el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολλανδία – Αργεντινή: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/12/2022

Και τώρα αρχίζουν τα πραγματικά δύσκολα για Ολλανδία και Αργεντινή στον δρόμο προς την κορυφή. «Οράνιε» και «αλμπισελέστε» θα δώσουν μεγάλη μάχη το βράδυ του Σαββάτου (21.00) με έπαθλο το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Και οι δύο ομάδες πήραν σχετικά άνετα το εισιτήριο από τη φάση των «16». Η Ολλανδία ξεπέρασε το εμπόδιο των ΗΠΑ (3-1), ενώ η Αργεντινή άφησε εκτός την Αυστραλία με σκορ 2-1.

Η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Κροατία – Βραζιλία. Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ και εφόσον δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Το ματς θα διεξαχθεί στο «Lusail Iconic Stadium». Είναι το μεγαλύτερο γήπεδο της διοργάνωσης με χωρητικότητα 80.000 θεατών και θα φιλοξενήσει και τον τελικό.

Το κόστος του άγγιξε τα 789 εκατ. ευρώ και η διακόσμησή του, που τη νύχτα παραπέμπει σε φανάρι, είναι εμπνευσμένη από μπολ και σερβίτσια του αραβικού κόσμου.

netherlands argentina8 novibet

Με 1000+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αργεντινή για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Ολλανδία – Αργεντινή: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/12/2022

Η Ολλανδία κράτησε την καλύτερή της εμφάνιση για τα νοκ-άουτ. Απέναντι στον πιο δύσκολο αντίπαλο που βρήκε απέναντί της μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά  Μουντιάλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Το 3-1 κόντρα στις ΗΠΑ συνδυάστηκε με καλό ποδόσφαιρο για τους «οράνιε», που για πρώτη φορά στο τουρνουά έβγαλαν τόσο μεγάλα διαστήματα φρεσκάδας με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν αρκετά και να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα τρεις φορές.

Με τον «σεληνιασμένο» Ντούμφρις να μοιράζει δύο ασίστ στους Ντεπάι (10’) και Μπλιντ (45+1’) η Ολλανδία έβαλε τις βάσεις πρόκρισης. Αγχώθηκε ελαφρώς στο φινάλε όταν ο Ράιτ (76’) μείωσε για τους Αμερικανούς, ωστόσο με εξαίρεση μια δυο στιγμές, δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα και με τον Ντούμφρις να περνάει σε ρόλο εκτελεστή στο 81ο λεπτό «καθάρισε» το ματς.

netherlands argentina2 novibet

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Τζάστιν Μπίλοου (Φέγενορντ), Άντριες Νόπερτ (Χέρενφεν), Ρέμκο Πάσβεερ (Άγιαξ)

Αμυντικοί: Βίρτζιλ Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Νέιθαν Άκε (Μάντσεστερ Σίτι), Ντάλεϊ Μπλιντ (Άγιαξ), Ζούλιεν Τίμπερ (Άγιαξ), Ντένζελ Ντούμφρις (Ίντερ), Ματάις Ντε Λιχτ (Μπάγερν Μονάχου), Τάιρελ Μαλάσια (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τζέρεμι Φρίμπονγκ (Μπάγερ Λεβερκούζεν)

Μέσοι: Φρένκι Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Στίβεν Μπέρχαους (Άγιαξ), Τεν Κόπμαϊνερς (Αταλάντα), Κόντι Χάκπο (Αϊντχόφεν), Μάρτεν Ντε Ρον (Αταλάντα), Κένεθ Τέιλορ (Άγιαξ), Τσάβι Σίμονς (Αϊντχόφεν)

Επιθετικοί: Μέμφις Ντεπάι (Μπαρτσελόνα), Στίβεν Μπέρχβαϊν (Άγιαξ), Βίνσεντ Γιάνσεν (Αντβέρπ), Νόα Λανγκ (Μπριζ), Βουτ Βέγκχορστ (Μπεσίκτας)

netherlands argentina9 novibet

Σχεδόν παρόμοιο ήταν το πέρασμα και της Αργεντινής από τη φάση των «16». Βέβαια, το άγχος της «αλμπισελέστε» τα τελευταία λεπτά ήταν κάπως μεγαλύτερο κόντρα στην Αυστραλία, την οποία εν τέλει άφησε εκτός με σκορ 2-1.

Σε ένα ματς που διαχειρίστηκε άψογα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι βρήκε το πρώτο γκολ με τον Μέσι στο 35ο λεπτό. Το άγχος έφυγε, τα πόδια λύθηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο ο Άλβαρες (57’) έκανε το 2-0 κι έμοιαζε να τελειώνει τη δουλειά.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού οι στροφές έπεσαν και το μυαλό ήταν στο επόμενο ματς. Αυτό λίγο έλειψε να κάνει μεγάλη ζημιά, αφού από το πουθενά και με τη βοήθεια μιας κόντρας πάνω στον Φερνάντες (77’) τα «καγκουρό» επέστρεψαν στο ματς.

Για την Αργεντινή ήταν δύσκολο να ξαναβάλει το πόδι στο γκάζι την ώρα που ο αντίπαλος γέμισε με ελπίδες κι έπαιζε τα ρέστα του. Το άγχος θα μπορούσε να είχε φύγει πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Ωστόσο, ο Λαουτάρο πέταξε τις ευκαιρίες στα σκουπίδια, ενώ ο Μαρτίνες κράτησε με μεγάλη απόκρουση την ομάδα του όρθια και την έστειλε στην επόμενη φάση.

netherlands argentina4 novibet

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Εμιλιάνο Μαρτίνεζ (Άστον Βίλα), Χερόνιμο Ρούλι (Βιγιαρεάλ), Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ)

Αμυντικοί: Ναουέλ Μολίνα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γκονζάλο Μοντιέλ (Σεβίλλη), Κριστιάν Ρομέρο (Τότεναμ), Χερμάν Πετσέλα (Μπέτις), Νίκολας Οταμέντι (Μπενφίκα), Λισάντρο Μαρτίνεζ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάρκος Ακούνια (Σεβίλλη), Νίκολας Ταλιαφίκο (Λυών), Χουάν Φόιτ (Βιγιαρεάλ)

Μέσοι: Ροντρίγκο Ντε Πολ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λεάντρο Παρέδες (Γιουβέντους), Αλέξις Μακάλιστερ (Μπράιτον), Γκίντο Ροντρίγκεζ (Μπέτις), Αλεχάνδρο Γκόμεζ (Σεβίλλη), Έντσο Φερνάντες (Μπενφίκα), Εζεκιέλ Παλάσιος (Λεβερκούζεν)

Επιθετικοί: Άνχελ Ντι Μαρία (Γιουβέντους), Λαουτάρο Μαρτίνεζ (Ίντερ), Χουλιάν Αλβάρες (Μάντσεστερ Σίτι), Άνχελ Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τιάγκο Αλμάδα (Ατλάντα), Πάουλο Ντιμπάλα (Ρόμα), Λιονέλ Μέσι (Παρί Σεν Ζερμέν)

netherlands argentina5 novibet

Ολλανδία – Αργεντινή: Στατιστικά & Προϊστορία 09/12/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 9 φορές στην ιστορία τους. Η Ολλανδία μετράει 4 νίκες, 3 έχει η Αργεντινή, ενώ 2 αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Η τελευταία τους αναμέτρηση ήταν στα ημιτελικά του Μουντιάλ το 2014, όπου η Αργεντινή ύστερα από το 0-0 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης προκρίθηκε στον τελικό μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (4-2).

  • Το Under 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα 3 από τα 4 ματς των «οράνιε» στη διοργάνωση.
  • Το σύνολο τερμάτων 2-3 έχει επιβεβαιωθεί σε όλα τα ματς της «αλμπισελέστε».
  • Πρώτος σκόρερ της Αργεντινής είναι ο Λιονέλ Μέσι με 3 γκολ, ενώ και για την Ολλανδία ο Κόντι Χάπκο έχει επίσης τον ίδιο αριθμό τερμάτων.

netherlands argentina6 novibet

Ολλανδία – Αργεντινή: Προγνωστικά 09/12/2022

Διαφορετικό το στυλ των δύο ομάδων. Η Ολλανδία αρχίζει να ανεβάζει ρυθμό, να τρέχει και να εκμεταλλεύεται τους χώρους που αφήνει κενούς ο αντίπαλος.

Η Αργεντινή επιχειρεί να «χτυπήσει» σε έναν πιο safe ρυθμό προκειμένου να μην αφήσει εκτεθειμένη την άμυνά της. Και οι δύο θα έχουν τις ευκαιρίες τους και έχουν τους παίκτες για να τις αξιοποιήσουν…

ΤΟ GOAL/GOAL ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.02 ΣΤΗ NOVIBET

Πλέον οι αναμετρήσεις θα είναι οριακές κι έτσι καμία ομάδα δεν θα ρισκάρει να κινδυνεύσει. Τόσο οι «οράνιε» όσο και η «αλμπισελέστε» έχουν τους παίκτες για να «καταστρέψουν» επικίνδυνες στιγμές του αντιπάλου με κάθε κόστος…

ΤΟ OVER 4.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

netherlands argentina7 novibet


Ολλανδία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 09/12/2022

To μίνι κρυολόγημα που ταλαιπώρησε την αποστολή της ομάδας τις προηγούμενες μέρες φαίνεται πως δεν επηρεάζει τα πλάνα του Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο έμπειρος τεχνικός προσπάθησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης, από την άλλη όμως, βάσει των ρεπορτάζ, δεν φαίνεται να ετοιμάζει ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Νόπερτ – Ακέ, Φαν Ντάικ, Τίμπερ – Ντάμφρις, Ντε Ρουν, Ντε Γιόνγκ, Μπλιντ – Μπέρχαους – Ντεπάι, Χάκπο

netherlands argentina3 novibet

Αργεντινή: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 09/12/2022

Με δύο ερωτηματικά πηγαίνει η Αργεντινή στον μεγάλο προημιτελικό.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, έμεινε εκτός στο παιχνίδι με την Αυστραλία, αλλά ακόμη δεν είναι βέβαιο πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το ίδιο ισχύει και για τον Πάπου Γκόμες, που αντικαταστάθηκε στο 50ό λεπτό του προηγούμενου παιχνιδιού κι ακόμη δεν νιώθει στο 100% ύστερα από το διάστρεμμα που υπέστη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαρτίνες – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια – Φερνάντες, ΜακΆλιστερ, Ντε Πολ – Κορέα, Μέσι, Άλβαρες

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ