el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 01/11/2023

Πρόωρο ντέρμπι στο EFL Cup: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Νιούκαστλ στο Όλντ Τράφορντ (22:15) για τον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πέρσι στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου οι «Κόκκινοι Διάβολοι» επικράτησαν με 2-0. Φέτος, τα πράγματα είναι διαφορετικά και σε γενικές γραμμές η Νιούκαστλ δείχνει πως βρίσκεται σε καλύτερη και σε πιο οργανωμένη κατάσταση από την αντίπαλό της.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα της Βόρειας Αγγλίας έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα τελευταία δέκα παιχνίδια της, όμως έμεινε με έναν βαθμό στα προηγούμενα δύο ματς, σαφώς επηρεασμένη από την βαριά τιμωρία του Σάντρο Τονάλι.

Στην άλλη μεριά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέρχεται από βαριά ήττα στο ντέρμπι με τη Σίτι (3-0) και – για ακόμα μία φορά φέτος – ψάχνει αντίδραση με μία καλή εμφάνιση.

Για το ματς του EFL Cup επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση στην Αγγλία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική.

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση και στο EFL Cup!


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ: Παρουσίαση, Ανάλυση 01/11/2023

Ακόμα ένα ντέρμπι, ακόμα μία ήττα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι – τουλάχιστον – ένα σκαλί πιο πάνω σε όλα τα επίπεδα και το άνετο 3-0 στο Ολντ Τράφορντ έφερε ξανά γκρίνια, παράπονα και έντονη κριτική για τον Έρικ Τεν Χαγκ.

Η Γιουνάιτεντ έμεινε ξανά πολύ μακριά από την εικόνα που θέλουν οι οπαδοί της και, για την ακρίβεια, μακριά από αυτό που πρέπει να παρουσιάζει στο γήπεδο με βάση την ιστορία και τη φανέλα της. Παρά τα – λίγα – θετικά μηνύματα από τις τρεις σερί νίκες κόντρα σε Μπρέντφορντ (2-1), Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1) και Κοπεγχάγη (1-0), οι «Κόκκινοι Διάβολοι» μπήκαν σε καθεστώς εσωστρέφειας, που γίνεται ακόμα πιο έντονη λόγω των απουσιών (Μαρτίνες, Σο, Καζεμίρο μεταξύ άλλων) που έχουν παίξει ρόλο στη γενικότερη εικόνα της ομάδας.

Mετά από ένα φανταστικό διάστημα, στο οποίο – μεταξύ άλλων – διέλυσε την Παρί Σεν Ζερμέν με 4-1, η Νιούκαστλ βίωσε μία εβδομάδα με ελάχιστα ups και αρκετά downs. H ήττα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ (1-0) έκανε περίπλοκη την υπόθεση της πρόκρισης στη φάση των «16» του Champions League, ενώ η εικόνα στο 2-2 με τη Γουλβς ήταν μακριά από τα συνηθισμένα στάνταρ.

Είναι προφανές πως η βαριά τιμωρία (10 μήνες) του Σάντρο Τονάλι έχει επηρεάσει τα αποδυτήρια της Νιούκαστλ. Ο Ιταλός είχε ήδη εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς στο κέντρο και τώρα ο Έντι Χάου καλείται να βρει απάντηση σε ένα μεγάλο κενό, το οποίο – για την ώρα – θα καλυφθεί από τους Λόνγκσταφ και Γουίλοκ.

Εκτός δράσης παραμένει και ο Σβεν Μπότμαν, ενώ αναμένεται και rotation στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αρκετοί παίκτες, όπως για παράδειγμα οι Ίσακ, Τρίπιερ, Μπερν, Γκιμαράες, Πόουπο, Ίσακ, έχουν επιβαρυνθεί με πολλά λεπτά συμμετοχής.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ: Προγνωστικά 01/11/2023

Λόγω έδρας, η Μάντσεστερ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο η Νιούκαστλ έχει την ποιότητα για να «χτυπήσει» το ματς. Η αλήθεια είναι όμως πως οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν το βάθος στο ρόστερ για να ανταποκριθούν σε όλες τις διοργανώσεις και το εκτεταμένο rotation ίσως βλάψει την συνολική εικόνα. Επίσης, είναι σίγουρο πως η Μάντσεστερ έχει τεράστιο κίνητρο, βλέποντας πως το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Αγγλίας θα είναι ουσιαστικά τα δύο τρόπαια που μπορεί να κυνηγήσει.

Για το ματς στο Όλντ Τράφορντ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.82 ΣΤΗ NOVIBET

ΝO GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.04 ΣΤΗ NOVIBET

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται επιθετικά και η Νιούκαστλ είναι – εκτός εξαιρέσεων – πολύ σταθερή αμυντικά. Το ματς αναμένεται να κριθεί ενδεχομένως στο γκολ και δεν αποκλείεται να χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 01/11/2023

Αρκετές οι απουσίες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Τεν Χαγκ δεν υπολογίζει στους Σο, Μαλάσια, Μαρτίνεζ, Ντιαλό (τραυματίες) και Σάντσο (τιμωρημένος). Ερωτηματικό υπάρχει και γύρω από το status των Καζεμίρο και Γουάν – Μπισάκα, που λογικά θα προφυλαχθούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Αγγλία και Ευρώπη.

Πολλά τα προβλήματα και για τη Νιούκαστλ. Η δεκάμηνη τιμωρία του Τονάλι ξεκίνησε και ο Ιταλός θα παίξει ξανά τον Αύγουστο, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού θα μείνουν οι Μπαρνς, Μπότμαν, Μέρφι και Άντερσον. Επίσης αναμένεται να γίνει rotation, με τους Ντουμπράβκα, Λιβραμέντο, Τάργκετ, Γουίλοκ να ετοιμάζονται για θέση στη βασική ενδεκάδα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3-3): Ονάνα – Νταλότ, Έβανς, Μαγκουάιρ, Ρεγκιλόν – Άμραμπατ, Έρικσεν, Μάουντ – Άντονι, Χόιλουντ, Ράσφορντ

Νιούκαστλ (4-3-3): Ντουμπράβκα – Λιβραμέντο, Σαρ, Λασέλ, Τάργκετ – Γουίλοκ, Γκιμαράες, Λόνγκσταφ – Αλμιρόν, Γουίλσον, Γκόρντον

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ