el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαρόκο – Ισπανία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/12/2022

Ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον διεξάγεται την Τρίτη (06/12, 17:00), στο «Education City Stadium» στην πόλη Αλ Ραγιάν, όπου το Μαρόκο αντιμετωπίζει την Ισπανία. Η αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλη αγωνία, καθώς το Μαρόκο είναι χωρίς αμφισβήτηση η έκπληξη των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ η Ισπανία καλείται να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ότι μπορεί να πάει μακριά στο τουρνουά.

Οι Αφρικανοί δεν έχουν τίποτα να χάσει αφού έχει ήδη ισοφαρίσει την καλύτερη επίδοσή του στα Παγκόσμια Κύπελλα με την είσοδο στους «16». Ωστόσο άπαντες στην ομάδα θεωρούν ότι έχουν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία μπροστά τους. Η Ισπανία από την άλλη θέλει να δείξει ότι η ήττα από την Ιαπωνία ήταν απλά μία κακή παρένθεση.

Με 1.000 αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Μαρόκου απέναντι στην Ισπανία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live στοίχημα και συνολικά τα καλύτερα προγνωστικά Μουντιάλ!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Μαρόκο – Ισπανία: Ανάλυση & Παρουσίαση 06/12/2022

Το Μαρόκο κάνει εντυπωσιακή πορεία μέχρι στιγμής κι αυτό δεν αμφισβητείται από κανένα. Είναι η ευχάριστη έκπληξη στη φάση των ομίλων και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Άλλωστε δεν είναι μικρό πράγμα να αφήνεις πίσω στον όμιλο την Κροατία και το Βέλγιο.

Αυτό έκανε λοιπόν το εκπληκτικό Μαρόκο του Ουαλίντ Ρεγκραγκί. Τα ματς του ξεκίνησαν αρκετά καλά για τους Αφρικανούς. Στο εναρκτήριο παιχνίδι με την Κροατία τα προγνωστικά Μουντιάλ ήθελαν φαβορί την ομάδα του Ντάλιτς, αλλά το Μαρόκο πήρε την ισοπαλία.

Και μάλιστα πήρε την ισοπαλία με μία εξαιρετική εμφάνιση, η οποία ουσιαστικά το αδικεί. Είχε τις ευκαιρίες να πάρει το ματς, αλλά δε στάθηκε τυχερή στην τελική προσπάθεια. Στη συνέχεια έπαιξε με το Βέλγιο, όπου άπαντες το είχαν για χαμένο.

morocco spain5 06122022 novibet

Όχι όμως οι Μαροκινοί, που δε φοβήθηκαν τους Βέλγους και με δύο γκολ στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης πήραν μία τεράστια νίκη. Αυτό το αποτέλεσμα τους έβαλε σε θέση οδηγού στον όμιλο μαζί με την Κροατία.

Έτσι για το τελευταίο παιχνίδι με τον Καναδά, τους αρκούσε απλά μία ισοπαλία. Ο Ζίγες και οι συμπαίκτες του όμως δε συμβιβάστηκαν με αυτό. Έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και πήραν προβάδισμα δύο γκολ με τον Ζίγες στο 4’ και τον Εν Νεσίρι στο 23’. Ο Καναδάς μείωσε στο 40’ με αυτογκόλ, αλλά το Μαρόκο νίκησε και πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο!

Η Ισπανία έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα στη διάρκεια του ομίλου. Αρχικά έδειξε το πολύ καλό της στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα, αλλά και στο μεγαλύτερο διάστημα του δεύτερου αγώνα με τη Γερμανία, αλλά στη συνέχεια έριξε την απόδοσή της κατακόρυφα κυρίως στο τρίτο παιχνίδι με την Ιαπωνία.

Στον πρώτο αγώνα η Ισπανία σκόρπισε τον… τρόμο στους υπόλοιπους αντιπάλους της στον όμιλο και συνολικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η νίκη της με 7-0 επί της Κόστα Ρίκα έδειξε σε όλους ότι οι «φούριας ρόχας» είναι ικανοί για σπουδαία πράγματα φέτος στο Μουντιάλ.

morocco spain2 06122022 novibet

Στο δεύτερο παιχνίδι τους, οι Ίβηρες αντιμετώπισαν στο ντέρμπι του ομίλου τη Γερμανία. Με νίκη θα εξασφάλιζαν αυτόματα την πρόκρισή τους και σχεδόν βέβαια και την πρώτη θέση. Ωστόσο το ματς πήγε στην ισοπαλία και η πρόκριση θα κρινόταν στο τελευταίο ματς.

Στο τελευταίο ματς, η Ισπανία αντιμετώπιζε την Ιαπωνία και τα προγνωστικά Μουντιάλ την ήθελαν να είναι το μεγάλο φαβορί. Μάλιστα προηγήθηκε και σχετικά νωρίς στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε τρία λεπτά έγινε η ανατροπή και βρέθηκε να χάνει με 2-1. Μάλιστα για μερικά λεπτά ήταν κι εκτός συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού η Κόστα Ρίκα ήταν μπροστά με 2-1, αλλά η Γερμανία νίκησε τελικά με 4-2 και χάρη σε αυτό το αποτέλεσμα, η Ισπανία πήρε την πρόκριση, χάρη στη διαφορά τερμάτων.


Μαρόκο – Ισπανία: Στατιστικά & Προϊστορία 06/12/2022

  • Ένα παιχνίδι έχουν δώσει ως αντίπαλοι το Μαρόκο και η Ισπανία. Κι αυτό μάλιστα ήταν σχετικά πρόσφατα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία.
  • Οι δύο ομάδες βρέθηκαν στη φάση του ομίλου και αναμετρήθηκαν για την 3η και τελευταία αγωνιστική. Το ματς έληξε με 2-2 και η Ισπανία προκρίθηκε ως πρώτη μαζί με την Πορτογαλία, ενώ το Μαρόκο αποκλείστηκε ως τελευταίο με ένα βαθμό.
  • Το Μαρόκο τρέχει ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων το τελευταίο διάστημα με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Ένα κοινό χαρακτηριστικό των έξι νικών του Μαρόκου είναι ότι σε όλες ήρθε το 2-3 σύνολο γκολ αγώνα, ενώ οι ισοπαλίες ήταν και οι δύο με 0-0.
  • Η Ισπανία αποκλείστηκε στο προηγούμενο Μουντιάλ στη φάση των «16» και σε αυτό του 2014 -ως κάτοχος κιόλας- από τη φάση των ομίλων. Οπότε έχει ένα έξτρα κίνητρο στην τωρινή διοργάνωση.
  • Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ισπανία φτάνει κυρίως μέχρι τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δύο φορές έχει περάσει στα ημιτελικά. Τη μία βγήκε τέταρτη στην Βραζιλία το 1950 και την άλλη πήρε τον τίτλο στη Νότιο Αφρική το 2010.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Διαβάστε για όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

morocco spain3 06122022 novibet


Μαρόκο – Ισπανία: Προγνωστικά 06/12/2022

Βάσει της εικόνας που έχουν δείξει οι δύο ομάδες στα ματς του ομίλου μέχρι τώρα, η καλύτερη δυνατή επιλογή είναι το Goal. Τόσο το Μαρόκο όσο και η Ισπανία φτιάχνουν πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια τους, σκοράρουν με σχετική ευκολία, ενώ η άμυνα δε δείχνει να είναι το… μεγάλο τους ατού!

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗ NOVIΒΕΤ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Ακόμη μία εξαιρετική επιλογή, αφού το παιχνίδι δείχνει ότι θα είναι ανοικτό είναι, η Ισπανία να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα. Η συγκεκριμένη αγορά πληρώνει εξαιρετικά και βάσει όλων όσων έχουμε δει μέχρι τώρα, έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΤΟ 2.85

Τέλος, ακόμη μία καλή αγορά με εξαιρετικό value είναι το διπλό, δηλαδή η νίκη της Ισπανίας σε συνδυασμό με το Over 1,5.

H NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ COMBO BET ΓΙΑ 2 & OVER 1,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00


Μαρόκο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/12/2022

Χωρίς προβλήματα και απουσίες θα παραταχθεί το Μαρόκο στον αγώνα με την Ισπανία. Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο τερματοφύλακας Μπόνο, ο αμυντικός Χακίμι και ο μεσοεπιθετικός Ζιγές πήραν όλοι τις απαραίτητες ανάσες εν όψει του μεγάλου αγώνα με την Ισπανία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπόνο – Χακίμι, Σαΐς, Αγκέρντ, Μαζράουι – Ουνάχι, Άμραμπατ, Σαχίρι – Ζίγες, Εν Νεσίρι, Μπουφάλ.

morocco spain4 06122022 novibet


Ισπανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/12/2022

Ο Λουίς Ενρίκε έκανε πολλές αλλαγές στο παιχνίδι με την Ιαπωνία, αλλά τώρα θα επιστρέψουν οι βασικοί για τα νοκ άουτ ματς.

Ο Αθπιλικουέτα είναι αμφίβολος, αλλά και πάλι δε θα διεκδικούσε θέση στο αρχικό σχήμα. Οι Ντάνι Όλμο και Νταβίντ Ράγια έχασαν μία προπόνηση, αλλά οι πιθανότητες να προλάβουν τον αγώνα είναι υπέρ τους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιμόν – Καρβαχάλ, Ρόδρι, Λαπόρτ, Άλμπα – Πέδρι, Μπουσκέτς, Γκάβι – Τόρες, Μοράτα, Όλμο.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ