el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μίλαν – Ουντινέζε: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/08/2022

Η Μίλαν μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα ως κάτοχος του τίτλου για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2010-11. Η πρεμιέρα λοιπόν με αντίπαλο την Ουντινέζε (13/08, 19:30) έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα για τους «ροσονέρι» στην προσπάθεια να υπερασπιστούν τα κεκτημένα τους!

Το περσινό πρωτάθλημα είχε ένα… χιτσκοκικό φινάλε με τη Μίλαν τελικά να κατακτά το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική, στη μεγάλη μάχη με την Ίντερ. Η ομάδα του Ιμπραΐμοβιτς κατάφερε να εκθρονίσει τους «νερατζούρι» και τώρα πρέπει να μείνει στην κορυφή.

Η Ουντινέζε από την άλλη, τερμάτισε στη μέση της βαθμολογίας. Εξασφάλισε σχετικά άνετα την παραμονή της, για την ακρίβεια δεν κινδύνεψε ουσιαστικά, ενώ στόχος της είναι να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να μπει στην πρώτη δεκάδα.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Μίλαν απέναντι στην Ουντινέζε γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!

 


Μίλαν – Ουντινέζε: Ανάλυση & Παρουσίαση 13/08/2022

Με τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ιταλίας πλέον, η Μίλαν έχει εξαιρετικό δύσκολο έργο μπροστά της. Ίντερ, Γιουβέντους και Ρόμα θέλουν όλες να κάνουν την υπέρβαση και να εκθρονίσουν τους «ροσονέρι».

Γι’ αυτό και μόνο η αποστολή της Μίλαν είναι δύσκολη, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ουντινέζε, την οποία καλείται να υποδεχθεί στην πρεμιέρα. Το πρόγραμμα θα μπορούσε να είναι πολύ πιο δύσκολη αντίπαλο, οπότε ο Στέφανο Πιόλι έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος.

Το καλοκαίρι έγιναν αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Κυρίως έφυγαν ποδοσφαιριστές, ενώ οι προσθήκες ήταν λίγες και καλές. Τα δύο νέα πρόσωπα που προστέθηκαν στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου είναι βελγικής προελεύσεως. Και τα δύο. Το πρώτο είναι ο επιθετικός Ντιβόκ Οριγκί, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Λίβερπουλ.

milan udinese2 13082022 novibet

Το δεύτερο είναι ο Σαρλ Ντε Κετελάρε. Ο 21χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός ήρθε από την Κλαμπ Μπριζ έναντι του ποσού των 32 εκατ. ευρώ! Φυσικά είναι η ακριβότερη καλοκαιρινή μεταγραφή των «ροσονέρι».

Επιπλέον επισημοποιήθηκε η παραμονή μετά τον δανεισμό, των Φλορέντσι από τη Ρόμα και Μεσάιας από την Κροτόνε. Την αντίθεση διαδρομή ακολούθησαν οι Κέσι, Χάουγκε, Γκαγιάρντι, Ρομανιόλι, Μουράτι, Μποσίσο, Ντουάρτε, Καστιγέχο και αρκετοί νεαροί που έμειναν ελεύθεροι.

Όσον αφορά την εικόνα της ομάδας από τα φιλικά προετοιμασίας, ο Στέφανο Πιόλι πρέπει να θα πρέπει να έχει μείνει αρκετά ικανοποιημένος. Η Μίλαν είχε καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος των αγώνων της. Συγκεκριμένα έδωσε επτά αγώνες, στους οποίους μέτρησε έξι νίκες και μόλις μία ήττα.

Στο πιο πρόσφατο, την περασμένη Κυριακή νίκησε 7-1 την Περγκολετέσε (ομάδα τρίτης κατηγορίας). Στα προηγούμενα είχε μερικές εντυπωσιακές σε έκταση νίκες (6-1 τη Βιντσέντζα, 5-0 τη Βολφσμπέργκερ), ενώ η μοναδική της ήττα, προήλθε από την ουγγρική ΖΤΕ με σκορ 3-2.

Ο Στέφανο Πιόλι παραχώρησε συνέντευξη εν όψει της νέας σεζόν και τόνισε μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα υπέροχο καλοκαίρι. Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για να κερδίσεις χρειάζεσαι ταλέντο, χρειάζεσαι χαρακτήρα. Φέτος θα είναι πιο εύκολο να παρακινήσουμε την ομάδα, είμαστε πιο δυνατοί από πριν από ένα χρόνο. Θα παλέψουμε για να υπερασπιστούμε το Σκουντέτο και να βελτιωθούμε στο Champions League».

Η Ουντινέζε τερμάτισε στη 12η θέση στο προηγούμενο πρωτάθλημα. Σε σύνολο 38 αγωνιστικών είχε απολογισμό 11 νίκες, 14 ισοπαλίες και 13 ήττες. Στόχος είναι φυσικά να βελτιώσει τη συγκομιδή της και να κάνει ένα βήμα προς την πρώτη δεκάδα. Βέβαια αυτό δε θα είναι εύκολη υπόθεση.

Το καλοκαίρι, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Γκαμπριέλε Τσιόφι και στη θέση του επήλθε συμφωνία με τον Αντρέα Σότιλ. Ο 48χρονος προπονητής ήταν στην Άσκολι τα δύο τελευταία χρόνια, την οποία μάλιστα οδήγησε πέρυσι, μέχρι τα πλέι οφ ανόδου, άσχετα αν δεν τα κατάφερε.

Η ομάδα είχε αρκετές αλλαγές και στο έμψυχο δυναμικό. Συνολικά αποχώρησαν 11 ποδοσφαιριστές με κυριότερη τη μετακίνηση του αριστερού μπακ Ναχουέλ Μολίνα στην Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι του ποσού των 20 εκατ. ευρώ! Επίσης παραχωρήθηκε και ο μέσος Κουλιμπαλί στη Σαλερνιτάνα και η Ουντινέζε έβαλε στο ταμείο της 3 εκατ. ευρώ.

Μία ιδιαίτερη περίπτωση είναι ο Ιταλός αμυντικός (αριστερός μπακ), Ντέστινι Ουντόγκι. Ο 20χρονος είχε αποκτηθεί πέρυσι ως δανεικός από τη Βερόνα. Φέτος το καλοκαίρι η Ουντινέζε τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή, ενώ πριν από λίγες έκλεισε η μεταγραφή του στην Τότεναμ.

Ωστόσο τα «σπιρούνια» θα τον αφήσουν για ένα χρόνο δανεικό στην Ουντινέζε και θα τον πάρουν πίσω το επόμενο καλοκαίρι. Σημαντικές προσθήκες για την ομάδα είναι επίσης ο επιθετικός Μπέτο από την Πορτιμονένσε, ο αμυντικός Μασίνα από τη Γουότφορντ, ο στόπερ Μπιγιόλ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αμυντικός Εμπόσε από την Ανζέ.

Στα φιλικά, η Ουντινέζε ξεκίνησε καλά, όμως το τελευταίο διάστημα είχε τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα που έδωσε. Επίσης η ομάδα μπήκε και στις υποχρεώσεις για το Κύπελλο Ιταλίας, όπου κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Φεραλπισάλο (ομάδα τρίτης κατηγορίας), την οποία νίκησε 2-1 με γκολ των Ντεουλοφέου και Σαξές και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο.


Μίλαν – Ουντινέζε: Στατιστικά & Προϊστορία 13/08/2022

  • Η Μίλαν, όπως ήταν αναμενόμενο, στην προϊστορία για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με την Ουντινέζε. Συνολικά έχουν διεξαχθεί 47 αγώνες στο Μιλάνο και οι «ροσονέρι» μετρούν 25 νίκες, 17 ισοπαλίες και μόλις 5 ήττες.
  • Στα τελευταία πέντε ματς, η Μίλαν είναι αήττητη, αλλά οι ισοπαλίες είναι περισσότερες από τις νίκες. Συγκεκριμένα έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, όλες με 1-1. Και τα πέντε ματς έληξαν στο Goal.
  • Η τελευταία φορά που κέρδισε η Ουντινέζε μέσα στο «Σαν Σίρο» ήταν τη σεζόν 2016-17 με σκορ 1-0.
  • Η μεγαλύτερη σε εύρος εντός έδρας νίκη της Μίλαν ήταν τη σεζόν 1958-59 με σκορ 7-0.
  • Οι γηπεδούχοι τρέχουν ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων στην έδρα της, μετρώντας έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες (6-4-0). Η πιο πρόσφατη ήττα τους μέσα στο Μιλάνο, ήταν στις 17 Ιανουαρίου από τη Σπέτσια (1-2).
  • Πολύ καλό σερί εκτός έδρας όμως, έχει και η Ουντινέζε καθώς δεν έχει ηττηθεί στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες (3-2-0). Τελευταία ήττα εκτός έδρας ήταν στις 19 Μαρτίου με 2-1 στη Νάπολι.
  • Οι «ροσονέρι» περιμένουν πως και πως την εν λόγω αναμέτρηση και αναμένεται να γεμίσουν το «Σαν Σίρο». Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι εκτός από τα 40.000 διαρκείας που έχουν διατεθεί, έχουν πουληθεί και περίπου 30.000 εισιτήρια. Το ματς πάει για sold out!
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

milan udinese4 13082022 novibet


Μίλαν – Ουντινέζε: Προγνωστικά 13/08/2022

Το πρώτο παιχνίδι, ειδικά εντός έδρας και τον τίτλο της πρωταθλήτριας μπορεί να επιφέρει ένα άγχος στους παίκτες της Μίλαν. Η Ουντινέζε είναι καλή ομάδα και έχει δείξει αρκετά στιβαρή μέχρι στιγμής. Λογικά θα αντέξει για ένα ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ Χ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35

Γενικότερα περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι. Δε θα έχει τα πολλά γκολ που πέτυχε στα φιλικά η Μίλαν, αφού ως γνωστόν άλλο τα φιλικά κι άλλο τα επίσημα παιχνίδια. Η Μίλαν είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά το ματς θα μείνει σε πιο κλειστά επίπεδα.

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.99

Τέλος, με δεδομένο ότι η Μίλαν θα έχει τον πρώτο λόγο από την αρχή της αναμέτρησης έως το τέλος, αναμένεται να ασκήσει μεγάλη πίεση στην Ουντινέζε. Αυτό θα επιφέρει αρκετά κόρνερ.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ OVER 9,5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86


Μίλαν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/08/2022

Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Στέφανο Πιόλι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ουντινέζε.

Δεδομένη είναι η απουσία του Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος έχει πρόβλημα στο γόνατο, θα κάνει εγχείρηση και θα επιστρέψει από το 2023.

Σίγουρα εκτός είναι και ο μέσος Σάντρο Τονάλι που επίσης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Όχι φυσικά τόσο σοβαρό όσο του Σουηδού σούπερ σταρ.

Αμφίβολος είναι ο Ζιρού, αλλά οι πιθανότητες να προλάβει είναι αρκετές, ενώ οι Μεσίας και Οριγκί είναι έτοιμοι από ιατρικής πλευράς. Λογικά ο Μεσίας θα είναι και στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Καλάμπρια, Καλούλου, Τομόρι, Ερναντές – Μπένακερ, Κρούνιτς – Μεσίας, Ντίας, Λεάο – Ρέμπιτς.

milan udinese6 13082022 novibet


Ουντινέζε: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/08/2022

Ο Αντρέα Σότιλ έχει πολύ λιγότερα προβλήματα να σκεφτεί να λύσει εν όψει του αγώνα της πρεμιέρας με τη Μίλαν.

Σίγουρα εκτός αποστολής θα μείνουν ο τραυματίας στόπερ, Μπεκάο και ο επίσης τραυματίας, κεντρικός μέσος Αρσλάν. Λογικά δε θα προλάβει και ο αριστερός μπακ, Λεάντρο Μπούκα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σιλβέστρι – Πέρεζ, Μπιγιόλ, Μασίνα – Σόπι, Περέιρα, Ουάλας, Μακένγκο, Ουντόγκι – Ντεουλοφέου, Μπέτο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ