el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση 16/05/2023

Τιτανομαχία στο «Etihad» την Τετάρτη (22:00) ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης με… έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη! Για το σπουδαίο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι «πολίτες» και η «βασίλισσα», μετά το 1-1 στη Μαδρίτη, άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και πλέον θα λύσουν τις διαφορές τους επί αγγλικού εδάφους. Φαβορί για την πρόκριση είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, όμως κανείς δεν μπορεί να κάνει το λάθος και να υποτιμήσει τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο Μάντσεστερ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση, Παρουσίαση 16/05/2023

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου ανυπομονούν για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League που θα σφραγίσει και το ζευγάρι του τελικού στην Κωνσταντινούπολη (10/6).

Στην πρώτη αναμέτρησης στο Santiago Bernabeu, Ρεάλ και Σίτι έμειναν στο 1-1 και το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι τόσο ο Μπενζεμά όσο και ο Χάαλαντ δεν βρήκαν δίχτυα.

Οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν με υπέροχο τέρμα του Βινίσιους (36′), ενώ η Σίτι ισοφάρισε με γκολ του Κέβιν ντε Μπρίνε (67′).

Αναμφισβήτητα το νέο «μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε Έρλινγκ Χάαλαντ και Καρίμ Μπενζεμά αναμένεται με κομμένη την ανάσα. Σε κάθε γωνιά της γης γίνεται μεγάλος λόγος για τη «μονομαχία» των δυο κορυφαίων επιθετικών και μένει να φανεί αν ο νέος (Χάαλαντ) νικήσει τον παλιό (Μπενζεμά).

Ο Νορβηγός σταρ της Μάντσεστερ Σίτι φέτος είναι απόλυτος πρωταγωνιστής στη διοργάνωση. Με 12 γκολ σε 9 συμμετοχές είναι πρώτος σκόρερ στον Champions League και πυροβολεί αδιάκοπα, αφού σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 52 τέρματα!

Ο Χάαλαντ φιλοδοξεί απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης να γίνει ο νέος… βασιλιάς και παράλληλα να οδηγήσει την ομάδα του στον δεύτερο τελικό της ιστορίας της.

Το κίνητρο για τους παίκτες και τον ίδιο τον Πεπ Γκουαρδιόλα είναι τεράστιο, αφού από την αρχή της σεζόν έχουν ξεκαθαρίσει ότι βασικός στόχος είναι η κατάκτηση  του Champions League για πρώτη φορά.

Τα λόγια του Γκουαρδιόλα παραμονή της αναμέτρησης επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

«Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι το ματς με τη Ρέαλ είναι το σημαντικότερο από την στιγμή που ήρθα στην Μάντσεστερ Σίτι. Αισθανόμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε εδώ και πλέον σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη για να φτάσουμε στον τελικό. Είναι κάτι που το θέλουμε όλοι μας όσα τίποτα…», υποστήριξε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Καρίμ Μπενζεμά και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν το άγχος και την πίεση της πρώτης κούπας.

Ο Γάλλος φορ έχει κατακτήσει 5 φορές το βαρύτιμο έπαθλο και οι Μαδριλένοι 14! Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και κανείς δεν αμφισβητεί ότι έχουν το μέταλλο νικητή.

Ο Μπενζεμά φέτος παραμένει παίχτης «ορχήστρα» και στα «νοκ άουτ» παιχνίδια με Λίβερπουλ και Τσέλσι ήταν κυνικός βρίσκοντας δίχτυα.

Ο Αντσελότι και οι παίκτες του λειτουργούν με αυτοπεποίθηση και κανένα άγχος στα μεγάλα παιχνίδια, ενώ διαθέτουν ποιότητα και εμπειρία για να απενεργοποιήσουν τα όπλα της Σίτι.

«Σταθήκαμε εξαιρετικά στο πρώτο παιχνίδι και δώσαμε απαντήσεις όταν η Σίτι είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Στη ρεβάνς μας περιμένει εκ νέου ένα μεγάλο ματς.

Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες και στην ομάδα. Όλοι θα δώσουν τον καλυτερο εαυτό τους για να φτάσουμε και πάλι στον τελικό», υποστήριξε ο προπονητής της Ρεάλ.


mancity real prognostika novibet

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Στατιστικά, Προϊστορια 17/5/2023

  • Η προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι ισορροπημένη με τρεις νίκες για κάθε ομάδα και τρεις ισοπαλίες.
  • Η Ρεάλ έχει κατακτήσει 14 φορές το Champions League, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι έχει βρεθεί μια φορά στον τελικό (2021) και αναζητεί την πρώτη κούπα της ιστορίας της.
  • Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν τεθεί αντιμέτωπες 3 φορές σε φάση νοκ άουτ και οι 2 ήταν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Πέρυσι η Ρεάλ προκρίθηκε στον τελικό καθώς ανέτρεψε το 4-3 του Μάντσεστερ. Το 2020 στους «16» η πρόκριση κατέληξε στη Σίτι που νίκησε και στα δύο παιχνίδια με το ίδιο σκορ (2-1).
  • Η Ρεάλ απέναντι σε αγγλικές ομάδες έχει ρεκόρ 24-14-16 και φέτος έχει αποκλείσει στη νοκ άουτ φάση τις Λίβερπουλ και Τσέλσι, ενώ αντίστοιχα η Σίτι απέναντι σε ισπανικές ομάδες έχει 12-6-10.
  • Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι «μονομαχίες» ανάμεσα σε Πεπ Γκουαρδιόλα και Κάρλος Αντσελότι. Οι δύο προπονητές έχουν συναντηθεί 9 φορές στο παρελθόν. Ο «Καρλίτο» μετράει τρεις νίκες, ο Πεπ πέντε επιτυχίες κι ένα ματς έχει λήξει ισοπαλία.
  • Η Ρεάλ έχασε το πρώταθλημα στην Ισπανία από την Μπαρτσελόνα και το περασμένο Σάββατο νίκησε δύσκολα με 1-0 την Χετάφε. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ασένσιο, ενώ πηραν ανάσες οι Βινίσιους, Μόντριτς, Μπενζεμά.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι οδηγεί την κούρσα στην Premier League με 85 βαθμούς και την ακολουθεί η Άρσεναλ με 81. Οι «πολίτες» την Κυριακή νίκησαν 3-0 στην έδρα της Έβερτον με σκόρερ τους Γκίντογαν (2 γκολ), Χάαλαντ.
  • Η Σίτι στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ μετράει 3 Under (όλα 1-1) και 2 Over, ενω αντίστοιχα η Ρεάλ έχει 4 Under και 1 Over.
  • Η βαθμολογία της Premier League.
  • Η βαθμολογία στη LaLiga.
  • Το πανόραμα του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 16/05/2023

Θα πέσουν κορμιά στο Μάντσεστερ. Το συγκεκριμένο ζευγάρι θα μπορούσε να είναι κάλλιστα και ο τελικός του Champions League. Για το σπουδαίο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Η Σίτι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, όμως η Ρεάλ διαθέτει εμπειρία, ποιότητα, άγνοια κινδύνου και έχει το υλικό για να σκοράρει.

goal/goal σε αποδοση 1.70 στη novibet

Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όπως και στην πρώτη αναμέτρηση το μενού θα έχει αρκετή ισοπαλία…

«χ» στο ημιχρονο σε αποδοση 2.45 στη novibet 

Καλός χρυσός ο Χάαλαντ, αλλά το 1.62 για να βρει δίχτυα είναι χαμηλό. Ο Μπενζεμά ξέρει από μεγάλα ματς και φέτος είναι πιο ομαδικός από ποτέ. Ο Βίνισιους λειτουργεί σαν βέλος και δεν πρόκεται να αφήσει σε ησυχία την άμυνα της Σίτι. Αυτό φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι.

ανυτιμε σκορερ βινισιουσ σε αποδοση 4.33

Δείτε εδώ όλες τις αγορές για το στοίχημα ποδόσφαιρο.


Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/05/2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε στο πρώτο ματς τον Βινίσιους να δημιουργεί αρκετά ρήγματα στην ομάδα του. Ο Ακέ είναι αμφίβολος για το αρχικό σχήμα, ενώ οι Γκρίλις, Σίλβα και Στόουνς πήραν ανάσες και θα παίξουν βασικοί.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι – Στόουνς, Ρόντρι – Σίλβα, Ντε Μπρίνε, Γκίντογαν, Γκρίλις – Χάαλαντ.

ancelotti pep prognostika novibet

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/05/2023

Ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, έχει πλέον στη διαθεσή του και τον Μιλιτάο. Ο Καμαβινγκά ξεπέρασε το πρόβλημα και λογικά θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Στο περασμένο ματς δόθηκαν ανάσες σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές για να βγάλουν φρεσκάτα μέσα στο Μάντσεστερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Αλάμπα, Καμαβινγκά – Βαλβέρδε, Κρόος, Μόντριτς – Ροντρίγο, Βινίσιους, Μπενζεμά.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ