίας του τραυματισμού του Νίκολα Μιλουτίνοφ που αγωνίστηκε με τενοντίτιδα στο γόνατο και κάταγμα σε δάχτυλο του δεξιού του ποδιού (άντεξε μόλις 3’ στο ματς με τη Μπασκόνια)!

Από ‘κει και πέρα, ξανά σε ρηχά νερά ο Λιθουανός φόργουορντ Μπραζντέικις, ο οποίος δεν έχει μπει ακόμα στο (αγωνιστικό) κλίμα…

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 15/27 δίποντα, 12/29 τρίποντα, 8/10 βολές, 26 ριμπάουντ, 20 ασίστ, 5 κλεψίματα, 4 μπλοκ, 13 λάθη.

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα του Σαββάτου, οι Πειραιώτες υποδέχθηκαν τον Προμηθέα για την Basket League, κάνοντας υγιεινό περίπατο (92-75) κόντρα σε μία από τις καλές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Μπαρτζώκας έδωσε ανάσες σε βασικούς του παίκτες, ενώ ο Τόμας Γουόκαπ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις (20 π. με 4/4 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 3 ριμπ., 3 ασ., 2 κλεψ.).

Για τη μάχη απέναντι στη Μακάμπι, ο προπονητής του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του (και στο ματς της Πέμπτης με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ), τον Μιλουτίνοφ (10,6 π., 4,7 ριμπ. μέσο όρο), ο οποίος χρειάζεται χρόνο για να ξεπεράσει τον διπλό τραυματισμό του.

Στην αποστολή ο Λουκ Σίκμα (ξεπέρασε τον τραυματισμό του), σταθερά στα πιτς ο Σακίλ ΜακΚίσικ.


Μακάμπι – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 14/11/2023

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μακάμπι και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Πολύ σημαντική η απουσία του Μιλουτίνοφ για τον Ολυμπιακό, με τον Μουσταφά Φαλ να παλεύει μόνος του με τα… θηρία της Μακάμπι.

«Μονόδρομος» το κλειστό σκορ για τους «ερυθρόλευκους», κρατάμε το Under 158,5 πόντους σε απόδοση 1.95 στη Novibet.

Το γεγονός ότι περιμένουμε χαμηλό σκορ και σκληρές άμυνες σημαίνει ότι οι δύο ομάδες δεν θα… ξεσαλώσουν από τα 6.75. Under 19,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα σε απόδοση 1,84!

Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζουν το Οver 6,5 ασίστ του Λορέντζο Μπράουν σε απόδοση 1.74, αφού όλο το παιχνίδι των ισραηλινών περνάει από τα χέρια του Αμερικανού πλέι μέικερ.


Διαβάστε ακόμα…

Το Στοίχημα της ημέρας 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ