el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μονακό – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/12/2023

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Μονακό (20:00) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο Πριγκιπάτο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Νέα εκτός έδρας δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό που αντιμετωπίζει τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς στο Salle Gaston Medecin σε μία σημαντική στροφή λίγο πριν το φινάλε του πρώτου γύρου με στόχο το μεγάλο «διπλό» για την αναρρίχηση στην κατάταξη.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Μονακό – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/12/2023

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις δοκιμασίες εκτός ΟΑΚΑ καθώς αρχίζουν την διαβολοβδομάδα στο Μονακό πριν αναμετρηθούν με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν καλείται να αντιμετωπίσει τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς στο «κλουβί» του Πριγκιπάτου αναζητώντας το «διπλό» που θα την επαναφέρει σε θετικό ρεκόρ (7-7).

Η νίκη στη Λυών επί της Βιλερμπάν την προηγούμενη αγωνιστική με τον Κώστα Σλούκα να είναι μπροστάρης, αλλά και MVP της αγωνιστικής (18 πόντοι, 12 ασίστ, 29 αξιολόγηση) σταμάτησε το αρνητικό σερί τριών ηττών και επανέφερε τα χαμόγελα στους «πράσινους», οι οποίοι έχοντας φύγει νικητές από τις έδρες των δύο ουραγών της κατάταξης (Άλμπα, Βιλερμπάν) καλούνται να το πράξουν και σε σαφώς πιο δύσκολες έδρες, απέναντι σε σαφώς καλύτερες ομάδες.

Ο Αταμάν επισήμανε πως «προσπαθούμε να κερδίσουμε δύσκολα παιχνίδια εκτός έδρας. Τα παιχνίδια που έχουμε τώρα (σ.σ. σε Μονακό, Μιλάνο) είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Για να κερδίσουμε πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ» και πρόσθεσε με νόημα ότι «αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό στην πιο δύσκολη έδρα γι’ αυτόν (σ.σ. ΣΕΦ) τότε μπορεί να νικήσει οπουδήποτε».

Όσο για τα «κλειδιά» της νίκης, όπως είναι φυσιολογικό εστίασε στον Μάικ Τζέιμς: «Βλέποντας τους αριθμούς, ο Τζέιμς είναι το κλειδί για την επίθεση της Μονακό με 21 πόντους και 5-6 ασίστ ανά αγώνα. Όμως δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε παίκτες όπως ο Ντιάλο, ο Οκόμπο και ο Γουόκερ ή παίκτες στη ρακέτα όπως ο Μοτιεγιούνας. Σίγουρα θα ασχοληθούμε με όλη την ομάδα της Μονακό, αλλά σίγουρα ο Τζέιμς είναι το κλειδί για την επίθεσή τους».

Ο Τούρκος τεχνικός από την προηγούμενη αγωνιστική έχει ξανά διαθέσιμο τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και ελπίζει να έχει καθ’ όλα έτοιμο και τον καθοριστικό απέναντι στη Βιλερμπάν Μάριους Γκριγκόνις που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.

Σημαντικό στοιχείο που μπορεί να κρίνει πολλά θα είναι τα λάθη, καθώς η Μονακό κάνει τα λιγότερα στην Euroleague, όντας η μοναδική ομάδα σε μονοψήφιο αριθμό (9.8).

Η παρέα του Μάικ Τζέιμς, που είναι κορυφαίος των Μονεγάσκων σε πόντους (19.4), ασίστ (5), ριμπάουντ (4.6) και αξιολόγηση (20.9) έχει ρεκόρ 8-6 επιστρέφει στο «σπίτι» της έπειτα από τρία εκτός έδρας παιχνίδια (νίκη στο Κάουνας, ήττες από Παρτιζάν, Φενέρ).

Ο Παναθηναϊκός σε 4 αγώνες δεν έχει καταφέρει να νικήσει τη Μονακό ανεξαρτήτως έδρας, με τις δύο ήττες στο Πριγκιπάτο να είναι δίχως ουσιαστική μάχη (75-63, 84-70) κι αυτή τη φορά καλείται να πράξει διαφορετικά.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Την σπουδαία αναμέτρηση στο Μονακό, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Μονακό – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 20/12/2023

Η Μονακό γνώρισε την ήττα στην Πόλη από την Φενέρ (86-74) καθώς ήταν άστοχη και κυνηγούσε την αντίπαλό της καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μόνο Τζέιμς (24) και Οκόμπο (14) είχαν διψήφιο αριθμό πόντων για τους Μονεγάσκους που έπεσαν σε ρεκόρ 8-6.

Τα ομαδικά στατιστικά της Μονακό: 21/40 δίποντα, 5/22 τρίποντα, 17/21 βολές, 28 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 5 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 5 λάθη.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες την προηγούμενη αγωνιστική με το 81-89 στην Ldlc Arena επί της Βιλερμπάν για να ανέβει στο 7-7.

Η ομάδα του Αταμάν είχε μια διψήφια πεντάδα με πρώτο σκόρερ και καθοριστικό στην τελική ευθεία τον Γκριγκόνις (19), ενώ ακολούθησαν οι «διπλοί» Σλούκας (18 πόντοι, 12 ασίστ), Μήτογλου (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ), Λεσόρ (14) και Ναν (13).

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 13/26 δίποντα, 15/34 τρίποντα, 18/29 βολές, 35 ριμπάουντ, 23 ασίστ, 7 κλεψίματα, 5 κοψίματα, 14 λάθη.


Μονακό – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 20/12/2023

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στο Μονακό και καλείται να πάρει το πρώτο μεγάλο «διπλό» της σεζόν, προερχόμενος από νίκη στην έδρα της Βιλερμπάν, ώστε να εδραιωθεί στην 8άδα.

Οι Μονεγάσκοι έχουν δύο ήττες στο «σπίτι» τους και οι «πράσινοι» μπορούν να τις κάνουν… τρεις εφόσον αποφύγουν τα λάθη που τους στέρησαν προηγούμενα «διπλά», όπως επί της Παρτιζάν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ +4.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες είναι παραγωγικές, με τον Παναθηναϊκό να σκοράρει 81.9 πόντους, ενώ οι 79.3 πόντοι των Μονεγάσκων δεν αντικατοπτρίζουν την επιθετική ποιότητα που έχει μια ομάδα με τόσους πρωτοκλασάτους περιφερειακούς, με πρώτο και καλύτερο φυσικά τον πρώην «πράσινο» Μάικ Τζέιμς.

OVER 161.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μονακό – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ