el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολλανδία – ΗΠΑ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/12/2022

Η φάση των νοκ άουτ αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου αρχίζει το Σάββατο (03/12) και το πρώτο, χρονικά, παιχνίδι είναι αυτό της Ολλανδίας με τις ΗΠΑ (17:00). Οι «οράνιε» συνεχίζουν ως πρώτοι από τον πρώτο όμιλο, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες πήραν το δεύτερο εισιτήριο από το δεύτερο όμιλο, πίσω από την πρωτοπόρο Αγγλία.

Η Ολλανδία δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με την απόδοσή της, αλλά έστω κι αθόρυβα πήρε την πρώτη θέση με επτά βαθμούς. Έκλεισε αήττητη τις υποχρεώσεις της στον όμιλο με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Η Αμερική από την άλλη πλευρά είναι πιο επεισοδιακή πρόκριση. Έπειτα από δύο ισοπαλίες με Ουαλία και Αγγλία, πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Ιράν, που της χάρισε και την πρόκριση.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Ολλανδίας απέναντι στις ΗΠΑ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live στοίχημα και συνολικά τα καλύτερα προγνωστικά Μουντιάλ!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Ολλανδία – ΗΠΑ: Ανάλυση & Παρουσίαση 03/12/2022

Η Ολλανδία δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της μέχρι στιγμής. Κι αυτό δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα, όταν ο λόγος γίνεται για μία ομάδα που είναι αήττητη εδώ και 17 μήνες!

Στα παιχνίδια του ομίλου, η Ολλανδία εμφανίστηκε σχεδόν… αναιμική. Δε θύμισε σε τίποτα την εξαιρετική εικόνα που έχει παρουσιάσει τους τελευταίους μήνες σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Ολλανδία ήταν σχεδόν… μπλαζέ στα τρία πρώτα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πάντως, παρά την εικόνα που παρουσίασε, κατάφερε να συγκεντρώσει επτά βαθμούς. Αρχικά επικράτησε 2-0 της Σενεγάλης στην πρεμιέρα. Σε εκείνο το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου καλή. Οι Αφρικανοί είχαν εξαιρετική εικόνα, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Έτσι η Ολλανδία πέτυχε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και πήρε τη νίκη.

Κόντρα στον Ισημερινό έκανε μία αντίστοιχη εμφάνιση, προηγήθηκε πολύ νωρίς με τον Χάκπο, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Ισημερινός ισοφάρισε στις αρχές του δευτέρου μέρους και απείλησε ακόμη και με την ολική ανατροπή.

netherlands usa3 03122022 novibet

Το τελευταίο παιχνίδι με το Κατάρ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια και οι Ασιάτες δεν κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια τους Ολλανδούς.

Ο Χάκπο πέτυχε ακόμη ένα γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ της Ολλανδίας με τρία τέρματα και αυτός που δείχνει ότι απειλεί περισσότερο τις αντίπαλες εστίες σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο συμπαίκτη του. Ο 23χρονος φορ της Αϊντχόφεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το γεγονός ότι Ντεπάι ήταν τραυματίας και μπήκε σταδιακά στα παιχνίδια!

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι ΗΠΑ ήταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο δεύτερο όμιλο πίσω από την Αγγλία και δικαίως πήρε το εισιτήριο για τα νοκ άουτ παιχνίδια. Τώρα όμως θα μετρήσει δυνάμεις και θα δείξει αν έχει τη δυναμική απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, να την αποκλείσει και να προχωρήσει στο τουρνουά.

Η ομάδα του Γκρεγκ Μπερχάλτερ έχει ένα πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής στα τρία πρώτα παιχνίδια επιβεβαιώνοντας εν μέρει τα προγνωστικά Μουντιάλ. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο μεγαλύτερο μέρος των αγώνων αλλά και κάποιες αδυναμίες που χρειάζονται βελτίωση εν όψει της συνέχειας.

netherlands usa4 03122022 novibet

Στην πρεμιέρα, οι ΗΠΑ έμειναν στην ισοπαλία με την Ουαλία (1-1). Είχαν ένα δυνατό πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκαν, αλλά οπισθοχώρησαν στο δεύτερο ημίχρονο και το πλήρωσαν στο τέλος. Κόντρα στην Αγγλία έκαναν ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση και το μόνο που τους έλειψε ήταν το γκολ. Αν κάποια ομάδα άξιζε τη νίκη, αυτή ήταν η Αμερική και όχι η Αγγλία.

Ότι δεν κατάφερε στα δύο πρώτα παιχνίδια η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτείων το έπραξε στο τρίτο, που ήταν και το πιο σημαντικό. Στην αναμέτρηση με το Ιράν οι ΗΠΑ έκαναν ένα ώριμο παιχνίδι.

Δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλό τους και στο 38’ πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Πούλισικ, ο οποίος πάντως τραυματίστηκε και αποχώρησε στο ημίχρονο. Μάλιστα ο αρχηγός των ΗΠΑ είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την Ολλανδία.


Ολλανδία – ΗΠΑ: Στατιστικά & Προϊστορία 03/12/2022

  • Πέντε φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι εθνικές ομάδες Ολλανδίας και ΗΠΑ στο παρελθόν. Όλες ήταν για φιλικά παιχνίδια και καμία σε επίσημο.
  • Αν και φιλικά, κανένα από τα παιχνίδια δεν έμεινε στην ισοπαλία. Η Ολλανδία μετράει τέσσερις νίκες και οι ΗΠΑ έχουν μία.
  • Η νίκη των Ηνωμένων Πολιτειών είναι και η πιο πρόσφατη. Το παιχνίδι διεξήχθη τον Ιούνιο του 2015 στο Άμστερνταμ και οι ΗΠΑ επικράτησαν με 4-3.
  • Στα προηγούμενα τέσσερα, η Ολλανδία είχε ισάριθμες νίκες με γκολ 7-1. Τα δύο έγιναν σε ολλανδικό έδαφος και τα άλλα δύο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  • Η Ολλανδία μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής με την απόδοσή της στο Μουντιάλ, αλλά επέκτεινε το αήττητο σερί της στα 18 παιχνίδια!
  • Η τελευταία φορά που γνώρισε την ήττα, ήταν πριν από 17 μήνες, στη φάση των «16» του Euro από την Τσεχία με 2-0, τον Ιούνιο του 2021.
  • Έκτοτε έχει 18 ματς αήττητη σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια με 13 νίκες και 5 ισοπαλίες (13-5-0).
  • Τα τέσσερα τελευταία ματς των Ολλανδών και τα έξι πιο πρόσφατα των ΗΠΑ έληξαν όλα στο Under 2,5.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Διαβάστε για όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

netherlands usa5 03122022 novibet


Ολλανδία – ΗΠΑ: Προγνωστικά 03/12/2022

Είναι αλήθεια ότι μέχρι στιγμής δεν έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, αλλά η Ολλανδία είναι το φαβορί στην αναμέτρηση για τους «16» του Μουντιάλ, κόντρα στις ΗΠΑ. Είναι καλύτερη ομάδα και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο και είναι δεδομένο ότι θα ανεβάσει την απόδοσή της τώρα που αρχίζει η φάση των νοκ άουτ. Οι ΗΠΑ διαθέτουν πολύ ταλέντο, υστερούν σε εμπειρία που είναι απαραίτητη σε τέτοια ματς.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.01

Ανεξάρτητα από που θα καταλήξει η πρόκριση, αναμένεται ένα κλειστό παιχνίδι με λίγα τέρματα, όπως είναι τα τελευταία και των δύο ομάδων. Άλλωστε πλέον παίζει ρόλο η σκοπιμότητα και καμία ομάδα δεν πρόκειται να ανοιχθεί, ειδικά όταν είναι μπροστά στο σκορ. Η λογική λέει Under 2,5.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.64

Τέλος, με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες θα είναι προσεκτικές στα μετόπισθεν, ώστε να μη δεχθούν από νωρίς κάποιο τέρμα, μία ακόμη πολύ καλή επιλογή θα είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.99


Ολλανδία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/12/2022

Ένα πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Λουίς Φαν Χάαλ για τον αγώνα με τις ΗΠΑ στη φάση των νοκ άουτ.

Ο λόγος γίνεται για τον Τζέρεμι Φρίμπονγκ, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε στον τελευταίο αγώνα. Όλα δείχνουν ότι θα μείνει εκτός και τη θέση του θα πάρει ο Ντάμφρις.

Επίσης, οι Ντε Λιχτ και Ακέ έχουν ήδη δεχθεί μία κίτρινη κάρτα και με μία δεύτερη θα χάσουν το επόμενο παιχνίδι, οπότε αναμένεται να είναι προσεκτικοί. Πάντως στην ενδεκάδα θα βρίσκεται λογικά ο δεύτερος και όχι ο πρώτος.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Νόπερτ – Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Ακέ – Ντάμφρις, Ντε Ρουν, Φρ. Ντε Γιονγκ, Μπλιντ, Κλάασεν – Χάκπο, Ντεπάι.

netherlands usa2 03122022 novibet


ΗΠΑ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/12/2022

Το μεγάλο ερώτημα για τις ΗΠΑ και η ανησυχία για τον Γκρεγκ Μπερχάλτερ ακούει στο όνομα, Κρίστιαν Πούλισικ.

Ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι και ηγέτης των ΗΠΑ τραυματίστηκε στη φάση του γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στο Ιράν κι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Με ενοχλήσεις τελείωσαν το ματς και ο επιθετικός Σάρτζεντ και ο μέσος Μακένι, ωστόσο και οι δύο αναμένεται να είναι διαθέσιμοι.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Πούλισιτς δεν τίθεται θέμα να απουσιάσει και θα είναι κανονικά στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι με την Ολλανδία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τέρνερ – Ντεστ, Κάρτερ-Βίκερς, Ριμ, Ρόμπινσον – Μακένι, Άνταμς, Μούσα – Γουεά, Σάρτζεντ, Πούλισιτς.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ