el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 07/08/2022

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γύρισε σελίδα φέτος το καλοκαίρι κι ελπίζει ότι οι αλλαγές θα τη βοηθήσουν να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου. Στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Premier League υποδέχεται την Μπράιτον (07/08, 16:00) και καλείται να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μία εξαιρετική σεζόν πέρυσι. Βρίσκονται σταθερά στην πρώτη τη τάξει κατηγορίας της Αγγλίας τα τελευταία πέντε χρόνια και θεωρούνται μία από τις καλές ομάδες της Premier League. Αυτό φυσικά οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή της, Γκρέιχαμ Πότερ και στην πολύ καλή δουλειά που κάνει.

Η πρεμιέρα είναι πολύ σημαντική και για τις δύο ομάδες, αλλά είναι προφανές ότι το άγχος θα είναι μεγαλύτερο στους γηπεδούχους. Η Μπράιτον θα έχει λιγότερη πίεση και γι’ αυτό ενδεχομένως να μπορεί να κάνει την έκπληξη…

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Μπράιτον γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον: Ανάλυση & Παρουσίαση 07/08/2022

Η Γιουνάιτεντ πέρασε ένα καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών. Ριζικών αλλαγών θα μπορούσε να πει κανείς. Η διοίκηση έφερε για την τεχνική ηγεσία τον Έρικ Τεν Χαγκ από τον Άγιαξ κι ελπίζει ότι επιτέλους, η ομάδα θα ανέβει επίπεδο.

Ο Ολλανδός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και στόχο τους είναι σε αυτό το διάστημα, να φτιάξει ένα σύνολο, που θα είναι και πάλι σε θέση να πρωταγωνιστήσει. Εν ολίγοις η διοίκηση του έδωσε την ομάδα εν λευκώ και περιμένει πλέον αποτελέσματα.

Ο Τεν Χαγκ είναι της σχολής… Γκουαρδιόλα. Άλλωστε, ήταν βοηθός του Ισπανού στο τριετές πέρασμά του από την Μπάγερν Μονάχου και ο ίδιος έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Τεν Χαγκ. Είναι λάτρης της πειθαρχίας, κάτι που έχει καταστήσει σαφές από νωρίς στους παίκτες του.

manutd brighton1 07082022 novibet

Το μεγάλο πρόβλημα που δεν έχει καταφέρει να λύσει ακόμη, ακούει στο όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έχει εκφράσει ανοικτά την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους», αφού δεν δείχνει να έχει πίστη στο νέο πλάνο της ομάδας.

Ωστόσο, θέλει να αποχωρήσει με τους δικούς του όρους (είτε ως ελεύθερος, είτε με ένα μικρό οικονομικό αντάλλαγμα), κάτι που βρίσκει κάθετα αντίθετη τη διοίκηση. Ο Τεν Χαγκ όμως δεν μπορεί να περιμένει άλλο για να ξέρει αν τελικά θα τον έχει στη διάθεσή του ή όχι.

Ο Ρονάλντο δεν εμφανίστηκε στην προετοιμασία κι έλαβε μέρος μόνο στα τελευταία φιλικά. Όσο ο Αύγουστος πλησιάζει προς το τέλος του, θα ξεκαθαρίσει και το θέμα, αν και ο ίδιος ο Τεν Χαγκ θα προτιμούσε να είχε λήξει… χθες!

Μέσα στο καλοκαίρι υπήρξαν πολλές αποχωρήσεις από το σύλλογο. Συγκεκριμένα έφυγαν είτε ως μεταγραφή είτε ως ελεύθεροι οι Πογκμπά, Λίντγκαρντ, Μάτιτς, Μάτα, Καβάνι, Περέιρα, ενώ εσχάτως αποχώρησε και ο Τέγιες που δόθηκε δανεικός στη Σεβίλλη.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, ο Τεν Χαγκ θα ήθελε σίγουρα να έχουν γίνει περισσότερες, από τις τρεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν ο κεντρικός αμυντικός Λισάντρο Μαρτίνες από τον Άγιαξ, ο αριστερός μπακ Ταϊρέλ Μαλάκια από τη Φέγενορντ, αλλά και ο μέσος Κρίστιαν Έρικσεν από την Μπρέντφορντ.

Στα φιλικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε απολογισμό τρεις νίκες (4-0 τη Λίβερπου, 4-1 τη Μέλμπουρν Βίκτορι, 3-1 την Κρίσταλ Πάλας), δύο ισοπαλίες (2-2 με την Άστον Βίλα και 1-1 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο) και μόλις μία ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0.

Η Μπράιτον πέρασε ένα πολύ πιο… ήρεμο καλοκαίρι σε σχέση με αυτό της προσεχής αντιπάλου της. Η ομάδα δεν ήθελε πολλές αλλαγές, γεγονός που προκύπτει από την καλή δουλειά που έχει κάνει ο Γκρέιχαμ Πότερ, αλλά και ότι διατηρήσει τους περισσότερους από τους παίκτες του βασικού κορμού.

Πάντως, υπήρχαν και απώλειες με πιο πρόσφατη και ενδεχομένως πιο σημαντική αυτή του Μαρκ Κουκουρέγια. Ο 24χρονος Ισπανός αριστερός μπακ αποχώρησε από την ομάδα έναντι του ποσού των 60 εκατ. ευρώ, με την Τσέλσι να κερδίζει τη μάχη με τη Σίτι, για την υπογραφή του.

manutd brighton2 07082022 novibet

Αξίζει να σημειωθεί ο Κουκουρέγια αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τη Χετάφε έναντι του ποσού των 18 εκατ. ευρώ. Μέσα σε ένα χρόνο, η ποδοσφαιρική του αξία εκτινάχθηκε και η Μπράιτον έβγαλε ουσιαστικά 40 εκατ. ευρώ κέρδος!

Εκτός του Κουκουρέγια, αποχώρησαν επίσης ο μέσος Μπισούμα (Τότεναμ), ο στόπερ Έστιγκαρντ (Ναπολι) και ο Ρουμάνος αμυντικός μέσος Μπαλούτα. Αντίθετα, η ομάδα απέκτησε τον Παραγουανό επιθετικό Ενκίσο από τη Λιμπερτάδ και τον εξτρέμ Αντίνγκρα από τη Νόρντζελαντ. Πάντως τώρα θα πρέπει να κάνει άλλη μία για να καλύψει το κενό του Κουκουρέγια στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η εικόνα της Μπράιτον στα φιλικά ήταν αρκετά καλή. Είχε τρεις νίκες με 4-1 επί της Εστορίλ, με 2-1 επί της Ρέντινγκ και με 5-1 επί της Εσπανιόλ, μία ισοπαλία 0-0 με την Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ και μία ήττα από την Μπρέντφορντ (0-1).

Πέρυσι η ομάδα τερμάτισε στην 9η θέση με 51 βαθμούς στη συγκομιδή της. Αυτή ήταν η καλύτερη σεζόν της, στην πενταετία που είναι στην Premier League και μάλιστα έφτασε αρκετά κοντά και στα ευρωπαϊκά εισιτήρια (μόλις πέντε βαθμούς από την 7η Γουέστ Χαμ).

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον: Στατιστικά & Προϊστορία 07/08/2022

  • Η προϊστορία είναι σε τεράστιο βαθμό υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα εντός έδρας παιχνίδια με την Μπράιτον. Συγκεκριμένα, η Γιουνάιτεντ είναι αήττητη κόντρα στους «γλάρους».
  • Για την ακρίβεια, έχουν διεξαχθεί εννέα παιχνίδια στο «Ολντ Τράφορντ» και η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έχει οκτώ νίκες και μόλις μία ισοπαλία (8-1-0). Ενώ τα γκολ είναι 17-5 υπέρ των γηπεδούχων.
  • Το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι διεξήχθη τον Φεβρουάριο και οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 2-0. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο 51’ και ο Μπρούνο Φερνάντες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 97’!
  • Ο απολογισμός της Γιουνάιτεντ στα φιλικά παιχνίδια ήταν 3 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Εξ αυτών, τα τέσσερα πρώτα ματς έληξαν στο Over και τα δύο τελευταία στο Under.
  • Αρκετά γκολ είχαν όμως και τα φιλικά παιχνίδια της Μπράιτον. Από τα πέντε που έδωσα οι «γλάροι» σκόραραν στα τρία και όλα συνοδεύτηκαν με νίκες και Over (4-1, 2-1, 5-1).
  • Επίσης είχαν μία ισοπαλία 0-0 με την Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ και μία ήττα από την Μπρέντφορντ, δηλαδή δύο Under.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

manutd brighton3 07082022 novibet


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον: Προγνωστικά 07/08/2022

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί στην πρεμιέρα με την Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ». Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι και θέλουν να μπουν με το δεξί στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος. Η Μπράιτον δεν θα αποτελέσει εμπόδιο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΕ 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.68

Η Μπράιτον μπορεί να είναι το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση, αλλά δεν θα πάει στο Μάντσεστερ για να ηττηθεί με κάτω τα χέρια. Άλλωστε είναι ομάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να σκοράρει και μάλιστα αρκετά εύκολα. Γι’ αυτό και το Goal δείχνει να είναι εξαιρετική επιλογή

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93

Ο Μάρκους Ράσφορντ βρήκε δίχτυα στα φιλικά που έδωσε η Γιουνάιτεντ και μπορεί να το επαναλάβει και κόντρα στην Μπράιτον.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΣ ΡΑΣΦΟΡΝΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/08/2022

Το μεγάλο θέμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό που προβληματίζει τον Έρικ Τεν Χαγκ είναι η υπόθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος επέστρεψε για το φιλικό με τη Βαγιεκάνο, αλλά έγινε αλλαγή στο ημίχρονο και αποχώρησε από το γήπεδο στο ημίχρονο. Κανείς δε γνωρίζει επί της ουσίας, αν θα δώσει το παρών στο ματς. Αν είναι πάντως στην αποστολή θα είναι και στην ενδεκάδα.

Δεδομένη είναι η απουσία του Μαρσιάλ, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί. Αν όντως και ο Ρονάλντο δεν είναι διαθέσιμος, τότε στην τριάδα πίσω από τον Ράσφορντ, θα βρίσκεται και ο 18χρονος Αργεντινός Αλεχάντρο Γκαρνάτσο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Νταλό, Μαγκουάιρ, Βαράν, Μαλάκια – Μακτομινέι, Φρεντ – Σάντσο, Φερνάντες, Ρονάλντο – Ράσφορντ.


manutd brighton5 07082022 novibet

Μπράιτον: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/08/2022

Ο Γκρέιχαμ Πότερ δεν έχει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός του μέσου Μόντερ, που είναι τραυματίας, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεσή του.

Ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, μετά την αποχώρηση του Κουκουρέγια για την Τσέλσι.

Όλα δείχνουν ότι προς στιγμήν θα καλυφθεί με τον Λάμπτι, ο οποίος παρότι είναι δεξί μπακ, θα παίξει κατ’ εξαίρεση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σάντσεζ – Βέλτμαν, Ντανκ, Ουέμπστερ, Λάμπτι – Εμβέπου, Αλζάτε, Γκρος – Μακάλιστερ, Τροσάρντ, Μοπέ.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ