el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μίλαν – Ιντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/05/2023

Στις «φλόγες» το Μιλάνο για τον εμφύλιο ανάμεσα σε Μίλαν και Ιντερ στο «Σαν Σίρο» (10/5, 22:00, Cosmote Sport) με φόντο τον μεγάλο τελικό του Champions League!

Οι δύο ομάδες φιλοδοξούν στο πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης να κάνουν το μεγάλο βήμα προς την Κωνσταντινούπολη (ακολουθεί ρεβάνς στις 16/5) και η αντιπαλότητά τους μας προϊδεάζει για ένα σπουδαίο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο Μιλάνο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Μίλαν – Ιντερ: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/05/2023

Η Μίλαν έχει επιστρέψει για τα καλά στο προσκήνιο της διοργάνωσης και διψάει για τo 8ο Champions League της ιστορίας της και το 12ο τελικό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Οι «ροσονέρι» τελευταία φορά που έπαιξαν σε τελικό ήταν το 2007 στην Αθήνα όταν και επικράτησαν 2-1 της Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι στα «νοκ άουτ» παιχνίδια έχει δείξει χαρακτήρα και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Στους «16» απέκλεισε την Τότεναμ χωρίς να δεχθεί γκολ (1-0, 0-0) και στους «8» ξεπέρασε δια πυρός και σιδήρου το εμπόδιο της Νάπολι (1-0, 1-1).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, προέκυψε «αγκάθι» της τελευταίας στιγμής, αφού ο Ράφαελ Λεάο τραυματίστηκε το Σάββατο απέναντι στη Λάτσιο και η συμμετοχή του είναι στον αέρα.

Στο συγκεκριμένο ματς η Μίλαν νίκησε 2-0 τη Λάτσιο και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας στη Serie A (17-10-7). Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μπενασέρ, όμως τα πάντα επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό του Λέαο.

Ο Στέφανο Πιόλι παραμονή της αναμέτρησης με την Ιντερ έκανε λόγο για ένα μεγάλο ντέρμπι λέγοντας ότι «η ομάδα του έχει πετύχει πολλά στη φετινή διοργάνωση, μας περιμένει ένα σπουδαίο ματς δεν είμαστε διατεθειμένοι να σταματήσουμε θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό».

Η Ιντερ μετράει πέντε τελικούς Champions League και έχει στη συλλογή της τρεις κούπες. Τελευταία φορά που ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης ήταν το 2010 στον τελικό με την Μπάγερν. Οι «νερατζούρι» στους «16» και στα προημιτελικά ξεπέρασαν τα εμπόδια των Πόρτο (1-0, 0-0) και Μπενφίκα (2-0, 3-3) αντίστοιχα.

Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι θέλουν να δείξουν ότι είναι αφεντικό στο Μιλάνο. Eπιθετικά ο ανταγωνισμός έχει εκτοξευθεί στα ύψη με τους Λαουτάρο Μαρτίνες (23 γκολ), Τζέκο (13 γκολ), Λουκάκου (10 γκολ) να μοιάζουν αποφασισμένοι να νικήσουν μια από τις πιο σκληρές άμυνες της Ευρώπης.

Το Σάββατο η Ιντερ νίκησε μέσα στο Ολίμπικο τη Ρόμα με 2-0 και διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ο Λουκάκου ήταν ο παίκτης που έβγαλε από τη δύσκολη θέση την ομάδα του αφού με γκολ 75 καθάρισε τη νίκη, ενώ εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο Αντρέ Ονάνα.

Ο προπονητής της Ιντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, λίγο πριν το μεγάλο ματς στάθηκε στο γεγονός ότι οι επιθετικοί του είναι σε φόρμα τονίζοντας:

«Οι επιθετικοί μας σκοράρουν, όμως το σημαντικότερο είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Περάσαμε από έναν όμιλο με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν κι έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπιερία. Πόρτο και Μπενφίκα μας δυσκόλεψαν αλλά τα καταφέραμε…».


Μίλαν – Ιντερ: Στατιστικά, Προϊστορια 10/5/2023

  • Οι δύο ομάδες στο παρελθόν έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές στο Champions League.  Στον ημιτελικό του 2003 η Μίλαν πήρε την πρόκριση με δύο ισοπαλίες (0-0, 1-1), ενώ το 2005 στα προημιτελικά οι «ροσονέρι» πανηγύρισαν δύο νίκες (2-0, 3-0).
  • Στη φετινή Serie A, Μίλαν και Ίντερ έχουν πανηγυρίσει από μια νίκη μπροστά στο κοινό τους. Οι ροσονέρι επικράτησαν με σκορο 3-2 σ΄ένα ματς που ο Λεάο πέτυχε δύο γκολ και ο Ζιρού ένα, ενω για την Ιντερ σκόραραν οι Μπρόζοβιτς, Τζέκο. Στο ματς του β’ γύρου οι νερατζούρι νίκησαν 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Λαουτάρο Μαρτίνες.
  •  Η Ιντερ προέρχεται από 4 σερί νίκες στη Serie A και στα συγκεκριμένα ματς έχει πετύχει 14 γκολ (!) κι έχει δεχθεί μόλις ένα!
  •  Σε 10 φετινά ματς στο Champions League η Ιντερ μετράει 7 Under και 3 Over, ενώ αντίστοιχα η Μίλαν έχει 6 Under και 4 Over.
  • Από τις 18 Μαρτίου έχει να ηττηθεί η Μίλαν στη Serie A και έκτοτε μετράει 7 σερί ματς αήττητη με 4 ισοπαλίες και 3 νίκες.
  • Η Μίλαν στη φάση των «8» του Champions League είχει επίσης μπροστά της έναν ιταλικό εμφύλιο, αφού αντιμετώπισε τη Νάπολι. Και στα δύο παιχνίδια εμφάνισε εξαιρετική αμυντική λειτουργία και η πρόκριση ήρθε με Under (1-0 και 1-1).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • βαθμολογία στη Serie A. 

Μίλαν – Ιντερ: Προγνωστικά 10/05/2023

Τεράστιο ντέρμμπι στο Μιλάνο και με δεδομένο ότι ακολουθεί ρεβάνς την ερχόμενη βδομάδα το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και οι δύο ομάδες θα είναι προσεχτικές. Για το ματς στο «Σαν Σίρο» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις 800+ αγορές της Novibet.

Το γκρουπ των αποδόσεων «φωτογραφίζει» ένα παιχνίδι που θα έχει αρκετό «Χ» κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αγωνιστικά η Ιντερ είναι πιο θαρραλέα επιθετικά, όμως η Μίλαν απέδειξε και με τη Νάπολι ότι ξέρει να κλειδώνει τους αντιπάλους της.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20 ΣΤΗ NOVIBET   

Διαιτητής της αναμέτρηση ορίστηκε ο Χεσούς Χιλ Μανθάνο. Ο Ισπανός με δεδομένο ότι πάνω στο τερέν θα πέσουν κορμιά αναμένεται να βάλει αρκετές φορές το τσεπάκι στην κάρτα. Με τον τρόπο που αγωνίζονται οι ομάδες η Μίλαν είναι φαβορί για να δει περισσότερες κίτρινες κάρτες.

αποδοση 2.10 η μιλαν να δει περισσοτερεσ κιτρινεσ καρτεσ

Στα Combo Bets οι επιλογές είναι δελαστικές για το μεγάλο ντέρμπι στο Μιλάνο.

GOAL/GOAL & UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.50  


Μίλαν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/05/2023

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, θα κληθεί να λύσει το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ράφαελ Λεάο. Ο 23χρονος επιθετικός τραυματίστηκε με τη Λάτσιο και δεν είναι σε βαθμό ετοιμότητας για να ξεκινήσει βασικός. Ο Λεάο ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην πρόκριση κόντρα στη Νάπολι και η απουσία τους αλλάζει τα πλάνα των ροσονέρι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Καλάμπρια, Κιάερ, Τομόρι, Ερνάντες – Τονάλι, Κρούνιτς – Σαλεμάκερς, Μπενασέρ, Ντίας – Ζιρού

pioli inzaghi novibet

Ιντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/05/2023

Το θετικό για τον Σιμόνε Ιντζάγκι είναι ότι βλέπει την ομάδα του στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν να σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και να δημιουργεί φάσεις. Τραυματίας για τους «νερατζούρι» είναι ο μέσος Γκόσενς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονάνα – Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντούμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο – Λαουτάρο Μαρτίνες, Λουκάκου.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ