el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Νιουκάστλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/03/2023

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Νιουκάστλ (14:30) σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Premier League. Για την αναμέτρηση στο «Etihad» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η μάχη για τον τίτλο στην Premier League συνεχίζεται αμείωτη, με τη Σίτι να κυνηγά την πρωτοπόρο Άρσεναλ, αλλά και το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα φιλοξενεί τη φιλόδοξη Νιουκάστλ που κυνηγά αντίστοιχα την τετράδα, σε μία σπουδαία αναμέτρηση στο Μάντσεστερ.

Με 800+ αγορές στη Novibet o μεγάλος αγώνας στο Μάντσεστερ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!


Μάντσεστερ Σίτι – Νιουκάστλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/03/2023

Πέρυσι τέτοια εποχή η Σίτι είχε «καθαρίσει» την υπόθεση τίτλος και απλά περίμενε την απονομή. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά, με την Άρσεναλ να έχει βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές Αγγλίας με την… αντοχή της.

Μπορεί οι «πολίτες» να ροκάνισαν την απόσταση που τους χώριζε με τους «κανονιέρηδες» και χάρη στη νίκη τους στο Λονδίνο (1-3) να τους έπιασαν στην κορυφή (έστω με αγώνα περισσότερο), αλλά η απώλεια βαθμών με τη Νότιγχαμ (1-1) έχει αυξήσει εκ νέου την απόσταση, στο -5.

Έτσι, η ανάγκη για «τρίποντα» και μηδαμινές απώλειες έχει γίνει επιτακτική, με τη Σίτι να έχει μπροστά της ένα δύσκολο τεστ, απέναντι στη Νιουκάστλ.

Οι «ανθρακωρύχοι» έχοντας αλλάξει εδώ και μερικούς μήνες επίπεδο οικονομικά με τη νέα ιδιοκτησία, αποτελούν πλέον μια υπολογίσιμη δύναμη στο αγγλικό πρωτάθλημα και κυνηγούν μια θέση στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο νέο Champions League.

Στον τελικό του Λιγκ Καπ ηττήθηκαν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0), σε ένα δίμηνο που κάνουν «κοιλιά» στο πρωτάθλημα, με μία νίκη σε επτά αγώνες, ωστόσο η τύχη της τετράδας βρίσκεται στα χέρια τους και στο «Etihad» επιδιώκουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

 


Μάντσεστερ Σίτι – Νιουκάστλ: Στατιστικά & Προϊστορία 04/03/2023

  • Την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα η Σίτι (55 βαθμοί) νίκησε εκτός έδρας την Μπόρνμουθ (1-4), ενώ η Νιουκάστλ (41 βαθμοί) προέρχεται από την εντός έδρας ήττα απέναντι στη Λίβερπουλ (0-2).
  • Ωστόσο οι τελευταίες υποχρεώσεις τους ήταν στις υπόλοιπες εγχώριες διοργανώσεις. Η Σίτι νίκησε την Μπρίστολ (3-0) για το Κύπελλο, ενώ η Νιουκάστλ ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) στον τελικό του Λιγκ Καπ.
  • Σε 45 αγώνες πρωταθλήματος, η Μάντσεστερ έχει 28 νίκες, η Νιουκάστλ 8, ενώ 9 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.
  • Στο Μάντσεστερ η Σίτι κυριαρχεί ακόμα περισσότερο, με 17 νίκες, 4 ισοπαλίες και μία ήττα στις 30/9/2000 (0-1).
  • Στον πρώτο γύρο το 3-3 στο «St. James’ Park» σταμάτησε το 5/5 που είχε η Σίτι ανεξαρτήτως έδρας, με την προηγούμενη ισοπαλία να είναι το 2-2 στις 30/11/2019.
  • Τελευταία νίκη των «ανθρακωρύχων» ήταν το 2-1 στο Νιουκάστλ (29/1/2019).
  • Τέσσερις αγώνες δίχως νίκη έχει η Νιουκάστλ. Τελευταία νίκη στις 15/1, το 1-0 επί της Φούλαμ, η οποία είναι η μοναδική τις τελευταίες 7 αγωνιστικές.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην Premier League (64 γκολ), ενώ η Νιούκαστλ την καλύτερη άμυνα (15 γκολ παθητικό), έχοντας παράλληλα τον καλύτερο συντελεστή μετά τους δύο πρωτοπόρους (+20) παρά την 10η μόλις επίθεση της κατάταξης (35 τέρματα).
  • Η Σίτι είναι η καλύτερη εντός έδρας ομάδα (10-1-1).
  • Οι «ανθρακωρύχοι» έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (11) μαζί με την Μπρέντφορντ.
  • Ο προπονητής της Νιουκάστλ, Έντι Χάου δεν έχει νικήσει ποτέ, ούτε τη Σίτι (0-1-12) ούτε τον Πεπ Γκουαρδιόλα (0-1-10).
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Μάντσεστερ Σίτι – Νιουκάστλ: Προγνωστικά 04/03/2023

Στο «Etihad» η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει περιθώριο για απώλειες, καθώς η μάχη για τον τίτλο κορυφώνεται και αυτή τη στιγμή η Άρσεναλ έχει το πάνω χέρι.

Για το παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet!

Με τη δύναμη της έδρας οι «πολίτες» θα κυνηγήσουν τη νίκη, με στόχο να έχουν προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Με δεδομένη την ευχέρεια των γηπεδούχων στο σκοράρισμα και την αντίστοιχη δυσκολία των «ανθρακωρύχων», που τους έχει αφήσει δίχως νίκη στο τελευταίο καρέ αγώνων, η Σίτι μπορεί να επικρατήσει χωρίς να δεχθεί τέρμα.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 1-0, 2-0, 3-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET


Μάντσεστερ Σίτι: Απουσίες & Ενδεκάδα 04/03/2023

Η Σίτι έχει προβλήματα με απουσίες στην άμυνα, με τον Στόουνς εκτός και τον Λαπόρτ εξαιρετικά αμφίβολο να είναι έτοιμος, ωστόσο χάρη στη δύναμη πυρός της θα επιδιώξει τη νίκη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι, Άκε, Γκουντογκάν, Ρόντρι, Ντε Μπρόινε, Μάχρεζ, Γκρίλις, Χάαλαντ.

Νιουκάστλ: Απουσίες & Ενδεκάδα 04/03/2023

Ο Γουίλοκ και ο Τάργκετ είναι τα βασικά προβλήματα για την ομάδα του Έντι Χάου, που περιμένει την επιστροφή της ομάδας σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πόουπ, Τρίπιερ, Σαρ, Μπότμαν, Μπερν, Γκόρντον, Τζοέλιντον, Λόνγκσταφ, Σεντ-Μαξιμίν, Αλμιρόν, Ισάκ.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ