el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μαρσέιγ – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/10/2023

Σπουδαίο ματς για την ΑΕΚ στη Γαλλία. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» (19:45) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα που θα την φέρει μία ανάσα από την πρόκριση στα νοκ – άουτ της διοργάνωσης.

Μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών, ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στην κορυφή  του γκρουπ με 4 βαθμούς και βρίσκεται ήδη σε πολύ καλό δρόμο αναφορικά με τη μάχη της πρόκρισης, ενώ, στην άλλη μεριά, η Μαρσέιγ μετρά δύο βαθμούς με ισάριθμες ισοπαλίες.

Έτσι, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι το ματς στο «Βελοντρόμ» αποκτά τεράστια βαθμολογική σημασία και συνοδεύεται από μεγάλο ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο Europa League! 


Μαρσέιγ – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 26/10/2023

Μεγάλο ματς για την ΑΕΚ στη Γαλλία. Η «Ένωση» αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» (19:45) και γνωρίζει πως ένα θετικό αποτέλεσμα θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά της για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ώρα Μασσαλίας για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Μαρσέιγ (19:45) για την 3η αγωνιστική του Europa League και θα κυνηγήσει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα την φέρει μία ανάσα από την πρόκριση στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο, αφού κέρδισαν εκτός έδρας την Μπράιτον με 3-2, ενώ στη συνέχεια έμειναν στο 1-1 με τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με αυτά τα αποτελέσματα, η ΑΕΚ «πάτησε» κορυφή και πλέον ελέγχει την κατάσταση, γνωρίζοντας πάντως πως έχει μπροστά της αρκετά δύσκολα παιχνίδια.

Επιπρόσθετα, ο Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ενόψει του αγώνα στο ιστορικό «Βελοντρόμ». Για την ακρίβεια, η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς τους τρεις καλύτερους παίκτες της μεσοεπιθετικής της γραμμής στην καταπληκτική περσινή πορεία μέχρι το νταμπλ, αφού οι Λιβάι Γκαρσία, Σέρχιο Αραούχο και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών. Νοκ-άουτ και ο Ροδόλφο Πιζάρο, όπως φυσικά και οι Αλεξάντερ Κάλενς, Τομ Φαν Βέερτ, Ζίνι, οι οποίοι έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τζενάρο Γκατούζο ψάχνει την δεύτερη νίκη του στον πάγκο της Μαρσέιγ και σίγουρα περιμένει περισσότερα από τους παίκτες του σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασαν στην ήττα με 1-0 από τη Νις. Ο Ιταλός τεχνικός, που αντικατέστησε πριν λίγες εβδομάδες τον Μαρθελίνο, έλαβε χαρμόσυνα νέα από το ιατρικό επιτελείο, καθώς οι Τζόναθαν Κλος και Χοακίν Κορέα θα είναι διαθέσιμοι και ίσως παίξουν από την αρχή. Σίγουρα εκτός δράσης ο Παπέ Γκέιγ, υποψήφιοι για την αρχική ενδεκάδα και οι Ζοφρί Κοντογκμπιά και Ζορντάν Βερετούτ.

Στα προηγούμενα παιχνίδια της στο Europa League, η Μαρσέιγ μέτρησε δύο ισοπαλίες με εντυπωσιακά γκολ: Στην 1η αγωνιστική έφυγε με το 3-3 από την έδρα του Άγιαξ, ενώ στη συνέχεια έμεινε στο 2-2 με την Μπράιτον.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μαρσέιγ – ΑΕΚ: Προγνωστικά 26/10/2023

Ματς – πρόκληση για την ΑΕΚ στο «Βελοντρόμ». Είναι προφανές πως η Μαρσέιγ ξεκινά ως φαβορί στον αγώνα – λόγω ποιότητας και έδρας – ωστόσο τα προβλήματα των Γάλλων (εντός κι εκτός γηπέδου), όπως και το εξαιρετικό πρόσωπο της ΑΕΚ στα προηγούμενα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, αλλάζουν σε μεγάλο ποσοστό τις προβλέψεις για τον αγώνα.

Για την αναμέτρηση στη Μασσαλία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.67 ΣΤΗ NOVIBET

Εδώ δεν… ανακαλύπτει κανείς την Αμερική: Οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ αρκετά εύκολα, ενώ είναι σίγουρο πως η ΑΕΚ θα βρει χώρους, αφού η Μαρσέιγ θα μπει από νωρίς σε θέση οδηγού στο ματς.

Χ2 ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤH NOVIBET

Η έλευση του Τζενάρο Γκατούζο δεν έχει διορθώσει τα κακώς κείμενα των προηγούμενων εβδομάδων και η Μαρσέιγ… ψάχνεται σταθερά σε όλους τους τομείς. Η ΑΕΚ είναι σίγουρα πιο «δεμένη», ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το «Βελοντρόμ».

ΣΤ. ΤΣΟΥΜΠΕΡ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.50 ΣΤΗ NOVIBET

Η απουσία των Γκαρσία, Αραούχο, Γκατσίνοβιτς θα φέρουν – ξανά – σε πρώτο πλάνο τον Τσούμπερ. Ο Ελβετός είναι βαρόμετρο για τον Αλμέιδα και αν βρει λίγο χώρο θα… σκοτώσει την γαλλική άμυνα.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μαρσέιγ – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


Μαρσέιγ – ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 26/10/2023

O Γκατούζο προβληματίζεται για την απουσία του βασικού τερματοφύλακα, Λόπεθ, ενώ ο βασικός δεξιός μπακ, Κλος, αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να παίξει από την αρχή. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Βερετού και Κοντογκμπιά.

Μετρημένα τα κουκιά για τον Αλμέιδα, που θα… φορτώσει το κέντρο με Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα και θα δώσει στήριγμα στον Πόνσε με τον Τσούμπερ. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται εκπλήξεις από τον Αργεντινό τεχνικό.

Μαρσέιγ (4-3-3): Μπλάνκο – Κλος, Μπεμπά, Μπαλέρντι, Λόντι – Βερετού, Κοντογκμπιά, Ρονζιέ – Χαρίτ, Ομπαμεγιάνγκ, Σαρ

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα – Τσούμπερ, Πόνσε

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ