el
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Νάπολι – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 07/09/2022

Η περσινή φιναλίστ του Champions League, Λίβερπουλ, αρχίζει τις φετινές της υποχρεώσεις από την Ιταλία και τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νάπολι (07/09, 22:00). Οι Άγγλοι ελπίζουν ότι θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη σεζόν, αφήνοντας πίσω τους τα άσχημα αποτελέσματα στην Premier League.

Από την άλλη, η Νάπολι θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Έρχεται με καλή ψυχολογία από τα παιχνίδια στη Serie A, όπου μάλιστα είναι στη δεύτερη θέση πίσω από την πρωτοπόρο Αταλάντα!

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Νάπολι απέναντι στη Λίβερπουλ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Νάπολι – Λίβερπουλ: Ανάλυση & Παρουσίαση 07/09/2022

Η σεζόν έχει αρχίσει πολύ καλά για τη Νάπολι. Τουλάχιστον στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι αήττητη μέχρι στιγμής. Μετράει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες και είναι στη δεύτερη θέση με 11 βαθμούς πίσω από την Αταλάντα με 13.

Η Νάπολι θέλει να καταστήσει σαφές από πολύ νωρίς ότι θα είναι μεταξύ των διεκδικητών του φετινού τίτλου. Και μάλιστα αν συνεχίσει να έχει σε αυτή την κατάσταση τον Γεωργιανό, Κβίτσα Κβαρασκέλια, τότε θα είναι και το φαβορί για τον κατακτήσει.

Ο 21χρονος εξτρέμ έχει πετύχει ήδη τέσσερα γκολ μέχρι στιγμής και όλα έδωσαν νίκες στην ομάδα του. Είναι ίσως ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει περισσότερο έπειτα από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές και στη Νάπολι έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι για τα 10 εκατ. ευρώ που ξόδεψαν το καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν.

Η ομάδα ξεκίνησε με δύο νίκες, όμως ακολούθησαν δύο ισοπαλίες, αρχικά εκτός με τη Φιορεντίνα (0-0) και στη συνέχεια εντός με τη Λέτσε (1-1). Το περασμένο Σάββατο κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τη Λάτσιο εκτός έδρας και η νίκη ήταν μονόδρομος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ζακάνι στο 4’, αλλά η αντίδραση της Νάπολι ήρθε πριν από το ημίχρονο. Ο στόπερ Κιμ έφερε το ματς στα ίσα στο 38’ και ο Κβαρασκέλια έκανε την ανατροπή στο 61’ για το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Λίβερπουλ δε δείχνει να πατάει το ίδιο καλά στα πόδια της, τουλάχιστον σε σύγκριση με την προσεχή της αντίπαλο. Έπειτα από έξι αγωνιστικές στην Premier League έχει μόλις 9 βαθμούς και είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας, έξι βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ με 15.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι αυτές οι διαφορές για την Αγγλία είναι σχεδόν μηδαμινές. Δεν είναι όμως τόσο η διαφορά που απασχολεί τον Γιούργκεν Κλοπ, όσο η συνολική εικόνα που παρουσιάσουν οι «κόκκινοι» σε συνδυασμό με τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Η Λίβερπουλ έχει πολλές και σημαντικές απουσίες, οι οποίες έχουν παίξει το ρόλο τους μέχρι στιγμής και γι’ αυτό έκανε και μία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, φέρνοντας ως δανεικό από τη Γιουβέντους τον μέσο Αρτούρ. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Βραζιλιάνος μέσος, να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στη Νάπολι.

Μέχρι στιγμής, η Λίβερπουλ έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στο πρωτάθλημα και δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη εκτός έδρας. Έχει δύο ισοπαλίες με Φούλαμ και Έβερτον και μία ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επίσης έχει αφήσει βαθμούς και εντός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας (1-1).

Στον τελευταίο της αγώνα με την Έβερτον είχε καλή εικόνα πάντως, παρά τις απουσίες που την ταλαιπωρούν. Έκανε ευκαιρίες, απείλησε κατ’ εξακολούθηση την εστία της Έβερτον, αλλά βρήκε σε εκπληκτική μέρα τον Πίκφορντ.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σήκωσε… ρολά και σταμάτησε όλες τις επιθετικές ενέργειες των «κόκκινων», οι οποίοι μάλιστα ήταν και άτυχοι αφού είχαν τρία δοκάρια! Τα δύο ήταν στην ίδια φάση με τους Νούνιες και Ντίαζ και το τελευταίο στο 96’ με τον Σαλάχ!


Νάπολι – Λίβερπουλ: Στατιστικά & Προϊστορία 07/09/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν αρκετά συχνή αντιπαλότητα τα τελευταία χρόνια στο Champions League. Αυτή είναι η τρίτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια που βρίσκονται σε ομίλους.
  • Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2018-19, όπου η Νάπολι νίκησε 1-0 και η δεύτερη την αμέσως επόμενη (2019-20). Η ιταλική ομάδα επικράτησε 2-0.
  • Επίσης έχουν συναντηθεί και στο Europa League τη σεζόν 2010-11 και το παιχνίδι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0).
  • Κοινώς η Νάπολι είναι αήττητη με δύο νίκες και μία ισοπαλία και μάλιστα δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ από την προσεχή της αντίπαλο.
  • Από την άλλη, όμως, η Λίβερπουλ πέρυσι έκανε μόνο νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδια. Από τη φάση των ομίλων μέχρι και το δεύτερο ημιτελικό με τη Βιγιαρεάλ. Ένα παιχνίδι έχασε μακριά από το «Άνφιλντ» κι αυτό ήταν ο τελικός με τη Ρεάλ στο Παρίσι.
  • Πάντως η τελευταία νίκη της Λίβερπουλ μακριά από την έδρα της σε επίσημο παιχνίδι ήταν στις 17 Μαΐου και το 2-1 στην έδρα της Σαουθάμπτον.
  • Αντίστοιχα, η τελευταία φορά που ηττήθηκε η Νάπολι εντός έδρας ήταν για το πρωτάθλημα στις 10 Απριλίου με 3-2 από τη Φιορεντίνα.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Champions League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

napoli liverpool4 07092022 novibet


Νάπολι – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 07/09/2022

Το παιχνίδι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» αναμένεται να είναι μοιρασμένο. Οι γηπεδούχοι θα έχουν τον πρώτο λόγο στηριζόμενοι και στη δυναμική της έδρας. Η Λίβερπουλ δε δείχνει να περνάει και την καλύτερη περίοδό της. Μία ισοπαλία έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.80

Τόσο η Νάπολι όσο και η Λίβερπουλ είναι φύσει επιθετικές ομάδες. Και οι δύο μπορούν να βρουν δίχτυα, στην προσπάθεια για ένα καλό αποτέλεσμα. Το Combo Bet να σκοράρουν και οι δύο με το Under 4,5 δείχνει ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ COMBO BET ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 4,5 ΓΚΟΛ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.08

Τέλος, ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της Λίβερπουλ, παρά το γεγονός ότι ήταν μέσα σε πάρα πολλές φάσεις. Μάλιστα ο Αιγύπτιος είχε και δοκάρια. Τώρα θα επιστρέψει στα γκολ.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΣΑΛΑΧ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20


Νάπολι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/09/2022

Η Νάπολι πήρε σημαντική νίκη στην έδρα της Λάτσιο το περασμένο Σάββατο, αλλά αποδείχθηκε πύρρειος καθότι ο Λοσάνο τραυματίστηκε και θα απουσιάσει.

Ο Μεξικανός επιθετικός συγκρούστηκε στο κεφάλι με τον Μάρουσιτς και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Σίγουρα εκτός είναι και ο μέσος Ντέμε, ο οποίος είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορένζο, Κιμ, Ραχμάνι, Ρουί – Ζιελίνσκι, Ανγκουίσα, Λομπότκα – Πολιτάνο, Κβαρασκέλια, Οσιμέν.

napoli liverpool3 07092022 novibet


Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/09/2022

Η Λίβερπουλ έχει πολλά προβλήματα, τα οποία της έχουν στοιχίσει αρκετούς βαθμούς έως τώρα στην Αγγλία.

Τελευταίο πρόβλημα μετά την ισοπαλία με την Έβερτον είναι αυτό του Χέντερσον. Ο 32χρονος μέσος θα μείνει εκτός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Από τα χαφ απουσιάζουν επίσης, οι Κεϊτά και Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν, ενώ ο Τιάγκο μπήκε στις προπονήσεις, αλλά είναι άγνωστο κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του.

Εκτός είναι επίσης, οι Ράμσεϊ, Κέλεχερ και Κονατέ, ενώ διαθέσιμος και λογικά βασικός θα είναι ο Μάτιπ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Έλιοτ, Φαμπίνιο, Αρτούρ – Σαλάχ, Ντίαζ, Νούνιες.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ