el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/12/2022

Ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν στην προσεχή αγωνιστική της Premier League είναι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νότιγχαμ. Πρόκειται για μία αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στα δύο διαφορετικά άκρα της βαθμολογίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να μπει στην πρώτη τετράδα για να επιστρέψει στο Champions League. Επίσης η ομάδα του Τεν Χαγκ καλείται να βρει το δρόμο της χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο πλέον, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν στη διάρκεια του Μουντιάλ.

Η Νότιγχαμ από την πλευρά της βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει βαθμούς και νίκες για να μπορέσει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Το παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ δε θα είναι εύκολο, αλλά έχει τις πιθανότητές της να διεκδικήσει.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Νότιγχαμ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ: Ανάλυση & Παρουσίαση 27/12/2022

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διανύει μία μεταβατική περίοδο. Αυτό έχει καταστεί σαφές από την αρχή της σεζόν τόσο από τη διοίκηση της ομάδας όσο και από το νέο προπονητή, Έρικ Τεν Χάγκ.

Σε αυτό το πλαίσιο άλλωστε έγιναν και πολλές αλλαγές στο ρόστερ του συλλόγου με κυριότερη και σχετικά πιο πρόσφατη, την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος δεν τα πήγαινε καλά με τον προπονητή του, ο ίδιος ο Ολλανδός έδειξε ότι δεν τον ήθελε και οι δύο πλευρές χώρισαν τους δρόμους τους.

Στο πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος, η Γιουνάιτεντ είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά κατάφερε να είναι στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Σε 14 αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 26 βαθμούς με 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Την τελευταία αγωνιστική, πριν από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, κέρδισε εκτός έδρας τη Φούλαμ με 2-1. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε από το γκολ του Γκαρνάτσο στο 93’!

Στη διάρκεια της διακοπής, η Γιουνάιτεντ πήγε στην Ισπανία για χειμερινή προετοιμασία και στο διάστημα που παρέμεινε εκεί έδωσε και δύο φιλικά. Έπαιξε με την Κάντιθ από την οποία ηττήθηκε με 4-2 και με την Μπέτις, από την οποία επίσης ηττήθηκε με 1-0.

Ωστόσο όταν χρειάστηκε εμφανίστηκε έτοιμη. Η πρώτη επίσημη υποχρέωση μετά τη διακοπή ήταν για τους «16» του Λιγκ Καπ, όπου έπαιξε με την Μπέρνλι. Η ομάδα του Βενσάν Κομπανί είναι στην πρώτη θέση της Τσάμπιονσιπ και σε 23 παιχνίδια έχει 13 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.

Η Γιουνάιτεντ έκανε μία αρκετά καλή εμφάνιση και νίκησε 2-0, με σκόρερ τους Έρικσεν και Ράσφορντ. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία και σκόρπισε χαμόγελα στους φιλάθλους της που βρέθηκαν στο «Ολντ Τράφορντ».

Η Νότιγχαμ από την πλευρά της δεν είναι σίγουρα ικανοποιημένη με όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στην Premier League. Έπειτα από 15 αγώνες έχει 13 βαθμούς με 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 8 ήττες.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ δεν έχει καταφέρει να σταθεί σε υψηλό επίπεδο μέχρι στιγμής. Είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει να αρχίσει να συγκεντρώνει βαθμούς, εντός κι εκτός έδρας για να ελπίζει στην παραμονή.

Επίσης έκανε χειμερινή προετοιμασία και μάλιστα ήρθε και στην Ελλάδα όπου έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια. Ηττήθηκε αρχικά από τη Στόουκ με 2-1, στη συνέχεια από Ατρόμητο και Ολυμπιακό με 3-2 και 1-0 αντίστοιχα, ενώ στο τελευταίο της νίκησε 2-1 τη Βαλένθια.

Με την επιστροφή της στις επίσημες υποχρεώσεις αντιμετώπισε την Μπλάκμπερν για τους «16» του Λιγκ Καπ. Οι γηπεδούχοι είναι στην 3η θέση της Τσάμπιονσιπ κι έχουν καλό σύνολο, αλλά η Νότιγχαμ πέρασε πολύ εύκολα με 4-1.

Δύο γκολ πέτυχε ο Τζόνσον, ένα ο Αβονίγι και ένα ο Λίνγκαρντ. Ο τελευταίος επιστρέφει ως αντίπαλος πλέον στο «Ολντ Τράφορντ», το οποίο υπήρξε το σπίτι του για δέκα χρόνια (έστω κι αν κάποια από αυτά είχε δοθεί δανεικός σε άλλες ομάδες).


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ: Στατιστικά & Προϊστορία 27/12/2022

  • Με δεδομένο ότι η Νότιγχαμ επέστρεψε φέτος στην Premier League η προϊστορία των αναμετρήσεων με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αρκετά χρόνια πίσω.
  • Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες έπαιξαν αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν πριν από 24 χρόνια, δηλαδή την boxing day του 1998! Τότε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-0.
  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί 41 αναμετρήσεις πρωταθλήματος στην έδρα της Γιουνάιτεντ και οι γηπεδούχοι υπερτερούν κατά πολύ σε νίκες. Για την ακρίβεια έχουν 23 νίκες, μόλις 8 έχει η Νότιγχαμ, ενώ 10 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα (23-10-8).
  • Η τελευταία φορά που η Νότιγχαμ επικράτησε στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν στις 17 Δεκεμβρίου 1994 με σκορ 2-1.
  • Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πέντε συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος που είναι αήττητοι στην έδρα τους, στα οποία μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.
  • Συνολικά έχουν δώσει έξι εντός έδρας ματς. Στο πρώτο, που ήταν και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ηττήθηκαν από την Μπράιτον με 2-1.
  • Αντίθετα, η Νότιγχαμ δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει μακριά από την έδρα της. Μέχρι στιγμής έχει δώσει επτά παιχνίδια και μετράει μόλις δύο νίκες και πέντε ήττες (0-2-5) με 1-19 τέρματα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • H βαθμολογία της Premier League.

manchester united nottingham4 27122022 novibet


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ: Προγνωστικά 27/12/2022

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ. Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας κι αυτό δε φαίνεται μόνο από τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων. Η Γιουνάιτεντ έδειξε πολύ καλό πρόσωπο με την Μπέρνλι στο Λιγκ Καπ και θα δώσει συνέχεια στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Αρέσει ο άσος από ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Η Νότιγχαμ δε σκοράρει εκτός έδρας. Μέχρι στιγμής έχει ένα γκολ σε επτά παιχνίδια, ενώ έχει δεχθεί 19 (1-19)! Η λογική λέει ότι το αρνητικό σερί θα συνεχιστεί και στο «Ολντ Τράφορντ», γι’ αυτό είναι καλή επιλογή το No Goal.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.77

Τέλος, μπορούμε να τσεκάρουμε και ένα Combo Bet για μία εξίσου καλή απόδοση. Ο άσος με Under 3.5 είναι μία εξαιρετική επιλογή, με δεδομένο ότι περιμένουμε μόνο από τη Γιουνάιτεντ να βρει δίχτυα.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΓΙΑ 1 & UNDER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/12/2022

Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει κάποια προβλήματα για τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νότιγχαμ, αλλά είναι όλα διαχειρίσιμα.

Συγκεκριμένα εκτός παραμένει ο αμυντικό Νταλότ, ενώ λογικά θα είναι ακόμη εκτός οι μουντιαλικοί Βαράν και Μαρτίνες.

Επιπλέον είναι τραυματίας ακόμη ο μεσοεπιθετικός Σάντσο, όπως και οι αμυντικός Τουανζεμπέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Ουάν-Μπισάκα, Καζεμίρο, Λίντελοφ, Σο – Έρικσεν, Μακτομινέι – Γκαρνάτσο, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ – Μαρσιάλ.

manchester united nottingham3 27122022 novibet


Νότιγχαμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/12/2022

Με προβλήματα όμως θα παραταχθεί και η Νότιγχαμ στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Στιβ Κούπερ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των αμυντικών Μπιανκόνε, Νιακατέ και των μέσων Κουγιατέ και Ρίτσαρντς.

Οι Ουίλιαμς, Τόφολο και Φρόιλερ έπαιξαν κανονικά στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ με την Μπλάκμπερν, οπότε υπολογίζονται κανονικά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χέντερσον – Οριέρ, Ουόρολ, Μπολί, Τόφολο – Γέιτς, Μανγκαλά, Φρόιλερ – Τζόνσον, Λίνγκαρντ, Αβογίνι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ